|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Borki - rekonesans |
Autor |
Wiadomość |
Radzio_wawa
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 141 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-03-2005, 22:33
|
|
|
miszko napisał/a: | To co za atrakcje szykujecie!?
Jest jakies miejsce do zrobinia konkurencji? Pomyslcie tez o wspolnym wypadzie poza osrodek! |
Ze słów Miszka wynika jednoznacznie: wóz, albo przewóz, czyli: jak nie Skorzęcin, to już sobie sami myślcie co robić, a ja mam to gdzieś.
Tak nie powinno być. Wyczuwam narastający podział, a to bardzo źle wróży na przyszłość... |
_________________ '02 Focus 1.8 TDCI - następca Tempry
'92 1.6 SX SW / LPG - sprzedana
no risk - no fun
Sklep Czarodziejski... http://www.fraida.pl |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 11-03-2005, 22:54
|
|
|
Michałowi się pomyliło. |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
Jarek38
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Mińsk Mazowiecki
|
Wysłany: 12-03-2005, 16:33
|
|
|
Spokojnie, bez nerwów.
Wybierzemy miejscowość to będziemy planować program imprezy. Trzeba uwzględnić lokalne warunki i możliwości. |
_________________ Tempra 2.0 ie 8V + LPG |
|
|
|
|
Jagi
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 252 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-03-2005, 17:14
|
|
|
Faktem jest ze ekipa warszawska to ludzie pracujacy nie majacy zbyt wiele czasu na organizacje doglebna takiej imprezy, natomiast miszko to wesoly student ktoremu sie nudzi po zajeciach i nagrywa wyczesane teledyski ... Mimo to uwazam ze od strony teroretycznej mozemy wszystko zaplanowac ... korzystajac z pomocy kolegi z piotrkowa tryb. moze niebawem bede mial szersze info na temat atrakcji okolic zalewu sulejowskiego ... m.in. o miejscu gdzie by mozna zorganizowac sprawnoscioke... |
_________________ KIA Clarus 1.8 SLX DOHC |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 12-03-2005, 17:36
|
|
|
Radzio_wawa napisał/a: | Ze słów Miszka wynika jednoznacznie: wóz, albo przewóz, czyli: jak nie Skorzęcin, to już sobie sami myślcie co robić, a ja mam to gdzieś.
Tak nie powinno być. Wyczuwam narastający podział, a to bardzo źle wróży na przyszłość... |
Oj oj Radzio!!!
Nie o to mi chodzilo! Sam przeciez w ktoryms poscie zaproponowalem dostarczenie pacholkow + moich bebnow ktore wyczyszcze i pomaluje na konkurencje.... kto dalej rzuci.
Ja tylko sie pytalem czy macie jakies pomysly! Radzio widze ze juz za mocno sie przejmujesz
Do Jagiego To nagranie robilismy z pare godzin z montazem. Byl to sponton W koncu bede mial co pokazac za pare lat swoim dzieciakom |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Jagi
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 252 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-03-2005, 17:58
|
|
|
Apropo spontona to wlasnie zjadlem obiad i chcialem skwitowac moja poprzenia wypowiedz ... jesli wyladujemy w borkach to merytorycznie z chlopakami ustawimy zlot a reszta bedzie spontaniczna i improwizowana i to moim zdaniem jest najfajniejsze... |
_________________ KIA Clarus 1.8 SLX DOHC |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 12-03-2005, 23:08
|
|
|
Jagi napisał/a: | a reszta bedzie spontaniczna i improwizowana i to moim zdaniem jest najfajniejsze... |
"- To co robimy dzisiaj? - zapytał nieśmiało Miszko, wstając mocno wczorajszy.
- Nie wiem - odpowiedział Jagi.
- To może pojedziemy do Skorzęcina?? - rzekł z podnieceniem Miszko, po czym wszysycy uczestnicy, na stanowczy znak Radzia, wsiedli do swych lśniących rumaków i tyle ich widziano..." |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
Jarek38
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Mińsk Mazowiecki
|
Wysłany: 12-03-2005, 23:22
|
|
|
Jacek skoro już utworzyłeś temat "Co będziemy robić?" to może o sprawach z tym związanych pisz w tym temacie i czasami go odwiedzaj. |
_________________ Tempra 2.0 ie 8V + LPG |
|
|
|
|
Radzio_wawa
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 141 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-03-2005, 23:39
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | (...) i tyle ich widziano... |
Buueeehehehe, dobre, dobre!!!!!!! |
_________________ '02 Focus 1.8 TDCI - następca Tempry
'92 1.6 SX SW / LPG - sprzedana
no risk - no fun
Sklep Czarodziejski... http://www.fraida.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|