|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Fotka |
Autor |
Wiadomość |
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 14-04-2010, 11:46
|
|
|
bartek79, praktykowane w PL :p wysyłasz tam kolegę i mu płacisz za poświęcenie się i wzięcie punktów na siebie |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
polansky
Pomógł: 20 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1007 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-04-2010, 11:49
|
|
|
bartek79 napisał/a: | Jak wygląda to w praktyce? Idzie zrobić taki numer bez problemów? Słyszałem, że tak ale nie znam szczegółów. Może mi to ktoś bardziej objaśnić? Z góry dzięki. |
Teoretycznie tak, pod warunkiem, że nie zrobią wewnętrznej kontroli, jak to ostatnio trąbili w TV, że po kontroli Straży Miejskiej (już nie pamiętam w jakim mieście) wyszło na jaw, że wlepiali mandat długonogiej blondynce, a na zdjęciu był siwy facet z wąsami
Osobiście ciekaw jestem jak się ta sprawa dalej potoczyła Czy oprócz konsekwencji w komendzie (o ile jakieś były), zaczęli też ścigać ukaranych kierowców za krzywoprzysięstwo czy też może olali sprawę, bo kasę w końcu wzięli więc dla nich jest po sprawie. |
_________________ Traktuj innych tak, jak byś chciał żeby Ciebie traktowano
|
|
|
|
|
dziura
Pomógł: 19 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 960 Skąd: Chorzów/Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 16-04-2010, 18:52
|
|
|
Luczu napisał/a: | praktykowane w PL :p wysyłasz tam kolegę i mu płacisz za poświęcenie się i wzięcie punktów na siebie |
No jest to praktykowane ale nielegalnie bartek79 jeśli wiesz,że nabroiłeś to dostaniesz wezwanie w tej sprawie no i musisz się wstawić (wezwanie dostanie ten na kogo jest auto zarejestrowane,wiadomo)
Tylko nie wiesz jak wypadła fotka,musisz i tak iść i zobaczyć,jeśli nie widać twarzy kierującego pojazdem to możesz kogoś wkręcić i powiedzieć wtedy,że akurat nie pamiętasz kto kierował autem (bo akurat,chyba komuś pożyczyłeś) i wtedy ktoś za Ciebie przyjmuję karę
Ja miałem dwie fotki,z czego na jednej widać mnie jak na dłoni na drugiej widać było tylko dwie osoby,twarz nie do rozpoznania. |
_________________ TIPO 2.0 16V-sprzedany
Galant 2.5 V6 Sport Edition |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|