|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
oplata mandatu. |
Autor |
Wiadomość |
Gucio
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 193 Skąd: Rybnik
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 29-10-2008, 22:37
|
|
|
Hemi napisał/a: | Gucio napisał/a: | To o ile przekroczyłeś -pewnie ponad 40km/h |
był teren zabudowany, a na prędkościomierzu 105 |
no to ładnie
Ja na swoim koncie nie mam nic za szybkość i niech tak zostanie |
|
|
|
|
Kajlon
Pomógł: 39 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1421 Skąd: Trzebinia
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 29-10-2008, 22:47
|
|
|
Emf, W 100% sie z Tobą zgadzam.. narobiłem dziadostwa ale to 1 i ostatni raz od tamtego zajścia teraz mi przez myśl nie przechodzi wyprzedzanie na pasach |
|
|
|
|
pawel76
Pomógł: 4 razy Wiek: 48 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 855 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 30-10-2008, 20:28
|
|
|
Co do fotek ,to ostanio moja żonka zarobiła 200 i 6pkt w Piotrkowie miała 80km/h pech najgorszy bo radar miał ustawioną tolerancje do 30km/h a ona jechała dokładnie 81km/h
Zdjęcie ładne kolorowe i tipek ładnie wyszedł bo akurat dzień wcześniej umyłem |
_________________ Było Tipo 1.4ie jest Astra 1.4 rocznik 97 od teściowej |
|
|
|
|
KRX
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 42 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 02-11-2008, 20:03
|
|
|
Siemka..
Z mandatami u nas to jak w ruskim czołgu
Walentynkomatów (czyt. fotoradarów) przybywa jak grzybów po deszczu...Zwłaszcza tych stacjonarnych z czego mozę 10% naprawde działa, reszta to fake... Gorzej z tymi przenośnymi gównami co wiejscy rozstawiają na poboczach..
Ja dostałem we wrześniu po oczach..w wejherowie na gdańskiej (droga nr 6 e28)..I to za pierwszym 81 na 50 co kosztowało mnie 200 ziko i 6 pkt oraz 83 na 50 co mnie kosztowało 220 ziko i też 6pkt.. droga pusta, piękny dzień...południe..sku$$$$$ny je###e.. Rozumiem, że jakbym miał 120 no tak..ale tutaj..droga równa, zielona fala, nie spieszyło mi się, ruch mały..i za co??
Wtedy mykałem jeszcze poldkiem, czarno białe zdjęcie, ale niezbyt dobrej jakości...ale blaszki było widać, mordę też..
Tydzień temu cwaniaki w krzakach przy wlocie do Gdyni od strony Wejha...wiejscy ustawili sie chyba firmowym berlingo a w krzaczorach jeszcze za zakrętem..stoi na nóżkach walentynka...dobrze, że kolo mnie z przeciwka ostrzegł światłami..bo mi się spieszyło i miałem 102 km/h..i tylko jak zobaczyłem tą ich fure i że to wiejscy..to aż dym z pod koł szedł...kiedy ich mijałem to miałem coś kolo 60 i jak tylko znalazłem się przodem za tym gównem to but do dechy z 3 biegu..a że to diselek to jeszcze ładnie mu przy nosie przykopcił A jaki miał tempy wzrok w lusterku....hahah
Najgorsze jest to, że te wieśniaki kupują te zabawki a później muszą zwrócić sobie koszta i szaleją...Bo jak policja Ci wlepi mandat to zapłacisz go sobie za rok, dwa albo wcale...ja od policji to czekam na upomnienie które mniej więcej średnio przychodzi po roku do 1.5..A odsetki..no..coż...miałem 200 zł z 2005 marzec...na lato 2006 przypomniało im się że zalegam...mandat...no i odsetki..uwaga..10 zł..przez 1.5 roku;]]]] Zapłaciłem..ale i tak beka
Ale wieśniaki to nie...polecony za poleconym...najlepiej nie odbierać..a jak będą straszyć sądem...mówisz, że Cię nie było..
Tak więc apel do wszystkich...jak będziecie śmigać gdzieś po krajowej 6 między gdynią a lęborkiem to uważajcie na te trójnogie gówna oraz ostatnio coraz modniejsze są śmietniki na kółkach...Skręcie SQL, RF GAIN na maxa, kan.19 i słuchać:]
Ja mam ale nieaktywnego presidenta jacksona ze zjaranym scalakiem:((( (pozostałości po stacjonarnej stacji) oraz antenkę lema. Jak nie macie ostrzegawczych wynalazków to tutejsi kierowcy też ostrzegają światłami przed takimi śmietnikami..ja dzięki ich uprzejmości to jestem 5 mandatów do przodu...mówie wam kochani..bez kitu..padaka tutaj jest..z nimi.,.a dużo jeżdzę.
Latem do droga na półwysep..to jeszcze większy sajgon..też uważajcie
A wogle mam też super myk..Jaki?? Szczegóły to chyba raczej na priv...niż tutaj ale jako jam jest nowy to nie wiem...
Wskazówka: siateczka z marketu (przezroczysta zwykła jednorazówka) + kropelka kleju (np. super glue ale naprawde kropelka) i dalej wiecie chyba co;] Jak złapią....i się przyczepią...No co..sama się przykleiła
PZDR |
_________________ ===___KRX___=== |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|