Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
płacić czy nie ???????
Autor Wiadomość
unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 05-05-2007, 12:13   

może to by radiowów i akurat się im paliwko kończyło, zawistni więc zatrzymali jak ich mijał haha

a ty, moley, musiałeś/musisz mieć niezłe jazdy z urzędnikami, ja wiem, że lepiej z dlal od tego całego bajzlu, szkoda czasu i nerwów...aż wolę nie wiedzieć co to robisz, że takie wizyty miałeś ;D
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

moley 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 05-05-2007, 22:22   

Jak się miało warsztat to i miało się kilka donosów od złych ludzi i kilka najazdów misiów niebieskich :D pozatym ludzie z którymi się zadaje są na topie w dzienniczkach tychże misiów niebieskicha ale "odpukać w niemalowane" od dwóch miesięcy spokój i cisza.

@ grabarz, ze znajomym wyprzedzałem i karetke i niebieskich z dyskoteką jak jechali 60km/h poza terenem zabudowanym i można było ich wyprzedzić (droga z ograniczeniem 90km/h ) . skoro jadą na sygnale nie znaczy że mają drogę zawalać i że wszyscy muszą się za nimi ciągnąć i szału dostawać.

rożek 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 06-05-2007, 09:20   

KRT napisał/a:
rożek napisał/a:
hehe ja dostałem mandat za wyprzedzanie radiowozu na sygnale

Że co :?: To musisz być jakis psychiczny albo filmów sie naoglądałeś :sciana:

rożek napisał/a:
ps czyli jak to jest z tym wpuszczaniem - jak przyjedzie policja/komornik itp i stoi pod bramą i dzwoni i mnie widzi że jestem to moge go olać i się wcale nie odezwać?

:sciana:

ty no nawet się nie spodziewałem że cc 700 to radiowóz, 2 pasy w jednym kierunku, a dorwali mnie dopiero w korku :badgrin:

ps 4rech ich tam siedziało

KRT 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 06-05-2007, 09:38   

A no to chyba że tak ja sobie to wyobrażałem tak że pogina np. astra policyjna 150km/h a ty ich poboczem wymijasz tak za 180km/h i heyah :lalala: Dlatego stwierdziłem że nizły z ciebie psychol nop ale teraz jaśniej to wytłumaczyłeś i wsumie sie niedziwie że ich wyminełeś a w CC często jezdżą psy z psami haha takimi prawdziwymi psami ;D

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 06-05-2007, 10:33   

w okolicach BB raczej tylko jedno CC było ale rzadko używane, chyba kiedyś się seitek trafił jeszcze... tak to daewoo różne i kilka poldków z zaszłości, a z psami haha to raczej 'sukami' jeżdżą
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu