|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
płacić czy nie ??????? |
Autor |
Wiadomość |
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-05-2007, 12:13
|
|
|
może to by radiowów i akurat się im paliwko kończyło, zawistni więc zatrzymali jak ich mijał
a ty, moley, musiałeś/musisz mieć niezłe jazdy z urzędnikami, ja wiem, że lepiej z dlal od tego całego bajzlu, szkoda czasu i nerwów...aż wolę nie wiedzieć co to robisz, że takie wizyty miałeś |
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 05-05-2007, 22:22
|
|
|
Jak się miało warsztat to i miało się kilka donosów od złych ludzi i kilka najazdów misiów niebieskich pozatym ludzie z którymi się zadaje są na topie w dzienniczkach tychże misiów niebieskicha ale "odpukać w niemalowane" od dwóch miesięcy spokój i cisza.
@ grabarz, ze znajomym wyprzedzałem i karetke i niebieskich z dyskoteką jak jechali 60km/h poza terenem zabudowanym i można było ich wyprzedzić (droga z ograniczeniem 90km/h ) . skoro jadą na sygnale nie znaczy że mają drogę zawalać i że wszyscy muszą się za nimi ciągnąć i szału dostawać. |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
rożek
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 06-05-2007, 09:20
|
|
|
KRT napisał/a: | rożek napisał/a: | hehe ja dostałem mandat za wyprzedzanie radiowozu na sygnale |
Że co To musisz być jakis psychiczny albo filmów sie naoglądałeś
rożek napisał/a: | ps czyli jak to jest z tym wpuszczaniem - jak przyjedzie policja/komornik itp i stoi pod bramą i dzwoni i mnie widzi że jestem to moge go olać i się wcale nie odezwać? |
|
ty no nawet się nie spodziewałem że cc 700 to radiowóz, 2 pasy w jednym kierunku, a dorwali mnie dopiero w korku
ps 4rech ich tam siedziało |
|
|
|
|
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-05-2007, 09:38
|
|
|
A no to chyba że tak ja sobie to wyobrażałem tak że pogina np. astra policyjna 150km/h a ty ich poboczem wymijasz tak za 180km/h i heyah Dlatego stwierdziłem że nizły z ciebie psychol nop ale teraz jaśniej to wytłumaczyłeś i wsumie sie niedziwie że ich wyminełeś a w CC często jezdżą psy z psami takimi prawdziwymi psami |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-05-2007, 10:33
|
|
|
w okolicach BB raczej tylko jedno CC było ale rzadko używane, chyba kiedyś się seitek trafił jeszcze... tak to daewoo różne i kilka poldków z zaszłości, a z psami to raczej 'sukami' jeżdżą |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|