|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
pomocy mialem wypadek :( |
Autor |
Wiadomość |
dareq123
witamy nowego
Wiek: 36 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 6 Skąd: Jaworzyna Ślaska
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 28-06-2009, 18:44 pomocy mialem wypadek :(
|
|
|
witam koledzy jestem nowym gosciem i nie bardzo wiem gdzie uzyskac pomoc aczkolwiek sprawa jest taka ze wczoraj stuknoł mnie koles bmw i niestety moja tempra nie wyglada na to aby dalej mogla jezdzic . oczywiscie to kolesia jest wina i sprawa zalatwiona ale chcialbym sie dowiedziec ile dostane z jego oc : pomocy !!! |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 28-06-2009, 19:15
|
|
|
to kolega konniks ci podpowiedział........ Ale nowy jesteś to wybaczamy błędy ale jak coś to o takich sprawach piszemy w tym dziale http://forum.tempra.org/r...czenia-vf14.htm
Ale jako ze jeden z kolegów fachowo udzielił ci porady to ja napisze że pewnie dostaniesz szkodę całkowitą....... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 28-06-2009, 21:05
|
|
|
Bdm$ka napisał/a: | pewnie dostaniesz szkodę całkowitą |
a ile to będzie to powie ci ubezpieczyciel. na pewno mniej niż myślisz... |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
dareq123
witamy nowego
|
Wysłany: 28-06-2009, 21:29
|
|
|
Bdm$ka napisał/a: | haha to kolega konniks ci podpowiedział........ Ale nowy jesteś to wybaczamy błędy ale jak coś to o takich sprawach piszemy w tym dziale http://forum.tempra.org/r...czenia-vf14.htm
Ale jako ze jeden z kolegów fachowo udzielił ci porady to ja napisze że pewnie dostaniesz szkodę całkowitą....... | wielkie dzieki . nie wiem co teraz zrobie bo jednak auto do kasacji a ile dostane to dowiem sie jutro . szkoda tylko ze taka fajan tempra pojdzie na zlom . chyba ze sie czesci sprzeda i jeszcze na tym wyjde . za auto dalem 950 zl no i fakt ze pod maska spedzilem kilka dobrych dni .a i z gazem no to bylo tanio i wygodnie . no trudno poszukam drogiego autka . dzieki wielkie |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 28-06-2009, 23:50
|
|
|
dareq123, o ile masz auto jeszcze do dyspozycji to nadprogramowe części typu gaz możesz wyjąć. |
|
|
dareq123
witamy nowego
|
Wysłany: 29-06-2009, 18:56
|
|
|
mrk69 napisał/a: | dareq123, o ile masz auto jeszcze do dyspozycji to nadprogramowe części typu gaz możesz wyjąć. | autko bylo z lpg i w sumie czesci byly w dobrym stanie aczkolwiek sa jeszcze dlatego chyba zaczne go rozbierac po odwiedzinach rzeczoznawcy , moze sie co nie co sprzeda |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|