|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
pościg tylko przepisowo! |
Autor |
Wiadomość |
egon
Pomógł: 57 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 5516 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 15-03-2009, 10:13
|
|
|
ubek napisał/a: | jakoś w dupie mam czasami przepisy... są światła gdzie spokojnie na późnym czerwonym można przelecieć |
To spróbuj w Pleszewie tak zrobic, obojetnie na których swiatłach Ludzie co wy tu wypisujecie, a potem tylko tematy typu "kupie zderzak" itp. Brak słów. |
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony
LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 15-03-2009, 13:27
|
|
|
egon. napisał/a: | ubek napisał/a: | jakoś w dupie mam czasami przepisy... są światła gdzie spokojnie na późnym czerwonym można przelecieć |
To spróbuj w Pleszewie tak zrobic, obojetnie na których swiatłach Ludzie co wy tu wypisujecie, a potem tylko tematy typu "kupie zderzak" itp. Brak słów. |
na szczęście już nie ma auta |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 15-03-2009, 15:51
|
|
|
konikks napisał/a: |
Tomuś nie pij... toś się teraz popisał a mnie ostatnio zjechałeś (pamiętasz o co...)
|
nie pamiętam....
Ostatnio świat na trzeźwo jest nie do zniesienia
panowie nie czarujmy się, każdy z nas nie raz przeleciał na późnym żółtym, ew. wczesnym czerwonym...
I nie czarujmy się, nie jeżdżę powoli... auta też nie rozbiłem jadąc zgodnie z przepisami... |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
egon
Pomógł: 57 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 5516 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 15-03-2009, 19:28
|
|
|
ubek napisał/a: | Ostatnio świat na trzeźwo jest nie do zniesienia
panowie nie czarujmy się, każdy z nas nie raz przeleciał na późnym żółtym, ew. wczesnym czerwonym...
I nie czarujmy się, nie jeżdżę powoli... auta też nie rozbiłem jadąc zgodnie z przepisami... |
ubek, nie obraz sie, ale sam przeczytaj co napisałes (uwaznie)
ubek napisał/a: | panowie nie czarujmy się, każdy z nas nie raz przeleciał na późnym żółtym |
szczerze, to moze raz mi sie zdazyło |
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony
LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa |
|
|
|
|
|
solidboy
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 24 Lis 2008 Posty: 321 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 15-03-2009, 21:11
|
|
|
ubek napisał/a: | panowie nie czarujmy się, każdy z nas nie raz przeleciał na późnym żółtym, ew. wczesnym czerwonym... |
Dla podglądu sytuacji wystarczy pooglądać Tvn Turbo "Wypadek-przypadek". Tam często są pokazywane "wczesne czerwone", rozwalone fury,pogotowie i tłumaczenia typu "Panie, była 1 w nocy, nic nie miało prawa jechać.Myslałem, że zdąże". Niestety teraz nawet jak masz zielone to musisz sprawdzać... |
_________________ była:Tempra 1.6 i.e SX lpg'92
była:Tempra 1.6 i.e SX Top Class benzyna '92
była:Marea Weekend 1.6 16V benzyna '97
była: Marea 1.6 16V benzyna'97
była: Marea 1.6 16V benzyna+lpg'01
jest: Marea 1.8 16V benzyna '99
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 19-03-2009, 22:38
|
|
|
hmm.. ale odnośnie artykułu.. mogli by dać im przywileje pod warunkiem właśnie, że dla dobra sprawy chcą od razu złapać kogoś kto np leci 150kmh przez centrum miasta...
no i od razu łapać, pierwsze wykroczenie, nie właśnie częste prowokowanie do nagrania jak największej ilości...
to powinno być zabronione i karane - podpuszczanie; za przywileje niech pracują z głową.. a że im przywilejów teraz nie dali.. cóż... zobaczymy... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|