|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Temperka w "KARAMBOLU" |
Autor |
Wiadomość |
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 18-10-2006, 11:35 Temperka w "KARAMBOLU"
|
|
|
Wlasnie sobie ogladalem
No i co czerwony fiacik zmasakrowany...
Patrze a to temperowka na warszawskich blatac.
Koles wracal wieczorem na bani ponoc 2,5 promila mial
Auto poobijal i zostawil na drzewie.
Mam nadzieje ze to nikt od nas !!
Po kieliszku nie wsiadamy za kolko !! |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 18-10-2006, 12:15
|
|
|
Oj ja też mam nadzieje, że to żaden forumowicz |
|
|
bronek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Paź 2005 Posty: 284 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-10-2006, 18:10
|
|
|
yhm ale o co chodzi? fotek żadnych nie ma? :-s |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 18-10-2006, 18:34
|
|
|
hmmm.... zlinczujcie mnie, ale zrozumiem jak ktoś ma "dobry dzień" -samopoczucie fizyczne ogólnie ujmując) i piwko sobie jedno wypije a np za pól godzinki _z głową bez odpałów spokojnie_ wróci kawałek do domu, _niedaleko mieszkając_ (nie hiseryzuję i piszę tylko o tym minimalnym maximum są Państwa z innymi 'granicami' np 0,5% i tam jakoś się ludzie nie zabijają, bo _myślą_, kontrolują się a po piwku jednym im nie odbija- to taki mały OT;
ale PO 2,5 % to trzeba być kretynem; nigdy czując się nie w stanie nie wsiadłbym za kólko tak, no może w ekstremalnej sytuacji konieczności np ratowania życia (brak Rki na zadupiu) ale to się raczej nigdy nie zdarzy, a i tak bałbym się jechał chyba 20km/h.
A na takiej bani zasuwać to kretynizm; też mam nadzieję, że nikt z forum, zdjęcia i info bym zobaczył; |
|
|
bronek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Paź 2005 Posty: 284 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 20-10-2006, 19:44
|
|
|
Mając 0,5% to fiu fiu Ja bym chyba od stołu już nie wstał ;P
Zasada jest prosta - "piłeś? nie jedź". Nie ma odstępstw. Nie ma "małego" piwa. Tak samo jak nie ma "małej" ciąży. Albo piłeś i stwarzasz zagrożenie dla otoczenia albo nie piłeś.
Albo pij ale kontroluj stan dmuchając potem w alkomat który wozisz w schowku zanim pojedziesz (ale ten za 400zł a nie z allegro za 20 :/ )
Nie mozna przymykać oka na ten problem pod żadnym pozorem! Prowadząc samochód każdy jest odpowiedzialny nie tyle za siebie co za innych ludzi dookoła.
Zanim ktokolwiek z Was wsiądzie po kielichu niech zada sobie proste dwa pytania i pomyśli o konsekwencjach:
1) Jak byś się czuł gdyby ktoś po takim jednych kielichu zabił Ci kogoś bliskiego?
2) Jak byś się czuł gdybyś po tym jednym kielichu Ty kogoś zabił?
Życie to jedna wielka niewiadoma. Nigdy nie wiemy co będzie za 5 min.
Szkoda życia.
"Karambol" to jakiś program w TV, tak? |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 20-10-2006, 19:58
|
|
|
bronek napisał/a: | Nigdy nie wiemy co będzie za 5 min. |
21:03 |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 21-10-2006, 14:18
|
|
|
bronek napisał/a: |
"Karambol" to jakiś program w TV, tak? |
w TVN Turbo |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 21-10-2006, 22:11
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | bronek napisał/a: |
bronek napisał/a:
Nigdy nie wiemy co będzie za 5 min. |
21:03 |
ciut czarny humorek, ale fajny, odprężający |
|
|
Pawel_Ostrow
Wiek: 37 Dołączył: 10 Lut 2006 Posty: 57 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 04-11-2006, 18:48
|
|
|
Nigdy nie wsiadłem za kółko będąc pod wpływem alkoholu, dwa razy jedynie rano wypiłem (raz jedno piwko a raz troche wina) i wsiadłem do samochodu dopiero po min 5 godzinach więc chyba już mogłem. Nienawidzę pijanych i naćpanych na drogach i szczerze mówiąc mam gdzieś czy oni z wypadków wychodzą cało czy nie. Gorzej jak zabijają niewinnych. :/ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|