|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tylna wycieraczka |
Autor |
Wiadomość |
Dessylyn
witamy nowego
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 04-04-2017, 20:47 Tylna wycieraczka
|
|
|
Witam.
Wie ktoś jak to jest z brakującą tylną wycieraczką? Gość na przeglądzie się czepiał, że nie ma ale zdania na necie widzę są podzielone. |
|
|
|
|
ciechu
Pomógł: 65 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 4008 Skąd: Leszno
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 04-04-2017, 21:23
|
|
|
wg przepisów, jeśli auto fabrycznie było wyposażone w wycieraczkę tylnej szyby to musi ją posiadać. Mało tego - powinna być sprawna. Jest to trochę przepis na wyrost, bo jeśli o ten element chodzi, to nie ma on aż takiego wpływu na kierowanie pojazdem. Ale przepis jest przepisem, u mnie się doczepili że ściągnąłem sobie lusterko wewnętrzne w aucie z plandeką (brak widoczności przez tylną szybę). No ale takie jaja tylko w Polsce |
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
Dessylyn
witamy nowego
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-04-2017, 00:06
|
|
|
To muszę sobie jakąś dorzeźbić, żeby chociaż wyglądało. Trzeba było nie ruszać bo raczej ciężko dostać podobną. |
|
|
|
|
shagger78
Pomógł: 38 razy Dołączył: 29 Lis 2011 Posty: 1262 Skąd: Góra Kalwaria
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-04-2017, 06:18
|
|
|
Kiedys policjant tez mi sie uczepil ze mam zdjeta tyla wycieraczke bo akurat zdjalem by ja pomalowac.No ale to mi jakos darowal.Wystawil mi mandat za ,,brak podstawowego wyposazenia pojazdu"a powodem byla przeterminowana legalizacja gasnicy o jakis miesiac.Powiedzial ze musi wystawic.Uprzedzil jednoczesnie ze nowa gasmica bedzie duzo tansza od mandatu.No i rzeczywiscie tak bylo.Przepis jest przepis i tego nie przeskoczysz.Zaloz wiec wycieraczke i bedziesz mial spokoj. |
_________________ Było:
- FIAT TIPO 2.0 I.E. DGT 8V 115KM GRAN TURISMO + LPG rok 1990 kolor czarny
Jest:
- FIAT TIPO 1.6 I.E. 8V 75 KM 1994 BLEU PETROL
-SMART F2 0.8 cdi 41 KM rok 2001 BLACK
-BMW E46 TOURING 2.0 D 136 KM 1999 SILVER |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|