|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
SPRZĘT CAR AUDIO TANIEJ!!! |
Autor |
Wiadomość |
skarybeusz
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 15-04-2006, 19:37 SPRZĘT CAR AUDIO TANIEJ!!!
|
|
|
Jestem "młodym klubowiczem" ale mam dla wszystkich klubowiczów ciekawą propozycję: ZAKUP SPRZĘTU CAR AUDIO marki BOSS AUDIO SYSTEMS w lepszych cenach. Pracuję dla POLPAK POLAND SP. Z O.O. firma ta jest dystrybutorem takich marek jak KODA, PARADIGM, DYNAMICS, ULTRALINK, XINDAK, HISENSE oraz wspomniana wcześniej BOSS. Każdy klubowicz dostanie 5% rabatu na zakup sprzętu marki BOSS AUDIO SYSTEMS (trzeba tylko się powołać na klub TIPO TEMPRA TEAM i na moją skromną osobę, czyli Adam Skaryszewski). Oto link do strony www.koda.pl
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
adam@polpak.com.pl
lub skarybeusz@op.pl |
|
|
|
|
Krzychu
Wiek: 40 Dołączył: 03 Gru 2004 Posty: 159 Skąd: Koło / Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
|
|
|
|
Sh4rKy
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 183 Skąd: EZG
Województwo: Łódzkie
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 17-04-2006, 13:10
|
|
|
no nie będźcie tacy , 99% upustu i za koszty wysyłki mogę zapłacić... jakiś zestaw lub same basy paradigm'a czy kody bym wziął... tylko sponsorów nie mam... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|