Koniec taniego gazu |
Autor |
Wiadomość |
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 12-03-2007, 21:57
|
|
|
NINJA niechce brzydko więc delikatnie pisze że jade ciebie tam gdzie słońce niedochodzi a jak coś to KRAKÓW-NOWA HUTA-ZŁOTY WIEK podjeć to ci wyjaśnie co jest zło a co dobro !!! Zresetuje cię a potem zagazuje cię razem z subaru siekierom w chłodnicy a turbine sprzedam armeńcom . I spier*alaj ty pajacu bo temat był o gazie a ty masz paliwo więc wypier** wszystkich na światłach i zachacz o słupa matole |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:01
|
|
|
KRT napisał/a: | NINJA niechce brzydko więc delikatnie pisze że jade ciebie tam gdzie słońce niedochodzi a jak coś to KRAKÓW-NOWA HUTA-ZŁOTY WIEK podjeć to ci wyjaśnie co jest zło a co dobro !!! Zresetuje cię a potem zagazuje cię razem z subaru siekierom w chłodnicy a turbine sprzedam armeńcom . I spier*alaj ty pajacu bo temat był o gazie a ty masz paliwo więc wypier** wszystkich na światłach i zachacz o słupa matole | zamknij ryj cwelu ,bo nie ręcze za siebie. Ty zacząłes pisac do mnie osobowo. I gowno mi mozesz smarkaczu. Bylo nie zaczynac gadki o rodzicach i nie dopieprzac sie do mojej kobiety.
** Dodano: 12-03-2007, 21:03 **
konikks napisał/a: | Ninja napisał/a: | Wazne ze wypier** Cie na kazdych światłach i mozesz Cisnac tym swoim a i tak mnie nie dogonisz. |
dorośnij... |
wyedytuj
** Dodano: 12-03-2007, 21:04 **
akj3 napisał/a: | Też nie lubię szpanu... A poza tym na Tipo sam zarobiłem. I jest MOJE! Jakie jest takie jest ale moje... A nie tatusia... Pozdrawiam |
Jesli pijesz do mnie to jeszcze raz wyjasniam DUZYMI LITERAMI
SUBARU DLA SZPANU??? CHYBA SIE POMYLILES.
NIE JEST TATUSIA TYLKO MOJE. TATUS MA FIATA CC. |
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:08
|
|
|
Ninja napisał/a: | Jesli pijesz do mnie to jeszcze raz wyjasniam DUZYMI LITERAMI |
Nie PIJE do Ciebie. Popieram ogólne znaczenie tego co napisał ego. Ale już sie nie wtrącam do tego tematu. Pozdro! |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:11
|
|
|
akj3 napisał/a: |
Nie PIJE do Ciebie. Popieram ogólne znaczenie tego co napisał ego. Ale już sie nie wtrącam do tego tematu. Pozdro! |
ok, pozdrawiam równiez. Rowniez w jakiejs częsci popieram co powiedzial ego.
Jednakze po to forum jest by wyrazic zdanie swoje. Wiec wyrazam je...o LPG. Mam prawo? No raczej. A ze kilku wskoczylo od razu na mnie i subaru? Nie moja wina. Ja sie tylko bronie. Oczekiwałem argumentów o gazie ,cenie gazu i jakosci. A nie o moim subaru. |
|
|
ROMI72
Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Lis 2006 Posty: 204 Skąd: Gryfice
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:12
|
|
|
Ależ ostro :) Ninja nie denerwuj się :) |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:13
|
|
|
no bo mnie wkur***ł gówniarz jeden. Bedzie mi tu na starych i kobiete wjezdzal z braku argumentów. Jakim prawem? |
|
|
KRT
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:14
|
|
|
NINJA wiesz kto to cwel to ktoś taki kogo walą w dupe i jeżdzi SUBARU i bujaj się z tematu o LPG albo lepiej nich admin zamknie temat bo NINJA wszystkich atakuje i ma pretensje o byle gówno !!! |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:15
|
|
|
KRT napisał/a: | NINJA wiesz kto to cwel to ktoś taki kogo walą w dupe i jeżdzi SUBARU i bujaj się z tematu o LPG albo lepiej nich admin zamknie temat bo NINJA wszystkich atakuje i ma pretensje o byle gówno !!! |
Masz racje...mam pretensje o byle gówno (czyt. Ciebie) za to ze wjechales mi na starych i dziewczyne. Chcesz cos jeszcze mądrego powiedziec czy idziesz sie rozbeczec...
P.S. i nie bede sie bujał z tematu o LPG skoro sam go załozylem. |
|
|
|
ROMI72
Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Lis 2006 Posty: 204 Skąd: Gryfice
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:16
|
|
|
Mam propozycje Może załóżcie sobie nowy temacik |
_________________ Fiat TIPO 1.4 /GAZ/Castrol gtx3 - sprzedany
Renault 19 1.4 Castrol GTX3 - sprzedany
Fiat Marea Weekend 1,6 16V |
|
|
|
|
KRT
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:23
|
|
|
Tak już przestajemy a pozatym jeśli przez ubliżenie uznajesz określenie że mama i tatuś byli zarobasami to spoko a o kobiecie napisałem jaka by ci się przydała (najlepiej zagazowanom po resecie hehe) a nie jaką masz bo gówno mnie to obchodzi . Naucz się czytać ty kozaku z subaru bez LPG phhiiii... |
|
|
|
|
timi42
Wiek: 60 Dołączył: 30 Paź 2006 Posty: 25 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:27
|
|
|
:choosen: |
_________________ timi42
zgredzio |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:29
|
|
|
KRT napisał/a: | ak już przestajemy a pozatym jeśli przez ubliżenie uznajesz określenie że mama i tatuś byli zarobasami |
tak uznaje za ublizenie. mieli kase ale zawsze to Ja pracowalem na siebie a nie bralem od nich. KRT napisał/a: | Naucz się czytać ty kozaku z subaru bez LPG phhiiii... |
umiem czytać a nawet pisać...w kilku językach...ale nie zrozumialbys i tak wiec sobie daruje.
The End. |
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:30
|
|
|
Temat zamykam.
Panowie rozumiem ostre dyskusje ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku.
Sam wielokrotnie toczyłem ostre dysputy ale w wszystko w granicach....
Ninja, na swoim forum Subaru dostałeś ostrzeżenie, jak to określił Mod, za "trolowanie na temat LPG".
W przypadku następnego postu "zaczepnego" dot. LPG dostaniesz ostrzeżenie na tym forum ode mnie.
Myślę, że uczciwie stawiam sprawę.
Żarty żartami i do pewnego momentu "gaz to zło" mnie bawiło ale zauważ, że wiele osób na tym forum NIE STAĆ na paliwo więc jeżdżą na gazie i nie należy ich DYSKRYMINOWAĆ ani WYŚMIEWAĆ!! |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|