|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
POTRZEBNE FOTO |
Autor |
Wiadomość |
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 03-01-2006, 21:51 POTRZEBNE FOTO
|
|
|
Witam byłem dziś u Stefanowskiego i dowiedziałem się że mam dolot załorzony nie od swojego auta. Czy ktoś z takim silnikiem jak ja może zrobic foto dolotu powietrza , a z drugiej strony ja zrobie foto swojego i może ktoś zobaczy i rozpozna od czego to Wiem tyle że dolot jest większy niż seryjny |
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 03-01-2006, 22:14
|
|
|
Raku Dzięki za ekspresowe tempo ale ja już lece więc zapodaj foto a ja rano lookne. Z góry wielkie THX !!!! :heart: :D:D:D:D |
|
|
Pele_Tipo
|
Wysłany: 03-01-2006, 22:43
|
|
|
jesli bylby inny to widocznie poprzedni wlasciciel mogl miec ladny wybuch...
...i wstawil caly dolocik z czego innego |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
Raku
|
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 04-01-2006, 06:46
|
|
|
Nie no mam takisam dolot więc nie wiem o co chodziło Stefanowskiemu. |
|
|
Raku
|
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 04-01-2006, 15:30
|
|
|
Raku napisał/a: | O hajs, a o co może chodzić. |
O to raczej nie bo ziom wiedział że przyjechałem kupic tylko tą gumke, która zobi jako zawór bezpieczeństwa w razie wybuchu gazu w kolektorze.
Raku napisał/a: | Może nie miał takiego samego i to on Ci chciał jakieś g... wcisnąć! |
Nie on powiedział że takich dolotów się nie stosuje wogule w tych silnikach
Raku napisał/a: | Ps.Kto to jest Stefanowski |
Stefanowski to właściciel firmy zakładającej i servisującej instalacje gazowe no i wogule wszystko co z gazem związane. W-g Auto Świat, Motor, I programu Garaż na TVN Turbo to najlepszy warsztat w Polsce, ale ja mam inne zdanie na ten temat!!!! |
|
|
Raku
|
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 04-01-2006, 15:52
|
|
|
Raku napisał/a: | To ciekawe, to zapytaj się jakie mają być
Może chodzi mu o to że do LPG powinny być inne, ale to by raczej nie miało sensu... |
Nie mam zamiaru tam jechac więcej swoją temperką bo może i to jest najlepszy warsztat ale jednocześnie najdroższy no i sądze że goście mają raczej w głowie instalacje w nowszych samochodach bo jak ojciec do nich podjeżdza to wiedzą zawsze co jest grane i na pamięc robią, a jak ja podjechałem to coś szukali, dziwili się itp. No ale ja zostawiłem u nich 10 zł a ojciec jak podjedzie to minimum 200zł może w tym jest problem. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|