|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problemo.... |
Autor |
Wiadomość |
Tomasz
|
Wysłany: 13-03-2005, 21:25 Problemo....
|
|
|
Witam!!Dzis rano chcialem odpalic autko no i jakos mi nie szlo,po 15 min zabawy dobiero odpalilo,musialo bzy non stop na ssaniu bo gaslo....W koncu ruszylem...silnik sie zagrzal do prwaidlowej temeratury,wylaczam ssanie a obrowy spadaja-auto gasnie....Co to moze byc,mam juz drugi raz w tym tygodniu,na benzynie jest ok,obroty sa takie jak powinny...Podkrecilem sobie na mieszalniku i jest OK,ale jest juz tak drugi raz wiec chyba normalne to nie jest...A przeciez nie bede co 3 dni podkrecal na mieszlniku...spotkal sie z Was ktos z czyms takim,w czym moze byc problem?? |
_________________ tipo 1.6 gażnik+ LPG 92r |
|
|
|
|
gringo105
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 23-03-2005, 19:40
|
|
|
Ja tak miałem, jak popękały wężyki podciśnieniowe przy kolektorze, zasysał lewe powietrze i wariował. |
_________________ -SREBRNA STRZAŁA-1,6S`95 LPG- sprzedana
VECTRA KOMBI 1,6 16V `97 LPG sprzedana
teraz VW Passat kombi 1.8 00 LPG |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 24-03-2005, 00:00
|
|
|
Wezyki podciesnienia sprawdz tak jak mowil przedmowca.
Na rozgrzanym silniku ustaw sobie oborty krecac sruba na redukotrze, a nastepne jakies "krecenie" rob juz linka. Mi takie "modzenie" pomoglo i mam juz ok. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
rhoody
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 191 Skąd: Kożuchów
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 30-03-2005, 19:51
|
|
|
a sprawdziłeś filterek gazu?? |
_________________ Była Tempra, jest Megane Coupe... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|