|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
CSSP koszalin |
Autor |
Wiadomość |
marchewa
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 110 Skąd: Zamość/Złojec
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 20-07-2008, 11:07 CSSP koszalin
|
|
|
Nie wiedziałem w jakim dziale to napisać, więc napisałem tutaj. Jak w złym miejscu to proszę mod o przeniesienie do właściwego działu.
Z racji tego że 5 sierpnia idę do wojska do Centrum Szkolenia Sił Powietrznych w Koszalinie na szkółkę kierowców mam pytanko:
Czy ktoś tam był i jak to wszystko wygląda od środka? bo każdy mówi co innego i nic konkretnego sie nie dowiedziałem.
A może też ktoś idzie tam do wojska na 5 sierpnia? |
_________________ Frontera A 2.4i LPG 92r. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 20-07-2008, 11:41
|
|
|
Ja tak z ciekawości spytam, idziesz na 9 miesięcy?
Na kierowcę czyli będziesz miał w miarę lekko |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Tomek_ff
Wiek: 40 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 205 Skąd: Grudziądz
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 20-07-2008, 18:42
|
|
|
miszko, Lekko to bedzie mial przez peiwsze 3 miechy , a pozniej to zależy do jakiej jednostki go przeniosą .Mój brat na szkółce w Ostródzie miał spoko , a teraz warty warty warty , tak to z kierowcami jest .CZasem sie jakims zabytkowym starem przejedzie |
_________________ Była : Tempra 1,6 i.e cat. SX + LPG
Jest: BMW e36 coupe IS |
|
|
|
|
marchewa
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 110 Skąd: Zamość/Złojec
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 20-07-2008, 21:49
|
|
|
Idę na 9 miesięcy i tam mam być 3 miesiące a potem Warszawa lub okolice, przynajmniej tak mi powiedzieli w WKU.
Mogłem też iść do Ostródy lub Giżycka ale po szkółce dalej musiałbym zostać na Mazurach, a z W-wy to będę miał trochę bliżej do domu. |
_________________ Frontera A 2.4i LPG 92r. |
|
|
|
|
ciechu
Pomógł: 65 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 4008 Skąd: Leszno
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 22-07-2008, 22:01
|
|
|
marchewa, bylem tam na unitarce na wiosne '99. Ogolnie milo wspominam cala sluzbe wojskowa, a w koszalinie poprostu wku....lo mnie kilku kaprali. Nie wydaje mi sie zeby bylo zle. Powiem tak, z perspektywy czasu wie sie, ze wielu rzeczy i sytuacji ktore mialy miejsce w woju nie powinienem brac zbytnio do siebie. Ale tak wlasnie jest, kiedy sie naslucha opowiastek od innych. Teraz wiem, ze gdyby mnie znow wzieli do wojska to wielokrotnie postawilbym sie jakims pierd....tym kapralom, ktorzy lubili naduzywac swojej wladzy. Wkoncu wszyscy jestesmy ludzmi, i sa w wojsku oficerowie z ktorymi mozna o tym pogadac. Fali jako takiej juz nie ma. Za moich czasow juz wlasciwie sie "wykanczala". Po roku czasu jak wyszedlem za brame w Powidzu, to lezka sie w oku zakrecila... |
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
Tipo-14000
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 197 Skąd: Bielsko-Biała
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 23-07-2008, 05:01
|
|
|
Respect
Ja tylko wtrące ,że pobór kończy się w październiku tego roku - trąbią o tym u mnie już z tydzień ...
Powodzenia w jednostce Dobrze ,że nie idziesz na ostatni rzut wrześniowy bo oni to będą mieli prze... nie będzie żadnego młodszego żołnierza, same Dziadki i kaprale
Co do kierowcy , kierowcy nie mają aż tak źle , ale w zimie ? Ani aut nie pomyjesz żeby się oderwać od zapraw itp , a jak już coś przyjdzie zrobić przy aucie to zimno jak ...
Pzdr |
_________________ Black Alfa 146 2.0 16v TS '97 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|