|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Czy ktoś ma coś podobnego? |
Autor |
Wiadomość |
zbych1028
witamy nowego
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 13-12-2005, 22:35 Czy ktoś ma coś podobnego?
|
|
|
ja nie wiem jaki mam ale 95 rok kombi tempra 1.9 td z interculerem we wyposażeniu jest:
poduszka kierowcy, elektryczne szyby, oraz elektryczny szyber dach, oraz elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka, centralny zamek, pasy z napinaczami, welur w środku , podłokietnik, tylne siedzenia dzielone, siedzenie kierowcy regulowane w dwóch płaszczyznach i lędzwiowo, wspomaganie kierownicy ,regulacja wysokości kierownicy . ABS, tarcze w tylnich kołach a w przednich wentylowane ,radio blaupunkt i 4 głośniki , skórzana kierownica oraz lewarek, i popielniczka wykończona imitacją drewna , lusterka , zderzaki w kolorze nadwozia, blacha ocynk, klapa z tyłu plastikowa.
Czy ktoś ma takie wyposarzenie bo nie wiem czy jest jeszcze taki sam?
Mojego kupiłem w niemczech jestem drugim włascicielem kupiłem jak miał rok |
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 13-12-2005, 23:02
|
|
|
uuuu.....to fajnie masz:) |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 13-12-2005, 23:09
|
|
|
Wysokie wersje T/T byly tak wyposazone. Choc zastanawiaja mnie te skórzane dodatki i imitacje drewna na panelu.
Plastik klapa to w SW standard.
Choc jeszcze byly Tempry SW z elektryka na tylnich szybach oraz z hydraulicznym zawieszeniem z tylu Ale to juz naprawde rzadkość. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 15-12-2005, 01:29
|
|
|
Są takie same, a nawet lepsze się zdarzają... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|