Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego tak mało kobiet w klubie
Autor Wiadomość
jabko 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 03-03-2006, 14:59   

Zuzanna82 napisał/a:
...a coz to jest chwila??!

2-3 godzinki.

madzia napisał/a:
...i pozwolisz mi na to?

Niezbadane są zachowania jabka :diabelek:
     Moneta

antos21 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 03-03-2006, 19:48   

Zuzanna82 napisał/a:
jabko napisał/a:
Pewnie to były auta ich facetów albo tatusiów.

hehe nie badz taki tego pewien;)
Ale zauwazylam pewna tendecje, ze faceci SWOJE samochody daja swojej dziewczynie dopiero w momencie gdy sa w stanie "niewazkosci" :gwizdek:
Wiecej stanowczosci drogie panie;)

Bo panuje ogólne przekonanie że kobiety nie potrafią jeździć. W 80% to prawda :lalala: Osobiście znam niewiele kobiet które dobrze prowadzą.

Zuzanna82 

Województwo: Other
Wysłany: 03-03-2006, 19:58   

antos21 napisał/a:
W 80% to prawda :lalala: Osobiście znam niewiele kobiet które dobrze prowadzą.

Fakt nie ktore babki potrfia doprowadzic czlowieka do furii, tak samo zreszta jak faceci za kierownica....
heh ja bym jednak dala 50%;)

antos21 

Wysłany: 03-03-2006, 20:03   

No nie możemy przeciesz przesadzać *] . A co do facetów to albo niedzielni kierowcy albo starsi panowie po 80. Którzy już niedowidzą i boją się jechać powyżej 40 km/h :p

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 03-03-2006, 22:27   

hmm... :roll: 8) może to brzydkie podejście ale się zogdzę...
widziałem kobiety za kierownicą które śiwetnie też jeżdzą, aleto niestety margines, wyjątek od reguły...
w większości 'dziwnych' przypadków na drodze, zamotania, nerwowych ruchów itp itd to jednak tak, 80% panie, 15% starsi panowie co nie widzą gdzie jest przód auta, 5% inne przypadki :D

panie czasem 'niby' (się mówi) jeżdżą bezpieczniej bo powoli (częściej) ale też i wręcz tamując ruch :roll:
ale widziałem już, że to też nie do końca dobre, bo takie stanie na skrzyżowaniu czy gdzieś i zastanawianie się co dalej doprowadziło też już do wypadków, a samo w sobie tamowanie ruchu to tym bardziej wiadomo....

nie generalizuję :swiety: oczywiście :D ale niestety mniej widuję Pań co jeżdżą aż miło, co nie znaczy za szybko czy wariacko, a więcej widzę takich co na drodze spotkać bym nie chciał...; tak troszkę dobrych, wiele średnich, neutralnych :) i dość dużo 'bomb' i pułapek :) na drodze

a co do tematu Pań w klubie - oczywiście, trzeba zaproszenia do klubu dawać jak tylko Pani w TT jakaś się na drodze znajdzie, a może i damy ogłoszenie do TV :)
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Zuzanna82 

Wysłany: 03-03-2006, 22:51   

unknown napisał/a:
80% panie, 15% starsi panowie co nie widzą gdzie jest przód auta, 5% inne przypadki :D

Te proporcje sa skandaliczne ja bym to podzielila tak: 40%- panie (niestety ale fakt jest faktem niektore zachowuja sie dziwnie na drodze;)) 15%- starsi panowie, 30% - dziwni panowie, 10% - "szalona" mlodziez, 5% - inne przypadki:0

jabko 

Wysłany: 03-03-2006, 22:54   

1% - Renata Beger (z Chojarską na siedzeniu pasażera) :sciana:
     Moneta

Chiquita 

Wysłany: 03-03-2006, 22:55   

Zuzanna82 napisał/a:
40%- panie (niestety ale fakt jest faktem niektore zachowuja sie dziwnie na drodze;))

Nie które faktycznie mają dziwną technike jazdy lub jej nie mają, ale znam osobiście laski które by nie jednego faceta onieśmieliły tym jak jeżdzą.....

[ Dodano: 03-03-2006, 22:56 ]
Zuzanna82 napisał/a:
10% - "szalona" mlodziez

Polakom możemy pogratulować młodzieży :D :D:D:D...wiem coś o zachowaniu szalonej młodzierzy :)

assistance

Zuzanna82 

Wysłany: 03-03-2006, 23:15   

jabko napisał/a:
Renata Beger

to ona ma prawo jazdy???:] hehehehe :sciana:

antos21 

Wysłany: 03-03-2006, 23:22   

Zuzanna82 napisał/a:
40%- panie (niestety ale fakt jest faktem niektore zachowuja sie dziwnie na drodze;)) 15%- starsi panowie, 30% - dziwni panowie, 10% - "szalona" mlodziez, 5% - inne przypadki:0

A do jakiego procentu byś siebie zaliczyła? :badgrin:

Zuzanna82 

Wysłany: 03-03-2006, 23:23   

antos21 napisał/a:
A do jakiego procentu byś siebie zaliczyła? :badgrin:

strasi panowie :D

antos21 

Wysłany: 03-03-2006, 23:28   

Eeeee - chyba nie jest aż tak żle. Pewmie poniżej setki po mieście to nie schodzisz :lol:

jabko 

Wysłany: 03-03-2006, 23:30   

Jak robi maturę i studia w tym roku to zrobi i prawo jazdy.
To zdolna kobieta jest. 8)
     Moneta

unknown 

Wysłany: 04-03-2006, 00:04   

proporcje może po zastanowieniu przesadzone ciut, bardzo młoda młodzież to też :) fakt, ale tych Pań to min 60% bym dał. Przynajmniej to co się w moich okolicahc dzieje (miasto i lokalne miasta). No ale to tak z innej beczeki było, temat o czym innym niby :D
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Zuzanna82 

Wysłany: 04-03-2006, 08:09   

antos21 napisał/a:
Pewmie poniżej setki po mieście to nie schodzisz :lol:

skad tak smialo wysunieta teoria :D , ja grzeczny kierowca jestem :aniolek:
jabko napisał/a:
Jak robi maturę i studia w tym roku to zrobi i prawo jazdy.

to moze kurs na sapadachroniarza sobie tez zrobi;] albo prawo jazdy kat. A, Renia na Kawassaki...
unknown napisał/a:
ale tych Pań to min 60% bym dał. Przynajmniej to co się w moich okolicahc dzieje (miasto i lokalne miasta)

eheh bo moze w twoje rejony sylaja te ktore jezdza najgorzej co by innym rejonom Polski bylo lzej;)
unknown napisał/a:
No ale to tak z innej beczeki było, temat o czym innym niby :D

zeby nie robic OT. Moje zdanie jest takie, widze wiecej facetow za kierownica niz kobiet chodz ostatnio to troszke sie zmienilo (chyba dlatego ze byly podwyzki ceny kursow i babki "dostaly pozwolenie":)).Ale dopoki facet trzyma reke na kluczykach to bedzie nas tu malo, a te ktore maja swoje samochody to przewaznie jakis mikrus jest albo rodzinny.
Osobiscie duzo dziewczyn widzialam w Uno nawet mam "sasiadke" pod klatka z uno, tylko wlasnie uno to nie tipo (teraz to wiem i widze roznice;)).
Z drugiej strony chlopaki do dziela Niech Moc Bedzie Z Wami;)

antos21 

Wysłany: 04-03-2006, 09:24   

Zuzanna82 napisał/a:
ja grzeczny kierowca jestem

Dobra , dobra - pewnie "Cicha woda brzegi rwie" :lalala: Oczywiście żartuję, a może to prawda? :badgrin: Kiedyś widziałem kobietę rajdowca na mieście.

irekub 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 06-03-2006, 07:48   

Ja w tym tygodniu urządzam łapankę. Będę polował na dwie panie. Jedną widziałem jeżdżącą po Wadowicach sedankiem a inną mijam czasem ,ale ta jeździ dużą zabawką (combi). Ciekawe czy będą chętne?................. oczywiście , na wstąpienie do klubu :lol: Zna ktoś jakąś skuteczną przynętę ?
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty

http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg
     Moneta

MupiK 

Wysłany: 06-03-2006, 10:43   

Hmmm pod moja robota stoi grantowe SW dzisiaj nie mialem czasu ale jutro wrzuce tam wizytowke :-)
www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać.
     Moneta

Chiquita 

Wysłany: 13-04-2006, 12:20   

Ostanio byłem w Wawie i napotkałem tam 3 tipole kierowane przez laski....czy któraś z nich została zwerbowana przez któregoś klubowicza z tamtych okolic? Sam osobiście dałem wizytówke 20-letniej lasce w temprze, ale nie wiedziałem kiedy i gdzie się spotykacie, a jej na tym zależało.

assistance

irekub 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 13-04-2006, 12:22   

A skąd wiedziałeś że ma 20 lat? :lol:
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty

http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg
     Moneta

Chiquita 

Wysłany: 13-04-2006, 12:27   

irekub napisał/a:
A skąd wiedziałeś że ma 20 lat? :lol:

Rozmawiałem z nią. Mówiła że ma 20 lat i tempre dostała od ojca jako jej 1 auto. Była zadowolona z autka....

assistance

Odpowiedz do tematu