|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Foruma Tempra spalona :( |
Autor |
Wiadomość |
maxi
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 25 Wrz 2010 Posty: 619 Skąd: Wałbrzych
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 12-04-2012, 20:31
|
|
|
D@wIdS, nie ma co się z nimi bawić, po takim nalocie niech zamilkną na wieki. Strasznie nie lubię takiej nagonki, pseudo znawców Dobrze, że tyle komentarzy się pojawiło, to świadczy wiele o nas i o naszej wspólnej kulturze wypowiedzi. Oby to była dobra lekcja, dla kogoś kto zanim coś wystuka na klawiaturze, to dwa razy się zastanowi i miejmy nadzieje zwątpi. |
_________________ Currently in the garage:
FIAT TIPO 1.4i.e DGT 70 HP
RENAULT THALIA 1.4i RN 75 HP ( 81 milage diagnostic process )
Części do Tipo 1.4 i.e DGT :
http://forum.tempra.org/t...sci-vt24251.htm |
|
|
|
|
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 13-04-2012, 14:53
|
|
|
dla mnie to teraz Wy robicie z siebie jakichś bogów którzy chcą ratować świat. Już dość było napisane, nikt juz nawet nie odpisywał, a Wy dalej swoje. Może jeszcze z 15 osób napisze jaka to solidarność i w ogóle. Rozumiem dyskusję, ale dzieciaki napisały i mają to gdzieś, a Wy robicie z tego problem. Wystarczyłby jeden porządny komentarz pozytywny na temat TTT i wystarczy.
Nie oznacza to, że nie zgadzam się z treścią waszych komentarzy, ale po co pisać ich więcej skoro pewno nawet juz 90% którzy napisali te "anty tempra" komentarze nie zaglądają tam . |
|
|
|
|
maxi
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 25 Wrz 2010 Posty: 619 Skąd: Wałbrzych
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 13-04-2012, 16:00
|
|
|
maxi napisał/a: | Oby to była dobra lekcja, dla kogoś kto zanim coś wystuka na klawiaturze, to dwa razy się zastanowi i miejmy nadzieje zwątpi. |
Odpowiedź na twoje pytanie. |
_________________ Currently in the garage:
FIAT TIPO 1.4i.e DGT 70 HP
RENAULT THALIA 1.4i RN 75 HP ( 81 milage diagnostic process )
Części do Tipo 1.4 i.e DGT :
http://forum.tempra.org/t...sci-vt24251.htm |
|
|
|
|
D@wIdS
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 13-04-2012, 18:02
|
|
|
Mi to wisi czy ktoś tam wejdzie czy nie. Czułem się w potrzebie to napisałem a że tak postąpili też inni to tylko dobrze o nich świadczy. Nikt nic na pokaz nie robi. Dla zasady jak już. |
_________________ OPEL ASTRA BERTONE 2.0T
|
|
|
|
|
Paweł Łukaczyk
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 91 Skąd: Kołobrzeg
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 13-04-2012, 20:39
|
|
|
Witam wszystkich i dziękuje za wsparcie.Byłem w straży pożarnej dzisiaj iii nie byli w stanie stwierdzić przyczyny zapalenia.
Ja wiem swoje ze go skurwysyny podpaliły i mam nadzieje ze łapy im gangrena zeżre!W poniedziałek idę na komendę i złoże podanie czy jak to się tam zwie o wszczęcie postępowania,niech szukają zrobią coś do cholery.Samochody nie mogą bezkarnie łonac
Zal dupę i serce mi ściska jak mam przed oczami umierająca Temprę,widziałem jak ja gasili,jak wyłamywali maskę,jak ...
Okropne przeżycie i doświadczenie,jestem sentymentalny,dużo serca i pracy w to włożyłem,nauczyłem się.
Sprostuje : Byłem przy tym Światła się nie paliły lecz naprzeciw była oświetlona przez strażaków z stąd złudzenie.
6 LAT mogło być dłużej,chciałem żeby miała żółte tablice i masz,dupa,dupa,dupa.
I tyle części jeszcze mam zapasowych zebranych
Dziękuje za wsparcie CHŁOPAKI I PANIE!!!
Mam kłopot z załączeniem zdjęć z aparatu nie chcą się dodać. |
_________________ Tempra 1,6 +gaz Kołobrzeg.ZMARŁA ZOSTAŁA PODPALONA!!! |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 15-04-2012, 21:04
|
|
|
Paweł Łukaczyk,
Przykro mi, wiem co to znaczy wpakować w auto pieniądze pracę i serce i kiedy w jednej chwili auto idzie na złom.
tak było z moim uno. doinwestowałem odcacałem i dzwon...
Cóż jeśli chodzi o złapanie gówniarzy to nie licz na zbyt wiele, opieszałość policji w takich sprawach jest porażająca. powiedzą Ci że auto stare wartość materialna mała i umorzą sprawę. Polska.
też dodałem od siebie komentarz pod artykułem... jednak uważam to za walkę z wiatrakami. jedyną metodą byłoby odebranie gówniarzom w wieku gimnazjalnym dostępu do internetu, a pierwszy modem powinien być na 18 urodziny.
ehhh |
|
|
|
|
Paweł Łukaczyk
|
Wysłany: 18-04-2012, 17:11 FOTO
|
|
|
Foto :(Temperki 1,6 co z niej zostało |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-04-2012, 17:14
|
|
|
Wyciągaj co ocalało i reszta na złom, przykre ale takie jest życie... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Paweł Łukaczyk
|
Wysłany: 18-04-2012, 18:21
|
|
|
Bdm napisał/a: | Wyciągaj co ocalało i reszta na złom, przykre ale takie jest życie... |
Zycie jak życie ale luje potrafią w to życie człowiekowi *s*ać* w włożona prace i serce!
** Dodano: 18-04-2012, 20:00 **
KrzychuB napisał/a: | Paweł Łukaczyk, prześlij mi je na PW to wrzucę w temat |
Udało mi się,zbyt doży format był |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|