|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Halogeny - Fiat Tipo vs Lancia Delta |
Autor |
Wiadomość |
eBarti
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 03 Lut 2005 Posty: 40 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 17-05-2005, 22:26 Halogeny - Fiat Tipo vs Lancia Delta
|
|
|
Czyżby były takie same?
KLIK |
_________________ Alfa Romeo 156 1,9JTD 2000'
WLKP |
|
|
|
|
mkaminski100
Wiek: 44 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 672 Skąd: Basingstoke
Województwo: Other
|
Wysłany: 18-05-2005, 07:40
|
|
|
Na to wychodzi. No i cena taka strasznie niska. Ciekawe, gdyby nie duże opłaty za transfer to bym kupił takie... ma ktoś sposób, zeby kupić w Niemczech i nie płacić za wysyłkę? |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-05-2005, 07:48
|
|
|
Wyglądają na podobne; szkoda, że do Tempry nie pasują |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
mkaminski100
Wiek: 44 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 672 Skąd: Basingstoke
Województwo: Other
|
Wysłany: 18-05-2005, 07:52
|
|
|
A Tempra ma inne? Ja słyszałem, że podobno inne są do Tipo <93 i po 93, ale jeśli zderzak niczym się nie różni to przecież chyba nie powinno być problemu.
Sam już nie wiem, ale wydaje mi się że pomimo różnic w zderzakach powinna być jakaś unifikacja i jak dla mnie otwory są takie same w Tipo i Temprze. |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-05-2005, 08:18
|
|
|
mkaminski100 napisał/a: | A Tempra ma inne? Ja słyszałem, że podobno inne są do Tipo <93 i po 93, ale jeśli zderzak niczym się nie różni to przecież chyba nie powinno być problemu.
Sam już nie wiem, ale wydaje mi się że pomimo różnic w zderzakach powinna być jakaś unifikacja i jak dla mnie otwory są takie same w Tipo i Temprze. |
Kiedyś szukałem takich lamp do swojego auta. Znalazłem. Sprzedawca zapewniał, że choć są od Tipo to na pewno będą pasować. Dobrze, że nie zacząłem wycinać otworów bo okazało się, że lampa ma trochę inny kształt i nie będzie pasować do otworu w zderzaku. Na siłę oczywiście by można zamontować ale chyba jednak nie o to chodzi.
Na szczęście udało się towar zwrócić.
Teraz cały czas szukam oryginalnych reflektorów przeciwmgielnych do mojej Tempry. Jak na razie bez rezultatów... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Gramatyk
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 188 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-06-2010, 09:59
|
|
|
ponowię temat, chcę dokupić halogeny do delty takie dosyć podobne jak są w t/t tylko nie wiem czy z tipo czy z tempry będą pasować bo te z tempry są chyba bardziej nachylone. powinienem mieć takie jak na tym foto: http://cokupic.pl albo na tym: http://th.interia.pl/40,b..._big3668099.jpg
czy do halogenów wpina się bezpośrednio wtyczki czy maja jeszcze jakieś dodatkowe okablowanie?
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|