|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
holowanie piotrkow zamosc POMOCY!!!?? |
Autor |
Wiadomość |
pawcar
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 05-02-2006, 10:31 holowanie piotrkow zamosc POMOCY!!!??
|
|
|
mam wielki problem z przycholowaniem mojego tipacza ktorym mialem kolizje za piotrkowem tryb przed sulejowem samochod nie nadaje sie do jazdy a laweta kosztuje 600 900 zl to prawie polowa wartosci wiec troche bezsensu chcialem wypozyczyc lawete i przyciagnac sam ale nie mam odpoowiedniego sam zeby pociagna masa musi przekraczac mase lawety z sam ktory jest na niej czy jakos tak wiec potrzebny jest bus ktorego nie moge skombinowac moze ktos z forum porusza sie na tej trasie albo ma dojscie do jakiegos busa z hakiem bylbym bardzo wdzieczny z gory dziekuje za pomoc |
_________________ PAWCAR |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-02-2006, 16:39
|
|
|
Pawcar ja jestem z Piotrkowa ale nie mam auta ciężarowego.
Z tym co kombinujesz laweta + auto będzie dodatkowy problem bo będziesz musiał znaleźć osobę z kategorią B+E lub B,C,E |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Pele_Tipo
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-02-2006, 16:44
|
|
|
potrzebna minimum kat. B+E
oraz tak jak wspomniales autko z ponad tonowym uciagiem i masie w okolicach juz poltorej tonki
btw: wiekszosc towarzystw ubezpieczeniowych gwarantuje przynajmniej jedno darmowe holowanie, nawet w link4
Dopiero byla o tym rozmowa, zatem moze nam zdradzisz gdzie jestes ubezpieczony skoro masz z tym problem |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
pawcar
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 06-02-2006, 16:31
|
|
|
ubezpieczony byl w link 4 ale okazalo sie ze najnizsza polisa wiec moga mnie zacholowac do najblizszego serwisu fiata a do domu mialem 300 km wiec niestety wyciagna mnie z rowu i holowac moga na odleglosci 7 km
[ Dodano: 12-02-2006, 19:31 ]
dzieki bardzo juz sobie poradzilem |
_________________ PAWCAR |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|