Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pilna prośba do ludzi z Wrocławia
Autor Wiadomość
unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 23-02-2008, 13:48   Pilna prośba do ludzi z Wrocławia

Witam!
Mama jedną nietypową sprawę do załatwienia we Wrocławiu, która jest dość pilna, a akurat nie mam możliwości tam jechać teraz tylko po to. Może i śmieszna,ale ergh... muszę jakoś to wyprostować.
Mianowicie byłem w styczniu we Wrocku na parę dni służbowo na wyjeździe z kolegą z pracy, zatrzymaliśmy się w Motelu Orbis, ul. Lotnicza 151. Za pobyt w tym... ok, niech będzie motelu :) (no w sumie warunki nienajgorsze, obsługa miła ale zalatuje mocno socjalizmem.. nieważne) była fakturka VAT wystawiona, którą wcięło (wiem kto ją prze... ale to już nieważne też bo i tak winny się nie ujawni, mogę go co najwyżej potraktować...) no i teraz w robocie mam problem.
Dzwoniłem do tego motelu kilka razy, wcześniej nasza sekretareczka, wpierw 'oczywiście,bez problemu, wyślą pocztą fakturkę', potem po długim czasie 'no przepraszamy, koleżanka zapomniała ale dziś na pewno wyślemy' a teraz po kolejnym czasie znów już wiem, że babki tam mają to w D... :zolta:

Potrzebuję, by ktoś kto ma chwilkę czasu tylko tam podjechał, wziął od babek w recepcji fakturkę (drukną jeszcze raz) i po prostu wysłał do mnie poleconym priorytetem. Mogę zrefundować np koszt dojazdu i moralny w postaci browarków czy soć, szczegóły do ustalenia wraz z danymi przez PW lub e-mail, można tu się też wpisać. Zależy mi na czasie a niezbyt mi na rękę specjalnie do Wrocławia lecieć po kartkę papieru, co innego gdybym coś po drodze miał od załatwienia, a dość spraw mam na miejscu...
Znajdzie się ktoś, kto choćby po południu może tam podjechać, odebrać papier i wysłać mi od razu pocztą? Nie jest to chyba trudne zadanie :P to może ktoś miałby chwilkę? hmm...? :aniolek: [-o<

Jest to sprawa pilna, do załatwienia nawet dzisiaj bo czas bardzo nagli, w recepcji babki siedzią chyba do 22ej nawet a poczta jest we Wrocku też pewno czynna dłużej, nawet u mnie jest 24 h :D

** Dodano: 23-02-2008, 16:35 **
to jak? nikt się nie znajdzie kto by tylko podjechał wziął papier i wysłał pocztą? :|

** Dodano: 24-02-2008, 12:40 **
nadal szukam chętnych, bo w końcu sam tam autem podskoczę co się średnio już kalkuluje... :-/

jak ktoś ma możliwość to podam dane na które była wystawiona fakturka i resztę info i moje dane na które by wysłać...
mogę przekazać na wskazany rachuneczek koszty wysyłki + na jakieś browarki czy coś wg uznania :P
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

RobertWroc 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 24-02-2008, 14:06   

unknown, Wrzuć mi dane na PW.
dzisiaj i jutro na 100% nie dam rady.
Dzisiaj mam 80 urodzinki babci i muszę być
jutro szef zapowiedział by wziąźć kanapki,kawę i pozegnać się z rodzinką, nie wiadomo kiedy wyjdziemy z roboty. Troszkę zawaliliśmy wnioski o płatnośc dla pewnej firmy,termin goni a jak kasa nie spłynie to i my będziemy w plecy.Ale wtorek już powinienem wyrobić.
Chyba że ktoś ma możliwośc dzisiaj.

unknown 

Wysłany: 24-02-2008, 14:12   

dzięki!!! sivo się do mnie odezwał =D> to mu dane wysłałem, może to dziś załatwi jeszcze,
jeśli by nie zdążył to jutro wieczór Ci wyślę dane. pzdr
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

sivo 

Wysłany: 24-02-2008, 17:17   

melduje, że fakturka odebrana i wysłana priorytecikiem :) statystycznie we wtorek powinna dojść.... ale z pocztą nigdy nic nie wiadomo ;)

Jarek 5TT 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 24-02-2008, 20:39   

RobertWroc, , sivo, gratulacje dla klubowiczów za sprawnie przeprowadzoną akcję (pomocową) :dlon:
     Moneta

TiP016V;) 

Wysłany: 25-02-2008, 18:22   

za późno wszedłem... mieszkam niedaleko Lotniczej, to mogłem to załatwić z marszu, ale najważniejsze, ze wszystko już jest ok :)

unknown 

Wysłany: 26-02-2008, 16:20   

fakturka doszła :P temat zamknięty i podziękowania i 'pomógł' stąd dla sivo :P

heh, okazało się, że dziś, tego samego dnia, doszła też fakturka wysłana od tych (...) babek, czyli więc one też jednak wysłały, ale musiało to być po którejść z rzędu interwencji... a wtedy ani ja ani nikt już im nie ufał , wiadomo... teraz mam 2 kopie :P ale sprawa załatwiona :D to najważniejsze; a temacik uznaję za zamkniony :P

assistance   Moneta

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi