|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
PILNIE POTRZEBNA POMOC Wysyłka kanap ile to może kosztować? |
Autor |
Wiadomość |
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 19-05-2008, 14:45
|
|
|
nieźle więc trzeba gabarytowe paczki wysyłać ja tam też ostatnio bardzo króciutko czekałem na paczkę, kolega opti wysłał mi w poniedziałek a we wtorek ok południa paczkę już miałem. |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 19-05-2008, 15:22
|
|
|
heh, chore, ale zawsze to jakaś metoda by szybciej przesłać... ale dziwię się, że tyle zabawy z tym, by np kurierem nie móc normalnie posłać.. ech... taniej i łatwiej byłoby chyba tylko złapać kogoś kto wraca trasą zbliżoną do waszej... kieorwcy PKSów na lewo wożą od lat paczki, ale małogabarytowe, papiery raczej, ale może kogoś by się znalazło... cóż, dobrze, że się udało przesłać.. |
|
|
dcfan
Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Paź 2007 Posty: 660 Skąd: Reda
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 19-05-2008, 17:16
|
|
|
Ogolnie to dobrze ze facet przyjechal rano mocno, zaraz po dostawie paczek u mnie na poczcie, kolo 8.20 byl u mnie. Bo mnie obudzil skurczysyn a ja sobie spalem a na 9 do roboty mam:P
To szybko fotele do piwnicy nawet nie rozpakowałem, w tipka (wszytskie fotele luźne tylko kierowcy na 1 srube zalapalem na szybko ) i udalo mi sie tylko 20 minut spoznic zaliczajac korki po drodze. Teraz wrocilem, szybki rzut oka na TTT i ide rozpakowywac
** Dodano: 19-05-2008, 19:26 **
Więc rozpakowane. Jestem w szoku, szczena mi odpadła, zęby jeszcze zbieram.
Pół pokoju mam w folii, kartonie i innych opakunkowych rzeczach, cała rolka streczu poszła.
Paczki zajęły sporo miejsca, nic dziwnego, że ich poczta trzymać nie chciała.
Rozpakowanie tego ze streczu zajęło mi duuuużo czasu, ale warto było. Pierwszy poszedł fotel kierowcy, wyjalem, poniuchałem a ze test wypadl pomyslnie, zasiadlem, szybka regulacja na podlodze i miodek:)
Zaraz dodam zdjecia z komentarzem:)
bodzio82, |
_________________ Tipo 1.6 + skrzynia 1.4 '89 DGT gaźnik + Digiplex2 + LPG Fotele Recaro, boczki Sedicivalvole, MOMO
Daewoo Nubira kombi '99 1.6 16V 110KM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|