|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Poszukiwana - poszukiwany, widziałem Tipo lub Temprę... |
Autor |
Wiadomość |
Dawid
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 183 Skąd: Kraków/Kielce
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 16-11-2013, 22:23
|
|
|
16v, właśnie to miałem pisać o czym wspomniał Maciek, .
Czerwone Sedi należało do kolegi kent i obecnie jeździ w woj. świętokrzyskim. |
_________________ Było Tipo 2.0 8v GT
Było Tipo Sedicivalvole
Jest Tipo Sedicivalvole Abarth |
|
|
|
|
ernizpakerni
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 17-05-2014, 09:24 Co raz rzadszy widok na parkingach.
|
|
|
dziś pod lidlem w lublinie spotkałem srebrne 1,4 niestety coraz mniej takich spotkań coraz mniej tipo................http://forum.tempra.org/imgshack/_f/f_0017599.jpg |
_________________ FIAT TIPO 2.0 8V DGT GRANTURISMO + LPG |
|
|
|
|
Longer161
witamy nowego
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-07-2014, 21:36
|
|
|
W piątek lub czwartek widziałem popielate Tipo(byłem zmęczony i nie pamiętam dokładnie dnia i innych szczegółów ) lekko obniżone, i chyba miało jeszcze dymione tylne światła, jechała Ulica Opolską w stronę Radwanic koło Jetronika, ktoś z klubu? niestety naklejek i nie widziałem, zauważyłem je w ostatniej chwili. |
|
|
|
|
Rajek
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 453 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 09-08-2014, 10:02
|
|
|
Dziś ok. 8:00 ul. Josepha Condrada na Warszawskiej Chomiczówce. Minąłem zaparkowaną zieloną Temprę SW, z herbem klubowym na klapie bagażnika. Miałem wrażenie, że była lekko obniżona. Coraz to mniej widuję TT w Warszawie. A tym bardziej klubowych.
Przy okazji, zielone Tipo parkujące na ul. Trzech Budrysów na Ochocie, oraz kilka tygodni temu pod moją klatką na ul. Kaliskiej stało również pięknie zadbane Tipo na eleganckich alusach. Może któryś jest z forum? |
_________________ Był:
Tipo 1.4 94r
Chevrolet Spark 0.8L 2008r
Tempra 1.6 LPG 91r
Jest:
ZTM |
|
|
|
|
Lasgo07
Pomógł: 7 razy Wiek: 36 Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 1802 Skąd: Pułtusk
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 02-11-2015, 22:55
|
|
|
Cześć. Odgrzewam kotleta aby zapytać.
Czy ktoś z forum jeździ szarą Temprą w Kombii 4x4 na zabytkowych tablicach ? Jechałem dzisiaj za nią od samego Nieporętu aż do obwodnicy Serocka. Gdy ją minąłem mrugnąłem awaryjnymi i dostałem odpowiedź długimi
Tempra ponoć pochodzi z Warszawskiego Zacisza. Tak mi kolega z pracy podpowiedział. Tablice WT.....
Ktoś coś ? |
_________________ FIAT COUPE 2,0 16V 139KM |
|
|
|
|
tasiorM
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 28-11-2016, 17:28
|
|
|
Witam Wszystkich!
Czy ktoś zna ten samochód lub jego historię?
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDivazB.html
Może tajemnicze "Polskie małżeństwo"?
Mam prawo mieć jakieś smutne podejrzenia?
Warto za taką cenę? |
_________________ tasiorM |
|
|
|
|
16v
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 30-11-2016, 13:42
|
|
|
Czy któryś z forumowiczów posiada jeszcze Temprę lub Dedrę z silnikiem 1.6 MPI ? |
_________________ Była: Alfa Romeo 2.0 T.S, Fiat Coupe16vT, Fiat Tempra 1.6, Fiat Uno Sedicivalvole 1.6 16v
Jest: Lancia Dedra SW 1.6 |
|
|
|
|
MSZ
witamy nowego
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
mikee72
Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 584 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 18-09-2018, 17:55
|
|
|
SX to półka wyżej niż S - ale w ramach SX są też biedniejsze i bogatsze wersje wyposażenia.
Elektryczne szyby, obrotomierz to standard, ale el. lusterka to już coś he he..
Silnik 1.8 jest mocniejszy niż 1.6 i to fajnie, ale jest też rzadszy a to akurat w przypadku starych aut nie jest plusem,
w dodatku silnik może być bardziej problematyczny - zdaje się że KrzychuB przerabiał temat.
Auto stojące tak w trawie - nie wiadomo jak długo - prawdopodobnie sypie się od spodu
Jakbyś chciał doprowadzić do stanu igła, to chyba taniej wyjdzie ten co krzysiek82 wrzucił w dziale Allegro |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|