|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pożegnanie |
Autor |
Wiadomość |
Gilus
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 29-08-2005, 12:27 Pożegnanie
|
|
|
Witam wszystkich po raz ostatni.
Stało sie tak, że przyszło mi się rozstać z Tipolotem, tak więc tym samym przyszedł czas pożegnac się z Wami. Bardzo dziękuję za to, że przyjeliście mnie serdecznie do swego grona, dziękuję również za wszelkie porady, jakich mi udzieliliście. To co robicie jest naprawdę wspaniałe.
Kolega Grafit twierdził, że nie dam rady sprzedać Tipo za rozsądne pieniądze. Otóż chciałbym wszem i wobec ogłosić: MOŻNA!!! I pamiętajcie o tym, kiedy będziecie się rozstawć ze swoimi rumakami.
Chciałem zdradzić Fiata na rzecz Volvo, ale skończyło się na tym, że "ożeniłem się" z piękną Omegą, wielką jak M/S Batory. Mam nadzieję, że nie zakończy się to szybkim rozwodem
Życzę Wam, aby forum rosło w siłę, a userom żyło się dostatniej i oby Wam się Fiaty jak najmniej psuły
Andrzej |
_________________ Golf 1,6 LPG (już nie ma) |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 29-08-2005, 12:50
|
|
|
To pochwal się ile dostałes za tipo, ja dostałem 5 tys zł |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
Redd
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 29-08-2005, 13:04
|
|
|
Szczescia na nowej drodze zycia (z Omega napewno sie przyda)
Mam nadzieje, ze inni nie beda jednak sprawdzac za ile mozna sprzedac swojego Fiata |
_________________ Fiat TEMPRA STD 1,6 gaznik + LPG, 1993 - NADAL JEZDZI! |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 29-08-2005, 13:41
|
|
|
Walcz dzielnie Gilus teraz z Omega
Ja jak kiedys zmienie to tez na auto wieksze lub chociaz podobnych rozmiarow.
Dupa sie przyzwyczaila do wygody |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 29-08-2005, 18:36
|
|
|
Jakos nie palam miłością do Opli które poza udaną choć rdzewiejącą Astrą 1 są rdzewiejącą kupą żalastwa.
ale powodzenia
Omega rzeczywiscie wielka jak lotniskowiec
szerokich dróg |
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
Gilus
|
Wysłany: 30-08-2005, 17:36
|
|
|
Dostałem za niego 6200 po opuszczeniu ceny(kupującym był student). Powiedzieć by można, że dobre zadbane samochody same się sprzedają Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję. Trzymajcie się ciepło! Będę raz po raz zaglądał na forum, tak więc nie usuwajcie mnie z Waszego grona. |
_________________ Golf 1,6 LPG (już nie ma) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|