|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Prośba do użytkowników z Wrocławia i najbliższej okolicy |
Autor |
Wiadomość |
lorgbow
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 309 Skąd: Krosno Odrzańskie
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 02-11-2011, 23:13 Prośba do użytkowników z Wrocławia i najbliższej okolicy
|
|
|
Nie wiedziałem w jakim dziale umieścić, więc jeśli wrzuciłem w złym proszę o wyrozumiałość i przeniesienie
Prośba nie dotyczy bezpośrednio mnie, tylko mojej dobrej znajomej, otóż poszukuje ona od jakiegoś czasu bezskutecznie miejsca gdzie mogłaby odbyć praktyki(bardzo chętnie odbyć, nie tylko podbić )
Jeśli chodzi o miejsce i czas odbywania praktyk:
Cytat: | Praktyka w:
- pełnoprofilowej agencji reklamowej,
- agencji reklamy wizualnej,
- agencji reklamy środków masowego przekazu,
- agencji public relations,
- dziale marketingu i reklamy przedsiębiorstw produkcyjnych i handlowych
Czas trwania: 21 dni
Termin: do końca grudnia |
Może ktoś ma znajomego lub sam prowadzi działalność która mieści się w ww. kategoriach, jeśli tak, i potrzebuje praktykantki, bardzo proszę o zostawienie namiarów.
Będę/będziemy wdzięczni za jakąkolwiek pomoc |
_________________ Była:
Tempra 1.6+LPG '90 | Tempra 2.0 '91 | Lancia Delta II 1.6 '94 | Ford Mondeo '98 1.8 zetec | Ford Fiesta '96 1.25 zetec | Lancia Dedra 2.0 8vT | Opel Corsa B 1.0 '99
Jest:
Kia Picanto 1.0+LPG '05 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|