Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
tempra tuning
Autor Wiadomość
DIMEBAG 

Wysłany: 05-08-2005, 08:11   tempra tuning

hello everybody...

this is the best tempra that i ever saw...

tempra ouro 16v 1996 - 2.0 16v
17" wheels
tires 205/40/17 Yokohoma A539 Zeruma

enjoy it...

see ya...

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 05-08-2005, 22:18   

DIMEBAG napisał/a:
tempra ouro

what does it mean this? This is some special version of Tempras? Or something else.

Cool photos, some ones I have seen :D

DIMEBAG 

Wysłany: 06-08-2005, 15:53   

miszko napisał/a:
DIMEBAG napisał/a:
tempra ouro

what does it mean this? This is some special version of Tempras? Or something else.

Cool photos, some ones I have seen :D

its only the version... until 1995 was tempra prata (it means tempra silver) and tempra ouro (it means tempra gold)

see ya...

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 07-08-2005, 14:26   

1) mmmm....... really cool pictures... good ideas... i like that ! :-)

2) so "Ouro" it's just Tempra produced after 1995 yr. ? after producent's modofications etc. ?

3) could You send us some more pictures i.eg. car's interior? i'm curious how does it looks... what kind of board is there etc.

greetings
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

DIMEBAG 

Wysłany: 07-08-2005, 17:03   

unknown napisał/a:
1) mmmm....... really cool pictures... good ideas... i like that ! :-)

2) so "Ouro" it's just Tempra produced after 1995 yr. ? after producent's modofications etc. ?

3) could You send us some more pictures i.eg. car's interior? i'm curious how does it looks... what kind of board is there etc.

greetings

"ouro" and "prata" = 1992 to 1995

after this... tempra sx (simple version) and tempra HLX (complete version)...

we have two diferent boards...

its from 1992 to 1994...

its from 1995 to 1999...

this is tempra 1999... last year produced...

edax 

Ostrzeżeń:
 8/3/5
Wysłany: 31-08-2005, 02:21   

unknown, Co wy kurna kota dostaliśta? Przecież gostek nie jest w stanie pięciu metrów wykonać tym hujostwe..m. zaraz walnie gdzieś spodem, rozpieprzy conieco, a i skrzydło ma udane, w okolicach 30km/h lata toto pewnie jak Żyd po pustym sklepie.

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 31-08-2005, 17:51   

edax, ja nie poniemaja o so Ci konkretnie jak i ogólnie :-) chodzi, ja tylko pisałem, że niektóre zdjątka OK i niektóre fragmenty autek ładnie wykonane, a chciałem tylko jakby mógł jeszcze jakieś inne zdjątka wnętrza i wntrz czy jakieś ciekawe pomysły tam mieli... nic nie opiewam, że np jak ma przedni spoiler 2cm nad ziemią to nie pojedzie ale cudo itp itd... oglądałem tylko i pytałem by obacyć nieco inne style... peace :o
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

edax 

Ostrzeżeń:
 8/3/5
Wysłany: 31-08-2005, 20:18   

unknown,W pełni rozumiem kolegie...Mój nowy Tipek też jest poobniżany i to akurat mie wpienia, bo co na mniasto wyjadę to nontop walę podwoziem :x A jak mniałem w którymśtam autku podobne skrzydło to tylko ciubaryki miały na czem popijać... #-o Stąd me obużenie, lecz nijak nie bierzta se do serducha mojej kretyki, bo prace nad pierwszym polskim śtucnym serduchem jeszcze w polu... [-o< Chyba że Rael'iga (Religa) zwycięży... :? Jak bedzieta chciały to Wam opiszę siermiężną drogie Tuningowca do osiągnięcia ostatecznego sukcesu... :P :D :lol: :roll: =D> [-o<

GRAFIT 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 31-08-2005, 20:34   

Ta tempra ma cacko silniczek 8) te foty juz dawno w necie oblukiwałem :D

Redd 

Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Wysłany: 01-09-2005, 00:13   

Heh... jakie maksymalnie wypasione dechy na tych zdjeciach - tez bym chcial taka miec ;)
nawet ta najstarsza to jakas multi-wypasiona, sama okladzina i wogole ksztalta jakis inny...
A moja to taka skromniutka :(

ego 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 06-09-2005, 10:12   

no właśnie ciekawe czemu w europie tempry nie mialy takich kokpitów :(
jest nuova Bravo
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu