|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zmiany w przepisach dotyczacych prawa jazdy |
Autor |
Wiadomość |
Frodo89
Pomógł: 3 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Wrz 2009 Posty: 104 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 23-11-2011, 16:01 Zmiany w przepisach dotyczacych prawa jazdy
|
|
|
tutaj link do artykulu ==> http://moto.wp.pl/kat,236...,wiadomosc.html |
_________________ Był :
Skoda Favorit 1.4 91'
Renault Clio 91' 1.4
Fiat Tipo 2.0 8V 91'
Fiat Tipo 1.6 kat 91'
Jest:
Renault Laguna 2.0 16v 98' |
|
|
|
|
Raul
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 100 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 23-11-2011, 19:15
|
|
|
Cyrk i paranoja jak to w Republice Bananowej.Ja to znam z innej strony a mianowicie prawo nie działa wstecz a jak bym dalej chciał pracować jako kierowca w naszym Tuskolandzie,to obecnie mam prawo jazdy wydane bezterminowo a w związku z nowymi przepisami Zrobił bym Badania i musiał bym iść z nimi do Wydziału Komunikacji UM wymienić prawo jazdy i nowe prawo jazdy otrzymałbym na taki okres na jaki mam badania lekarskie,więc w Republice Bananowej prawo działa wstecz,a wszystko chodzi jak zawsze o pieniądze,jak w przypadku kierowców zawodowych tak kandydatów na kierowców jedna reguła wyłudzać kasę od ludzi i to bezczelnie tak tylko w Polsce,jednego dnia mówią że coś jest raz do zaliczenia i opłacenia i co parę lat ta sama śpiewka że następny kurs czy dokształcania,ciekawe kiedy się ten cyrk z prawem jazdy skończy i wszystko zwalać na przepisy unijne unia daje do wybory albo przepis taki albo siaki,a Polscy uczeni(durnie moim zdaniem)wybierają zawsze taki przepis aby wyłudzać kasę od ludzi ciężko pracujących za marne pieniądze. |
_________________ Diabeł nie sypia z byle kim,w Piekle Diabeł jest postacią pozytywna,nie lekceważ Diabła ktoś go po coś stworzył |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 23-11-2011, 19:19
|
|
|
trochę obok tematu ale w sumie w temacie ...
Wiecie co mnie wkur.... ?
W czerwcu robiłem badania na prawo jazdy kat C .. 3 miesiące później trzeba było robić TE SAME badania jeszcze raz bo były potrzebne na kurs na przewóz rzeczy .... i po kolejnych 2 miesiącach czyli dzisiaj byłem na kolejnych TYCH SAMYCH badaniach żeby mnie mogli przyjąć do pracy !!!!!!!!!!!!! koszt badania - 100 zł każdorazowo ! nosz kur! |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
Raul
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 100 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 23-11-2011, 19:25
|
|
|
Kolego ja mam kat C od 18roku życia bo na starych przepisach zdawałem(E też mam)więc wiem o czym mówisz,było świadectwo kwalifikacji było źle,zrobili kurs dokształcający ja płaciłem za niego 350zł wtedy miało to być raz na całe życie i co i zonk teraz bym musiał zrobić następne szkolenie i prawo jazdy odebrali mi z bezterminowego na terminowe,Unia ma 2 przepisy prawie wszyscy wzięli ten przepis że prawko możesz mieć bezterminowe,a u nas nie co pięć lat max nowy kurs i nowe badania i wydawać kasę,dlatego spierd..am z tego chorego kraju |
_________________ Diabeł nie sypia z byle kim,w Piekle Diabeł jest postacią pozytywna,nie lekceważ Diabła ktoś go po coś stworzył |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|