|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Czy na Sląsku ktos jeszcze zyje |
Autor |
Wiadomość |
krzys80
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 22 Lip 2008 Posty: 150 Skąd: Żory
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 02-12-2008, 22:00
|
|
|
Z tego co słyszałem to termin 21 grudnia, ja niestety nie dam rady.
Myślałem, że wybiorę sie w styczniu, ale nie wiąłem pod uwagę faktu iż dwa weekendy będe miał zajęte (roczek synka i wesele kuzynki).
Dlatego na karty mogę się pisać dopiero od lutego bo w grudniu czy w styczniu niedość, że czasu mało to jeszcze budżet domowy zbyt obciążony. |
_________________ było: Tipo 1,4 LPG 91r.
jest: Mondeo mk2 1,8TD 98r. |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 02-12-2008, 22:42
|
|
|
ja się zjawiając na forum ana moment przepraszam za brak znaków życia, ale ostatnio mnie wszystko dojeżdża... szkoła piątek-sobota-niedziela, od rana do wieczora, obowiązkowe zajęcia to zlać nie mogę tym razem, w tygodniu praca i ciągle coś wyskakuje... chciałem na spocik wpaść ostatni, ale nawet nie miałem kilku minut od chyba paru tygodni by na forum się zalogować.. ta sytuacja chyba się niestety tak szybko nie zmieni... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|