Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
dolny śląsk łaczmy się
Autor Wiadomość
rhoody 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 12-04-2005, 20:06   dolny śląsk łaczmy się

proponuję aby wszyscy, którzy jadą "dołem" z zachodniej Polski, czyli trasą przez Wrocław-Bełchatów itd. połączyli się w jedną kolumnę!!! zbierajmy się po drodze i utwórzmy fajową kolumnę - trochę przecież nas jest z tych okolic... próbowałem pociągnąć ten wątek na głownym forum zlotu, ale tam zgasł, więc może tu coś stworzymy... [-o<

[ Dodano: Pią 15 Kwi, 2005 22:19 ]
panowie!! coś nam nie wychodzi!!! inne rejony kraju mogą się zorganizować a my co??? przecież jest dość dużo osób ze śląska... :evil:
     assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 17-04-2005, 23:08   

heh.... ja sem ze śląska, przejechałbym się, ale niestety i czasowo i fundusze chwilowo nie pozwalają.... w przyszłości chętnie... ale liczę że Śląsk się jakoś zaprezentuje. Może ogólnie taki śląski zastój :-) ?
     assistance   Moneta

rhoody 

Wysłany: 17-04-2005, 23:12   

niestety na razie zastój... :(

Piterro 

Województwo: Other
Wysłany: 19-04-2005, 14:33   

Ja jadę ale w niedzielę, i to wcześnie rano. Więc do nikogo się nie dołączę (chyba)

Jacacenty 

Wysłany: 19-04-2005, 16:38   

Jedź Rhoody przez Poznań.

rhoody 

Wysłany: 19-04-2005, 21:50   

ale to chyba o wiele dłużej...??? :? sam już nie wiem... #-o

Skryba 
witamy nowego

Wysłany: 23-08-2005, 11:10   

Może Jakieś spotkanie We wrocku :D
     assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 23-08-2005, 16:48   

przez Wrocek będę przejeżdża tylko w piątek/sobotę, bo wiozę znajomych na Summer Kingdom of Trance.... tak to praca się wreszcie zaczęła, a funduszy brak, wręcz długi, trzeba wpierw odrobić swoje, potem może gonić.....

BTW: kilka dni temu przejeżdżałem (służbowo) przez Zabrze, Katowice, Oświęcim i inne okoliczne do w/w, widziałem wiele Temperek, ale żadna nie miała logo TT ani nic, ani też bez 'nadzwyczajnego zachowania' :-D / reakcji..... chyba na nikogo stąd nie trafiłem widocznie; jeżdżę grafitową Temperką na białych blachach 'SB5....'
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu