Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kto sie pisze na 5kwietnia na zlocik regionu sląsk
Autor Wiadomość
Przemski 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 07-04-2008, 22:22   

"Jak masz czas i trochę grosza to się nawet nie zastanawiaj, dobra zabawa gwarantowana."

Czas zarezerwuję, ale z tym drugim gorzej przy takiej ilości wydatków....w Maju jeszcze idę na kawalerski...ale może sytuacja się zmieni do tego czasu, mam nadzieje, że będę mógł się wybrać

Luczu 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 16-04-2008, 23:20   

uuuaaaa to chyba zaspałem :/ :badgrin:
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
     Moneta

maciek_wk 

Wysłany: 30-05-2008, 18:36   

i jak tam panowie??robimy jakiś spocik???
     assistance   Moneta

dziura 

Wysłany: 30-05-2008, 18:44   

Jestem ZA :D :D

gepard 

Wysłany: 30-05-2008, 21:48   

maciek_wk napisał/a:
i jak tam panowie??robimy jakiś spocik???

Jak najbardziej tak!!!!
Mam nadzieję że moje FC będzie mile widziane :)

http://forum.tempra.org/t...ard-vt11007.htm
     assistance   Moneta

kazub 

Wysłany: 04-06-2008, 20:38   Tez bym przyjechal!

Tez bym przyjechal i poogladal cudowne Tempry i Tipa, bo odkad skasowalem moja temperke 2 lata temu to jezdze Palio Weekend, moze jak ladnie poprosze to ktos mi sie da przejechac TT a ja mu Paliolotem :) i porownamy wrazenia z jazdy :) Chyba ze Palio nie moze przyjechac to wtedy glosuje ze Fiat Coupe tez nie moze :P

estepe 

Wysłany: 04-06-2008, 21:41   

to Panowie kiedy odwiedzimy znowu Parking Ikei ? chetnie obejrze autko od Geparda i Romano ;)

"..śmignął bym dwie paki po jakiejś wiejskiej drodze.."
     assistance

unknown 

Wysłany: 04-06-2008, 23:36   

ja ostatnio służbowo przy ikei prawie codzienei bywałem ale z szefostwem :/ etc... sam zaś nieco zagoniony jestem; chętnie bym podjechał, ale nie wiem kiedy będzie czasu nieco na wyskok z Bielska taki, może za 2 tyg..? nie wiem.. pośledzę temat póki co...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

gepard 

Wysłany: 11-06-2008, 17:28   

Panowie halo nie spać.
Co z tym spocikiem? Organizujemy coś?
Ja wstępnie proponuję sobotę 28.06. jest jeszcze troszkę czasu więc myślę że chętni się znajdą.

http://forum.tempra.org/t...ard-vt11007.htm
     assistance   Moneta

dziura 

Wysłany: 11-06-2008, 17:38   

gepard, dobry pomysł ja 27.06 wracam z urlopu więc może ktoś do tego czasu w końcu się ruszy
JA JESTEM ZA :D :D :D

batonik 

Wysłany: 12-06-2008, 19:44   

ja jestem za 27 pasuje mi to tylko morze nowe miejsce zewzglendu ze jest ciepło to moze jakis plener pasujący innym tez

unknown 

Wysłany: 13-06-2008, 18:08   

zobaczę jak będzie z czasem i finansami, ale może się uda wpaść... a są jakieś większe plany czy tylko szybki spot?
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Gucio 

Wysłany: 22-08-2008, 17:38   

:( A ja nie wiedziałem. Kurde - nie mam czasu by ty często patrzeć. Jak coś Panowie piszcie na e-mail - bo ja chętnie przyjadę. I teraz szukam dla szwagra Tipoka :) więc nas jest już dwóch.
     assistance
Odpowiedz do tematu