|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
SPOT Śląsk Katowice |
Autor |
Wiadomość |
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-03-2009, 22:02 SPOT Śląsk Katowice
|
|
|
..krótko info:
4 kwietnia w Katowicach spot wszystkich chętnych z TTT/FiatForum;
info wystawię tu i na FiatForum, na prośbę/propozycję od 'szela_2';
godziny mi jeszcze nie podał, ale pewno jest lub zaraz będzie ustalona, jeszcze jest też troszkę czasu na propozycje;
szczegóły póki co "rozwijają się" na FiatForum -> http://fiatforum.com.pl/t...t1268.htm#10260 |
|
|
Mrogas
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 06 Wrz 2008 Posty: 143 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 31-03-2009, 21:58
|
|
|
To jak widze na forum fiata godzina 16 prawopodobnie bedzie
To jak cos to ja też sie melduje tyle ze nie przyjade fiatem... tylko Daewoo...
BTW... Fiat w czesciach polowa juz wyprzedana... |
|
|
dziura
Pomógł: 19 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 960 Skąd: Chorzów/Katowice
|
Wysłany: 01-04-2009, 20:28
|
|
|
Ja też zawitam na chwilkę |
_________________ TIPO 2.0 16V-sprzedany
Galant 2.5 V6 Sport Edition |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 02-04-2009, 19:26
|
|
|
unk bedziesz?
Ja nie wiem jak z czasem bo ostatnio to cienko ale kto to wie...:D
Szczegolnie ze ladna pogoda sie zapowiada |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 02-04-2009, 19:41
|
|
|
może też się pojawię -to zależy od szkoły Ale jestem dobrej myśli |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 06-04-2009, 00:37
|
|
|
MupiK napisał/a: | unk bedziesz?
Ja nie wiem jak z czasem bo ostatnio to cienko ale kto to wie...:D
Szczegolnie ze ladna pogoda sie zapowiada |
heh, nie zdążłem wtedy odpisać bo
1) w pracy dużo pracy
2) net w domu się momentami spsuł, potem nie było chwilę
3) na studiach piątek po południu, sobota i niedziela siedziałem, jak co tydzień :-/
pisałem tylko raz do szeli, z telefonu, że siedzę na uczelni i niestety nie mogę się zmyć bo akurat m. in. matma ta pokręcona, co to lepiej się pokazać, że się chodzi...
jak się nic nie sp..suje to najwyżej do Gronia na zlot ttt wpadnę, choćby na dzięn, może dwa, może... |
|
|
Raul
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 100 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 22-11-2011, 11:18
|
|
|
Ej ekipa zróbmy coś bo chciał bym Was poznać zanim wylecę z z tego kraju pooglądać Wasze autka pogadać a z uwagi na To że Flache mam postawić jednemu gościowi muszę się wywiązać z danego słowa może coś w weekend zrobimy co,bo naprawdę mam jeszcze kupę roboty,muszę pociąć merca a potem go pospawać i zrobić tak żeby był prosty,a 17.12 mam wylot.Więc zlitujcie się nade mną do weekendu jeszcze trochę zostało więc można by coś wymyślić przecież |
_________________ Diabeł nie sypia z byle kim,w Piekle Diabeł jest postacią pozytywna,nie lekceważ Diabła ktoś go po coś stworzył |
|
|
|
|
manieek133
Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 233 Skąd: Jaworzno
|
|
|
|
|
Raul
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 100 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 22-11-2011, 21:23
|
|
|
A se wykopałem ok dzięki już przeskakuje |
_________________ Diabeł nie sypia z byle kim,w Piekle Diabeł jest postacią pozytywna,nie lekceważ Diabła ktoś go po coś stworzył |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|