Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOT Śląsk Katowice
Autor Wiadomość
unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 30-03-2009, 22:02   SPOT Śląsk Katowice

..krótko :D info:

4 kwietnia w Katowicach spot wszystkich chętnych z TTT/FiatForum;

info wystawię tu i na FiatForum, na prośbę/propozycję od 'szela_2';
godziny mi jeszcze nie podał, ale pewno jest lub zaraz będzie ustalona, jeszcze jest też troszkę czasu na propozycje;

szczegóły póki co "rozwijają się" na FiatForum -> http://fiatforum.com.pl/t...t1268.htm#10260
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Mrogas 

Wysłany: 31-03-2009, 21:58   

To jak widze na forum fiata godzina 16 prawopodobnie bedzie :)

To jak cos to ja też sie melduje tyle ze nie przyjade fiatem... tylko Daewoo...

BTW... Fiat w czesciach polowa juz wyprzedana...

dziura 

Wysłany: 01-04-2009, 20:28   

Ja też zawitam na chwilkę :D

MupiK 

Wysłany: 02-04-2009, 19:26   

unk bedziesz?
Ja nie wiem jak z czasem bo ostatnio to cienko ale kto to wie...:D
Szczegolnie ze ladna pogoda sie zapowiada
www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać.
     Moneta

Luczu 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 02-04-2009, 19:41   

może też się pojawię -to zależy od szkoły :D Ale jestem dobrej myśli
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
     Moneta

unknown 

Wysłany: 06-04-2009, 00:37   

MupiK napisał/a:
unk bedziesz?
Ja nie wiem jak z czasem bo ostatnio to cienko ale kto to wie...:D
Szczegolnie ze ladna pogoda sie zapowiada

heh, nie zdążłem wtedy odpisać bo
1) w pracy dużo pracy
2) net w domu się momentami spsuł, potem nie było chwilę
3) na studiach piątek po południu, sobota i niedziela siedziałem, jak co tydzień :-/
pisałem tylko raz do szeli, z telefonu, że siedzę na uczelni i niestety nie mogę się zmyć bo akurat m. in. matma ta pokręcona, co to lepiej się pokazać, że się chodzi...
jak się nic nie sp..suje to najwyżej do Gronia na zlot ttt wpadnę, choćby na dzięn, może dwa, może...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Raul 

Wysłany: 22-11-2011, 11:18   

Ej ekipa zróbmy coś bo chciał bym Was poznać zanim wylecę z z tego kraju pooglądać Wasze autka pogadać a z uwagi na To że Flache mam postawić jednemu gościowi ;D muszę się wywiązać z danego słowa :D może coś w weekend zrobimy co,bo naprawdę mam jeszcze kupę roboty,muszę pociąć merca a potem go pospawać i zrobić tak żeby był prosty,a 17.12 mam wylot.Więc zlitujcie się nade mną :lalala: do weekendu jeszcze trochę zostało więc można by coś wymyślić przecież

manieek133 

Wysłany: 22-11-2011, 18:34   

Raul, to żeś kolego wykopał temat,na spota umawiamy sie tutaj http://forum.tempra.org/t...ask-vt14031.htm :D

Raul 

Wysłany: 22-11-2011, 21:23   

A se wykopałem :D ok dzięki już przeskakuje

Odpowiedz do tematu