|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Trzeba rozruszać Śląsk |
Autor |
Wiadomość |
Tobi
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 28-01-2007, 21:38
|
|
|
Przykro mi ale nie dotarłem z powodu pogody, za to pomagałem wyciągać kumpla z rowu :/ Mam nadzieję, że spotkamy się następnym razem i że będzie to jeszcze przed majówką, może początek marca?
W SCC nie ma IKEI Ikea jest tylko obok Agaty. |
_________________ Tempra 1.6S gaźnik + LPG
Zamawiaj jedzenie przez internet.
Moje domeny na sprzedaż. |
|
|
|
|
gepard
Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Sty 2006 Posty: 306 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 28-01-2007, 22:57
|
|
|
Tobi, jak pogoda sie poprawi do tej pory to nie ma sprawy ja napewno bede.
** Dodano: 28-01-2007, 23:16 **
daniel czekamy na zdjecia furki.
Ja mam zamiar poczekac na cieplejsze czasy pogrzebe i tez zapodam swoje.
|
_________________ Moja duma: Tipo 1.9 TD-sprzedane
Coupe 2.0 16V+, Audi A3 1.6 też
Jest Czarne A6 1.8T i tego się trzymamy
http://forum.tempra.org/t...ard-vt11007.htm |
|
|
|
|
daniel
|
Wysłany: 29-01-2007, 16:28
|
|
|
witam wszystkich foty tipowca wrzuce rano dzieki za mila atmosfere mimo fiata 126p gepard jak odbiore od ekektro mechanika to moze gdzies pobrykamy??? mamy blisko zbiaram zamowienia na czesci do tipo pamietam o zderzakach i podsufitce cos jeszcze ????? |
_________________ TIPO 1.6 DOHC gaz
jestem wolny ale wciaz przed toba!!!!!!!! |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 29-01-2007, 17:14
|
|
|
No utknalem na imprezce a wlasciwie zaleglem :/
Kolo 17 juz byla tak goraca atmosfera ze pewnie nie wiedzialbym gdzie moja fura stoi
Tak to jest jak sie kuzynostwo zjedzie :/
Macie jakies foty?
Widze ze na zlocie byli chyba sami nowi wiec moze by sie pochwalili autkami ;-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
daniel
|
Wysłany: 30-01-2007, 15:09
|
|
|
fotki dodane panowie wiec mojego tipolota mozna ogladac tutaj
Tempra Tipo Team Strona Główna -> Album -> Tipo czekam na komentarze panowie czy sie podoba niestety dalej u elektro szlak mnie trafia ale trudno zostal DRIFTING fiatem 126p |
_________________ TIPO 1.6 DOHC gaz
jestem wolny ale wciaz przed toba!!!!!!!! |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 31-01-2007, 15:13
|
|
|
MupiK napisał/a: | Macie jakies foty? |
A coś tam pstryknąłem, żeby jakkikolwiek ślad był po spotkaniu
|
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
MupiK
|
Wysłany: 01-02-2007, 22:05
|
|
|
Czyja jest ta szara temperowka? Bardzo fajna! |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 02-02-2007, 19:37
|
|
|
prawie jak moja ;P tyle, że ja mam (zresztą ta na zdjęciu chyba też po umyciu jak moja po umycia) grafit-metallic... (no i ciut sobie dawno 'posrebrzyłem' można rzec przód i progi)... ten spoilerek nawet fajnie pasuje... |
|
|
batonik
|
Wysłany: 19-07-2007, 17:01
|
|
|
Panowie mam pytanko kiedy organizujecie nastempny zlot są wakacje może teraz jakieś spotkanie na śląsku jestem nowym posiadaczem tempry i fajnie by było sie spotkać w wakacje
pozdrowienia |
_________________ znowu w sieci tyle ze z katowic |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 19-07-2007, 17:45
|
|
|
mmm? w sumie nie było pomysłu.. nie wiem, czy w wakacje się uda jakoś coś... ale kto wie... za to szykuje się _może_ wypad do ostrawy, właśnie temat powstał...... |
|
|
MupiK
|
Wysłany: 19-07-2007, 19:16
|
|
|
ja w tej chwili tak firma firma firma kobita na glwoe 2x tyle no i kupno swojego pierwszego mieszkania remonty lazienka wybor kafelek i wogle ehhh przejeb.... robota |
|
|
|
|
batonik
|
Wysłany: 20-07-2007, 14:46
|
|
|
a kiedy jest organizowane w ostrawie bo po wakacjach bende miał dużo roboty bo pracuje w firmie która ma sezony produkcyjne a na magazynie jest co robic
|
_________________ znowu w sieci tyle ze z katowic |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|