|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nocleg w Łodzi poszukiwany - prośba o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
lorgbow
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 309 Skąd: Krosno Odrzańskie
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 14-12-2012, 16:05 Nocleg w Łodzi poszukiwany - prośba o pomoc
|
|
|
Cześć,
szukam noclegu w Łodzi w nocy z poniedziałku na wtorek(17 na 18 grudnia), na 2 osoby(ja i kolega - egzamin na 9 rano, dojazd pociągiem z Wrocławia), w rozsądnej cenie, warunki generalnie obojętne, byle dało się wziąć prysznic i rano ogarnąć. Preferowana lokalizacja to okolice stacji PKP Łódź Kaliska, lub ulicy Źródłowej.
Jeśli ktoś może mi coś polecić, proszę o namiary - niestety wcześniej nie byłem pewien czy tam pojadę stąd taki krótki okres czasu na znalezienie.
Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
pzdr
Krzysiek |
_________________ Była:
Tempra 1.6+LPG '90 | Tempra 2.0 '91 | Lancia Delta II 1.6 '94 | Ford Mondeo '98 1.8 zetec | Ford Fiesta '96 1.25 zetec | Lancia Dedra 2.0 8vT | Opel Corsa B 1.0 '99
Jest:
Kia Picanto 1.0+LPG '05 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|