|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Lista przyjeżdżających |
Autor |
Wiadomość |
zdrowko
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 25 Lis 2004 Posty: 166 Skąd: Drezdenko
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 28-04-2006, 09:05
|
|
|
Lokalizacja jest rewelacyjna i sprawiedliwa (1 rok Skorzęcin a 2 Borki)
To jest tak - jak ktoś chce to przyjedzie i nikogo nie ciągniemy na siłe.
Zloty są po to aby spotkać sie ze zajomymi pogadać, odpocząć, wymienić doświadczenia itp.
Czasy są jakie są i wiadomo że każdy ma problemy, brak czasu itd....
Ja jade z przyjemnością chodćby dla samej tradycji
Do zobaczenia na zlocie
P.s - jak ktoś jedzie z zachodnich stron to zbieramy sie w Gorzyniu o 11:00 |
_________________ Tempra Kombi SW- silnik Alfa Romeo 1.9 TD z intercoolerem-przebieg 102 tyś. Alfa Romeo 156 2.4 JTD
|
|
|
|
|
irekub
Wiek: 54 Dołączył: 04 Sty 2006 Posty: 239 Skąd: Brzeźnica
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 28-04-2006, 14:23
|
|
|
NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!!!!!!!!!
Ja będę z wami duchem , a tak w ogóle to w ten długi łykend to niestety pracuję. |
_________________ Irek
Tempra1 1,6+LPG 95r 287000km
Tempra2 1,6+LPG 95r 149000km
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty
http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 28-04-2006, 16:46
|
|
|
Co do miejsca jest OK
Jest raz tu raz tu, sprawiedliwe tym bardziej że takiego zlotu nie da się zrobić w mieście bo to bez sensu.
Ja sam do przejazdu miałbym jakieś 350-400km i miałem być ale......... właśnie ale ......remont mieszkania + 200zł ubezpieczenie + 160zł przegląd + 230zł - (tego nie przewidziałem w ogóle) awaria auta niestety uniemożliwiła mi przyjazd |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 28-04-2006, 19:12
|
|
|
Ja nie komentuje mialem byc i co
Pozostaje czekac do nastepnego i zaznaczyc czerwona krecha w kalendarzu termin
Heh czy wszystkim sie teraz przelgady i OC koncza:/ |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
sloneczna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 370 Skąd: ostrzeszów wlkp
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 29-04-2006, 07:36
|
|
|
Czy są już jakieś wieści z zlotu ,bo zastanawiam się nad jutrzejszym dniem (niedziela).
Nie zawiele się o zlocie ostatnio pisano .Czy to jakaś konspircja?
Tak przeglądam forum i niema nic co by mogło zachęcić do uczesnictwa tych co jeszcze nie byli i się wachają . |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 29-04-2006, 08:13
|
|
|
Jutro wyjezdzamy od rana do Poznania zwiedzic muzeum motoryzacji. Ja wlasnie jutro od samego rana jadę do Skorzęcina. Pozniej jedziemy pod stadion Lecha i tam beda konkurencje sprawnosciowe. Nagrody beda fajne, bo mamy troche kasy do wydania.
sloneczna, jesli bys chcial to jutro z samego rana (max 10:30-11:00 w Skorzęcinie) musial bys byc!!
A co do zachecania. U nas zawsze w klubie byl duzy zapal, ktory przed zlotem sie wypalal. Jesli ktos NAPRAWDE chce to wpadnie. A prosic sie nie bedziemy. Liczy sie klimat zlotu i to ze razem spedzimy czas. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
marcin_m
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 17 Sty 2006 Posty: 139 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 29-04-2006, 08:45
|
|
|
Tak się zastanawiam czy dziś jest sens jechać na otwarcie do Skorzęcina, skoro taka pogoda, a i tak będę nocował w Poznaniu.
O której jutro przyjeżdżacie do Poznania?? |
_________________ był zagazowany tipolot 1,6 i.e. SX 93', jest bravo JTD 01' |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|