|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Ale bajer dostałem.... |
Autor |
Wiadomość |
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 11-05-2007, 06:38 Ale bajer dostałem....
|
|
|
Spójżcie co dastałem od znajomej (dodam że chodzi o tablicę...to dla tych mniej spostrzegawszych )
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-05-2007, 17:23
|
|
|
to pomaluj jeszcze furę na żółto i dodaj ogonek z przodu/tyłu
|
|
|
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 11-05-2007, 17:38
|
|
|
trza będzie tak zrobić... |
|
|
saigon
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 17-05-2007, 18:24
|
|
|
W końcu jedna mądra baba!!!...ja też siusiu na 50!!! Jak na wszystkie bzdurne przepisy typu gaśnica, trójkąt, światła, a już nie długo jeszcze pewnie i jazda na klaksonie, w nocy i w terenie zabudowanym zwłaszcza!!! |
_________________ Gdyby Tipo było takie gówniane jak SMART, to ludzie nie zostawiliby suchej nitki na nim... |
|
|
|
|
polansky
Pomógł: 20 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1007 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 17-05-2007, 18:57
|
|
|
saigon napisał/a: | ja też siusiu na 50!!! Jak na wszystkie bzdurne przepisy typu gaśnica, trójkąt, światła, |
...
Osobiście uważam, że akurat te przepisy wymyślono żeby jednak poprawić bezpieczeństwo Ale podkreślam, że to jest moje zdanie.
Ale tu nie o tym
Tablica bardzo oryginalna, ale chyba mundurowym się nie spodoba |
_________________ Traktuj innych tak, jak byś chciał żeby Ciebie traktowano
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|