Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
BMW luksusowa tandeta
Autor Wiadomość
avenger85 

Województwo: Świętokrzyskie
Ostrzeżeń:
 10/3/5
Wysłany: 06-05-2007, 17:52   BMW luksusowa tandeta

http://www.bmwluksusowata...sowaTandeta.htm

polecam zerknąć w zakładkę "usterki" lista oraz opinia rzeczoznawcy są naprawdę imponujące

akj3 

Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 06-05-2007, 18:07   

No to nieźle... Kupujesz auto za pół "bańki" a tu taka lipa... Pewnie trafił na egzemplarz złożony w poniedziałek... :roll:

Ninja 

Województwo: Pomorskie
Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 06-05-2007, 18:21   

heheh sie pewnie zaraz William oburzy :lalala:

www.budowork.pl
     assistance

KRT 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 06-05-2007, 18:22   

Ninja napisał/a:
heheh sie pewnie zaraz William oburzy

No nie przeciez on jeżdzi stara bawarka a stare sie niepsują tak jak nowe :lalala:

romano 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 06-05-2007, 18:23   

było już na forum :lalala:

Moneta

William 

Wysłany: 06-05-2007, 18:55   

KRT napisał/a:
No nie przeciez on jeżdzi stara bawarka a stare sie nie psują tak jak nowe

Bardzo dobra odpowiedź! ;) Im więcej elementów składowych tym więcej elementów do popsucia ;) A teraz w tych nowych beemkach, to nawet wibratory montują ;) Ostatnio (w Poznaniu na Toyo Drifting Cup) miałem okazję przejechać się nowiusieńką BMW 745d z 2006 roku i powiem Wam, że iDrive zabija. :red_kartka: Nie wiem jak to obsługiwać, a na kompach sie znam. Wsiąść i pojechać to na prawdę wielka sztuka. Nie dziwię, się że czasem auto nie chce współpracować i się psuje. Tam na prawdę ma się co psuć. :roll: W życiu sobie takiego auta nie kupię. Moja kariera z BMW skończy się modelu E38 z 4.4l motorem. No chyba, że dla żony o Z3 się pokuszę ;)

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 06-05-2007, 19:03   

zgadza sie Maro. Tez jestem opini ze te starsze wozy mialy cos w sobie. Mniej sie psuly. To samo tyczy sie subaraków. Albo mercedesów. Stare "Beczki" miały bardzo dobra opinie. Niektorzy taksiarze mowią wrecz ze to najlepszy mercedes jaki byl. No ewentualnie jeszcze E124. To samo tyczy sie Opla. Ostatni dobry Opel to Omega. I dalej jedno wielkie gówno.

www.budowork.pl
     assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 06-05-2007, 21:04   

ja to już dawno (prawie rok temu bylo chyba) ojcu pokazywałem jak jeździł beemą (starą), to się nieco zdziwił... faktycznie nowe straciły dużo na jakości, nie patrząc już nawet na ten tu skrajny przypadek...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

saigon 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 17-05-2007, 22:12   

Ja już o tym pisałem, że tandeta fuszerkę pogania...Tylko ludzie mnie zastanawiają...Taka moja sąsiadka: popełniła SEATA TOLEDO nówka z salonu (Kloaka). jej to nie wkurza że 2x w tygodniu musi TAXI do roboty wołać, a nowy tyfus sobie na lawecie do warstatu wędruje. Ona jest w siódmym niebie...- No wiesz, rzuciła wczoraj, przecież to tylko samochód, musi się psuć!!! Za 100.000 zł. Tylko że mnie to martwi, bo jak takich baranów mają po drugiej stronie lady, to robią to co robią i niedługo za milion złotych dostaniemy z liścia w pysk... :sciana: :red_kartka: :evil:

Odpowiedz do tematu