|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Były już magnetyzery, strumienice, ceramizery, teraz mamy... |
Autor |
Wiadomość |
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
DzIki
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 23-07-2006, 10:21
|
|
|
co oni nie wymyślą ,tabletki dla silnika ,buahhaha za niedługo bedziemy wołać lekarza do silnika |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 23-07-2006, 19:36
|
|
|
a są dostępne bez recepty?
z jednej strony ciekawe, ale drugiej czy to rzeczywiście coś by dało ...
poza tym co jak jeżdżę 100% na LPG, nawet zapalam... mam sobie rozgnieść i wstrzyknąć pod ciśnieniem do butli ? |
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 23-07-2006, 20:19
|
|
|
Ja mam lepszy sposób - włóżcie do samochodu czopek - rozpałkę do grilla... |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 23-07-2006, 22:29
|
|
|
- TABLETKA jest używana przez ponad 30 lat przez zarządy niektórych miast i inne rządowe agencje oraz firmy przemysłowe w USA.
Jaaaaaasne wszytkie wózki CIA i FBI jeżdżą na takich tabletkach!!!!
Ja myślałem nad tym czy swojej Temprze nie zaaplikować serii zastrzyków minimalizujących opór powietrza + wzmocnienie mocy + spadek spalania.
Qfffa jakim idiotą trzeba być żeby pakować takie gówno do baku????
Lepiej już wrzucić Apap przynajmniej wiadomo, że nie zaszkodzi |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 24-07-2006, 01:03
|
|
|
a tam czepiacie się. a tym ludziom juz pomogło o tu np:
"Jeżdże mercedesem E-klasa 2003r.. Normalnie przejeżdżałam po mieście 177mil na całym baku, a po zastosowaniu tabletek przejechałam ponad 240 mil, co daje około 30% oszczędności, paliwo które używam do swojego auta jest bardzo drogie, jestem bardzo szczęśliwa z oszczędności które zarabiam po użyciu tabletek."
Tu widzimy 177mil na całym baku , bak paliwa e-klasy z 2003 czyli w211 ma 62L pojemności , 177mill ladowych to ok. 283 kilomtry (1mila lądowa = 1,6km) czyli wychodzi z tego ze ma spalanie okolo 21L/100km , ja niewiem jak oni to robia ale im to wychodzi .
@ unknown. złąpane z strony dystryutora na polskę :
"MPG-CAPS dzialają w każdym samochodzie (oprócz z gazem) mniej lub więcej ale dzialają."
dla niedowiarków ja nei bede tgo wmawiac ale zrobi za mnie to ten kolo => link
dalej nikt nie wierzy??
dla osob (nie) znających angilskiego to ta wszystko wyjasni ze to działastrona
teraz już wiecie dlaczego tak wartu uzyc tego produktu. jest to tak samo bezpieczne jak uzywanie magnesów neodymowych na licznikach gazu/pradu/wody , wszelkiego typu magnetyzerów itp itd.
tak więc miłego użytkowania tego "działającego" produktu |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-08-2006, 17:59
|
|
|
jeśli do mnie piszesz, to zgoda, jestem w stanie w to uwierzyć jeśli ma takei podstawy, sam chętnie bawię się i pobawię czasem magnetyzerami i innymi cudami, choć wiem, e cudów to nie przyniesie , jedynie mini-minimalne efekty, otakich tabletek też wiele bym nie oczekiwał; że troszkę zmniejszą tarcie to możliwe i przeczyszczą silniczek jak powszechne dziś środki dodatki do paliw, co to nieco przeczyszczają z syfów ukad, mogą też ciut paliwku dodać 'mocy' jak uszlachetniacze do paliwa; mniejsze ciut tarcie i bogatsze paliwo muszą coś dać, zwłaszcza po 'przeczyszczeniu' chemicznym pewno zaniedbanych silników co palą po 20/100; ale by efekty były rzędu 30% to już nie uwierzę tak od razu...
a co do recepty
to po prostu samo z siebie jest zabawne nawet, że taką formę wymyślili... tabletki dać autku to musi się tak kojarzyć |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|