|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
dluga trasa |
Autor |
Wiadomość |
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 22-09-2005, 23:58
|
|
|
nie tyle śmieszna co zabawna i z poczuciem humoru, a to rzadkość w obecnych czasach (niestety)
Co do aniołka - chyba jednak wolę Cię jako "tresera ognistych ogierów", no, ostatecznie jako owieczkę ("beee, bee...") |
|
|
|
|
muflonek
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Sie 2005 Posty: 84 Skąd: Ciechanów
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 23-09-2005, 00:07
|
|
|
czepiasz sie, aniolki sa spoko |
|
|
|
|
madzia.
Wiek: 48 Dołączyła: 13 Maj 2005 Posty: 262 Skąd: Ostrzeszów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 23-09-2005, 06:27
|
|
|
muflonek, no jasne że są spoko ) (brakuje mi emota a aniołkiem, a raczej anielicą)
Erewan napisał/a: | rzadkość w obecnych czasach |
bo ja z tych innych zaprzeszłych czasów już jestem
Erewan napisał/a: | tresera ognistych ogierów", |
bacik w rękę, ostrogi na nogi i tresura się zacznie a ogniste rumaki potulne się zrobią jak owieczki
Kiedy dostanę ostrzeżenie? Albo kartkę? Za pisanie głupotek |
_________________ Ja gaduła jestem....a na autach się nie znam ;o) |
|
|
|
|
zdrowko
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 25 Lis 2004 Posty: 166 Skąd: Drezdenko
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 23-09-2005, 13:05 Re: dluga trasa
|
|
|
apacz76 napisał/a: | No panie i panowie nadszedl czas na test dlugodystansowy jutro jade do hamburga mam wielka nadzieje ze mnie tempusia nie zawiedze przeciez ja dla niej jestem dobry
czy ktos juz jezdzil tak daleko |
Wracając do wątku apacza76
Temprusia da rade ja w sierpniu teqo roku na urlopie zrobiłem 3500 km ciąqając za sobą przyczepkę kempinqową.
Nie było niespodzianek - jedynie po alpah troche sie autko qrzało, ale nie na tyle aby przerywać jazde.
Jeśli chodzi o km i lata to różnie to bywa. Moja Temperka ma 11 lat i ponad 409 tys km. a daje rade |
_________________ Tempra Kombi SW- silnik Alfa Romeo 1.9 TD z intercoolerem-przebieg 102 tyś. Alfa Romeo 156 2.4 JTD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|