|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Gdy ktoś nas ściga samochodem |
Autor |
Wiadomość |
miro91
Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 200 Skąd: Olszyna/Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 19-02-2011, 09:13
|
|
|
kilka lat temu W pobliżu zgorzelca, byly porachunki mafii i pewnej nocy 5 gosci wracalo z imprezy przez las i jechali jak sie okazalo za autem jednej z grup mafii. Mysleli, ze ich "przeciwnicy" ich sledza i zatrzymali sie wyciagneli wszystkich z auta, zastrzelili, a ciala poukladali na kupce pod drzewem. To była masaka |
_________________ TIPO 1.4 - zostało sprzedane
TIPO SEDICIVALVOLE |
|
|
|
|
Guzik
Pomógł: 13 razy Wiek: 33 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 774 Skąd: Pińczów/Kraków
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 20-02-2011, 10:44
|
|
|
Luczu napisał/a: | był raz taki przypadek, że na a4 jacyś kibole gonili innych kiboli po czym zajechali im drogę i spuścili łomot :/ |
Nie trzeba a4 szukać. 2 km od mojej wiochy kibole drugim kibolom obiły pyski i skasowały samochód kijami(toledo). Niestety to ja wzywałem policje i pogotowie i jeszcze mnie na jedną sprawę wezwali, ale na szczęście nie odbyła się i do tej pory mam spokój |
_________________ Tempra 2.0 8V - pozostały miłe wspomnienia
BTW - może kupię ZADBANĄ(nie szrot!) Tempre.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|