Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 452 Skąd: Żyrardów
Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 22-06-2012, 20:42
VEndriuV, Nie ma lepszej muzy, tylko DŻEM Zresztą każda piosenka ma swój przekaz. Polecam obejrzeć Skazanego z Kotem w roli głównej, dobry film. choć nie oddaje wszystkiego. Dla mnie Sen o Victorii to niezastąpione dzieło, którego nic nie zastąpi:)
Pozdro
Dawid, no w zasadzie odkąd pamiętam Moonspell miał takie klimatyczne utwory, miałem tylko 1 płytkę ich Butterflu Effect.
ja ostatnio jaram się jednak tym:
Świstak, ja jakos nie bylem zagorzałym fanem Moonspell-a ale jakoś dwa lata temu jak byli na koncercie jako suport dla Cradle Of Filth to muszę przyznać, że wywarli na mnie bardzo dobre wrażenie. Dużo bardziej mi się podobali niż "gwiazda wieczoru".Jelcyn, jeśli chodzi o teledyski to TOOL dla mnie rządzi Ale jeśli chodzi o klimat to dobre jest też to
http://www.youtube.com/wa...kE&feature=fvst
i zaje@@sta Salma Hayek z wężem
_________________ Było Tipo 2.0 8v GT
Było Tipo Sedicivalvole
Jest Tipo Sedicivalvole Abarth
No i mistrzowski bit z mojego miasta + Pani Geppert
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.