|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Hodowla mężczyzny |
Autor |
Wiadomość |
madzia.
Wiek: 48 Dołączyła: 13 Maj 2005 Posty: 262 Skąd: Ostrzeszów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 22-12-2005, 21:31 Hodowla mężczyzny
|
|
|
Pierwszy dzień w domu
Nowy mężczyzna w domu to radość dla kobiety, ale i nowe obowiązki. Nie można zapominać o tym, że często nie znamy rodowodu, ani nawet poprzedniej właścicielki naszego nowego pupila. Nie wiemy, jak był traktowany i jakie ma nawyki. Na wszelki wypadek nie należy wykonywać zbyt gwałtownych ruchów, lepiej też unikać podnoszenia głosu, bo może się skulić, schować za szafę i trzeba będzie włączyć odkurzacz żeby go wypłoszyć. Dlatego już od progu przemawiamy do niego łagodnym, acz stanowczym głosem. Układamy na kanapie, głaszczemy po głowie (ostrożnie, bo może nieprzyzwyczajony) i pozwalamy mu zatrzymać paletko, by czuł zapach z poprzedniego domu. Pierwsza noc jest zazwyczaj najtrudniejsza, ponieważ może pochlipywać i piszczeć, ale musimy wykazać się konsekwencją i nie brać go od razu do swojego łóżka, żeby się nie przyzwyczaił.
Złe nawyki
Już po kilku dniach pobytu nowego mężczyzny w domu orientujemy się pobieżnie, jakie ma nawyki. Najczęściej przywiązuje się do miejsca, na którym spędził pierwszą noc, czyli kanapy i tam zalega w pozycji horyzontalnej. Często z pilotem od telewizora w dłoni. Czasem z gazetą, sporadycznie z książką. Ponieważ mało mówi, mogłoby się wydawać, że myśli, ale najczęściej okazuje się, że to tylko złudzenie. Gdy czuje głód, opuszcza legowisko i buszuje po kuchni Wtedy najlepiej być w domu i szybko zrobić mu coś do jedzenia. W przeciwnym razie w kuchni zastaniemy wypiętrzone grzbiety brudnych naczyń, pod stopami lepkie substancje, a wszystko posypane zgrzytającym cukrem i okruszkami chleba. W lodówce natomiast puste kartony po mleku. W żadnym wypadku nie wolno wtedy bić mężczyzny Bo ucieknie.
Karmienie
Karmienie mężczyzny zwykle nie jest zbyt skomplikowane i nawet średnio zdolna kulinarnie kobieta udźwignie ten ciężar, w niektórych przypadkach również i związane z tym koszty. Nie należy się też stresować opinią mężczyzny na temat smaku podawanych dań, bo i tak żadna z nas nie potrafi gotować tak, jak jego mama. Podajemy zatem cokolwiek, byle było ciepłe, ponieważ on i tak nie oderwie oczu od gazety lub telewizora.Podobno znane są przypadki, że udało się nauczyć mężczyznę, żeby kanapki jadł nad talerzem i nie w łóżku oraz nie podjadał z rondla, ani też nie gryzł całego pęta kiełbasy jak barbarzyńca, ale informacje te nie zostały potwierdzone naukowo.
Pielęgnacja - ubieranie
Pielęgnacja mężczyzny wymaga wielu starań i nieustannego nadzoru. Nikt, kto jeszcze nie hodował w domu mężczyzny, nie zdaje sobie sprawy, jaki obowiązek bierze na swoje barki zarówno w dni robocze jak i w święta.Pierwszorzędną sprawą jest skompletowanie nowej garderoby. W przeciwnym wypadku mężczyzna nie porzuci rozciągniętego podkoszulka i wypchanego na kolanach dresu No chyba, że się na nim rozpadną ze starości. Potem już tylko trzeba podsuwać mu rano gotowy zestaw do ubrania, prać, czyścić, prasować, przyszywać guziki, zestawiać kolory i chwalić, że świetnie wygląda. I bywa, że jedynym znakiem uznania za pielęgnacją mężczyzny jest odcisk obcej szminki na jego kołnierzyku.
Pielęgnacja - higiena
Są mężczyźni, którzy boją się wody jak ognia, ale takich na szczęście można wyczuć na odległość. Pozostali uwielbiają się chlapać w łazience godzinami. Co za tym idzie, musisz zaakceptować (bo jeszcze nikt nie wymyślił na to sposobu) permanentnie podniesioną deskę, brudną wannę, zachlapania w promieniu 5 metrów, niezakręconą pastę, wodę w mydelniczce i zdeptany na podłodze, twój osobisty biały ręczniczek. W skrajnych pzypadkach, dzięki wieloletnim wysiłkom, można przyuczyć mężczyznę do obcinania paznokci u nóg. Co prawda zrobi to na podłogę, ale twoje łydki po spędzonej wspólnie nocy nie będą wyglądały jak po walce z bengalskim tygrysem.
Zdrowie
W przypadku mężczyzny nawet najlżejsze przeziębienie lub katar mogą być niebezpieczne i brzemienne w skutki. Nie dla niego oczywiście, tylko dla nas. Wystarczy stan podgorączkowy albo lekkie skaleczenie i mamy w domu rozhisteryzowaną, konającą ofiarę, która wymaga od nas wysoko wyspecjalizowanej opieki medycznej i psychoterapii, oraz > zapewnień, że na pewno nie umrze. Nadludzkim wysiłkiem woli i cierpliwości musimy jakoś przeżyć te erupcje hipochondrii i wyzbyć się jakichkolwiek złudzeń, że gdy my będziemy umierać w malignie na zapalenie płuc, ktoś poda nam szklankę wody. W sytuacji naszej choroby on przyjdzie i zapyta "a co dzisiaj mamy na obiad?".
Kontrola
Kiedy nacieszymy się już naszym mężczyzną, a on oswoi się z nami i zacznie ufnie jeść z ręki, możemy zacząć delikatnie wypuszczać go z domu. Najpierw tylko do pracy, potem do mamy na obiad, a za dobre sprawowanie nawet na piwo z kolegami. Ale trzeba być czujnym. Wprawdzie nie można go przykuć do kaloryfera, ani wszędzie mu towarzyszyć, ale, od czego mamy komórki. Jak ma czyste sumienie i kocha, to sam się melduje średnio co godzinę, przynajmniej SMS-em. Martwić się należy, gdy za długo "abonent jest czasowo niedostępny". Wtedy trzeba przykrócić smycz, bo byłoby wielkim marnotrawstwem, gdyby
naszego wypielęgnowanego ulubieńca używała jakaś flądra. I to za nasze pieniądze.
Czas wolny
Mężczyznę nabywamy w przekonaniu, że wypełni nam przyjemnościami nasz czas wolny. I tu następuje duże rozczarowanie, gdyż okazuje się, że w związku z posiadaniem mężczyzny nie mamy już czasu wolnego. Raczej pozostaje nam zorganizować jego czas wolny, żeby nie zgnuśniał do reszty. Niektóre optymistki odnajdują się, oglądając transmisje sportowe albo lepiąc samolociki. Pesymistki biorą drugi etat, prace zlecone i robią błyskotliwe kariery.
Posłuszeństwo
Mężczyźni nigdy nie słuchają tego, co się do nich mówi. Mają co prawda dwoje uszu, ale jedno z nich służy do wpuszczania naszych słów, drugie natomiast do natychmiastowego ich wypuszczania. Jeśli czasem wydaje się nam, że słuchają naszych wywodów w skupieniu na twarzy, to niechybnie boli ich brzuch, albo muszą niezwłocznie udać się do toalety. Dlatego próby obarczenia ich nawet pozornie prostymi obowiązkami, takimi jak zrobienie podstawowych zakupów, wyrzucenie śmieci lub podlanie kwiatka podczas naszej nieobecności, nie mają najmniejszego sensu i powodują w nas samych niepotrzebną irytację.
Sztuczki
Jeżeli trafił nam się mężczyzna o wesołym i skorym do zabawy usposobieniu, mamy szansę nauczyć go paru sztuczek, które ułatwią nam nieco życie. Na przykład wracanie do domu na telefoniczne zawołanie, celność przy korzystaniu z toalety, umiejętność wrzucania brudnej
bielizny do wnętrza pralki, aportowanie dóbr materialnych, oraz używanie ze zrozumieniem słów - "proszę", "przepraszam" i "dziękuję". Ot, taka edukacyjna zabawa. Na efekty trzeba długo czekać, ale nie zaszkodzi spróbować.
Własny kąt
Bardzo ważne, żeby mężczyzna miał w domu swoje miejsce, gdzie mógłby się schować i nie plątać się nam pod nogami. Najlepiej własny pokój z biurkiem pełnym nietykalnych świętości, ryczącym telewizorem, legowiskiem, gdzie mógłby drzemać, udając, że ciężko pracuje.Pamiętajmy, że nie wolno nam tam wchodzić bez potrzeby i bez pukania.
Zresztą byłby to duży szok dla naszego poczucia estetyki i porządku. Wkraczamy tam tylko w ostateczności, kiedy zaczyna brzydko pachnieć w mieszkaniu. Najlepiej w skafandrze do utylizacji radioaktywnych odpadów
Sam w domu
Zdarza się tak, że musimy pilnie wyjechać na parę dni i zostawić mężczyznę samego w domu. Wtedy zabezpieczamy, co tylko się da Kwiatki wynosimy do sąsiadów, papugi do przyjaciółki, a oszczędności do banku.Zostawiamy pełną lodówkę i ogarnięte mieszkanie, żeby mu było przyjemnie. Wracając zastajemy kosmiczny bałagan i pustą lodówkę.
Oddychamy z ulgą, bo jeśli byłoby posprzątane, to znak, że, albo ktoś mu pomógł zacierać ślady wiarołomstwa, albo wcale nie spał w domu.[/b] |
_________________ Ja gaduła jestem....a na autach się nie znam ;o) |
|
|
|
|
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 22-12-2005, 21:33
|
|
|
madzia napisał/a: | albo ktoś mu pomógł zacierać ślady wiarołomstwa, albo wcale nie spał w domu |
|
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
madzia.
|
Wysłany: 22-12-2005, 21:43
|
|
|
jabko, dobry kamuflaż naszym przyjacielem |
|
|
|
|
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 22-12-2005, 21:45
|
|
|
swietne madziu naprawde swietne a jakie prawdziwe... |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
madzia.
|
Wysłany: 22-12-2005, 21:47
|
|
|
no nie Zuzanna, prawda sama prawda |
|
|
|
|
jabko
|
Wysłany: 22-12-2005, 21:59
|
|
|
madzia napisał/a: | jabko, dobry kamuflaż naszym przyjacielem |
Ja mam na drugie....kamuflaż !
"Mężczyźni nigdy nie słuchają tego, co się do nich mówi. Mają co prawda dwoje uszu, ale jedno z nich służy do wpuszczania naszych słów, drugie natomiast do natychmiastowego ich wypuszczania. "
Tiaa |
piękne i uległe |
|
|
|
|
Zuzanna82
|
Wysłany: 22-12-2005, 22:12
|
|
|
madzia napisał/a: | Niektóre optymistki odnajdują się, oglądając transmisje sportowe |
co niekoniecznie odpowiada "maskotce" bo konczy sie milionami pytan co i jak i o co chodzi:] |
|
|
|
|
|
madzia.
|
Wysłany: 22-12-2005, 22:20
|
|
|
i zazwyczaj kibicują najprzystojniejszemu ze sportowców mimo że jest z przeciwnej drużyny niż ta którą lubi "maskotka"
[ Dodano: 22-12-2005, 21:26 ]
ach no i Zuzanko ze spacjalnymi życzeniami ode mnie dla ciebie |
|
|
|
|
Zuzanna82
|
Wysłany: 22-12-2005, 22:34
|
|
|
trzeba sobie znalesc "cos" interesujacego. trudno usiedziec 90 minut plus dodatkowe minuty w jednym miejscu i sie nieodzywac coprawda czerpie przyjemnosc z karnych i jak jest jakas burda na boisku albowiem w tedy mozna sie odzywac;)
Madziu coz za piekny prezent:] |
|
|
|
|
|
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 22-12-2005, 22:44
|
|
|
Oj te dziewczyny............. ](*,) :toimonster: |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 22-12-2005, 22:59
|
|
|
Kawał:
Jak ma facet powiedzieć nowo poznanej dziewczynie, że musi iść zrobić siku do łazienki?
"Przepraszam, ale musze podac reke przyjacielowi, ktorego mam nadzieje pozniej pani przedstawie." |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
madzia.
|
Wysłany: 22-12-2005, 23:14
|
|
|
miszko, i tylko oby pani się nie zawiodła, bo czasami po bliższym poznaniu niektórzy duuużo tracą |
|
|
|
|
jabko
|
Wysłany: 23-12-2005, 07:02
|
|
|
u hehe he |
piękne i uległe |
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 24-12-2005, 22:14
|
|
|
hahaha.....no ładnie |
|
|
irekub
Wiek: 54 Dołączył: 04 Sty 2006 Posty: 239 Skąd: Brzeźnica
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-03-2006, 09:23 Cała prawda o mężczyznach
|
|
|
Jako że niedawno był dzień mężczyzny -
czyt.potocznie chłopa parę zdań o .................
…oczami feministki. Czyli coś z gatunku s-f z okazji Dnia Kobiet
1. Jeśli myślisz, że droga do serca mężczyzny wiedzie przez żołądek, to mierzysz stanowczo za wysoko
2. Kobiety nie robią z mężczyzn głupców - pewien odsetek należy do kategorii "zrób-to-sam"
3. Najczęstszą przyczyną rozstania są względy zdrowotne - na jego widok robi ci się niedobrze
4. Nie ufaj mężczyźnie, który twierdzi, że to on rządzi w domu. W innych sprawach tez pewnie kłamie.
5. Prace domowe, z którymi kobieta ma zaległości to te, o których zrobienie prosiła męża
6. Interesuj się młodszymi mężczyznami - bo i tak mało który z nich naprawdę dorasta
7. Mężczyźni są w gruncie rzeczy szalenie do siebie podobni. Maja tylko inne twarze, aby łatwiej ich było odróżnić.
8. Każdy mężczyzna, który nadawałby się na męża jest już zajęty, i nie wierz mu, jeśli twierdzi, że jest inaczej.
9. Naukowcy odkryli jak sprawnie wykonać pracę za pięciu mężczyzn - zatrudnić kobietę.
10. Są tylko dwa słowa, które mężczyźni uważają za obraźliwe: "nie" i "przestań"
11. Mężowie są jak dzieci - słodkie i urocze pod warunkiem, że cudze. |
_________________ Irek
Tempra1 1,6+LPG 95r 287000km
Tempra2 1,6+LPG 95r 149000km
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty
http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg |
|
|
|
|
Krzychu
Wiek: 40 Dołączył: 03 Gru 2004 Posty: 159 Skąd: Koło / Poznań
|
|
|
|
|
irekub
|
Wysłany: 14-03-2006, 13:41
|
|
|
Co Ty wiesz o małżeństwie?dzieci wiedza sporo jak sie zaraz okaże :
Jak należy wybierać przyszłego męża lub żonę?
Trzeba znaleźć kogoś kto lubi to samo co ty. Na przykład jeśli ty lubisz oglądać mecze, to ten ktoś powinien lubić, że ty lubisz oglądać mecze, i przynosić ci chipsy i piwo.
Alain, lat 10
Tak naprawdę to my wcale nie decydujemy o tym z kogo wyjść. To Bóg o wszystkim decyduje najpierw, a ty dopiero później się dowiadujesz kogo ci przyczepił.
Kirsten, lat 10
Jaki jest najlepszy wiek na małżeństwo?
Najlepszy wiek to 23 lata, bo znasz swojego męża od co najmniej 10 lat.
Camille, lat 10
W ogóle nie ma dobrego wieku na małżeństwo. Trzeba być głupim żeby chcieć się żenić.
Freddie, lat 6
Co łączy twoich rodziców?
To, że nie chcą mieć więcej dzieci.
Laure, 8 lat
Co robią ludzie na randce?
Randka jest po to, żeby sie dobrze bawić, i powinno się z niej korzystać żeby się lepiej poznać. Nawet chłopcy mają coś ciekawego do powiedzenia, jeśli się ich słucha wystarczająco długo.
Linette, lat 8
Na pierwszej randce ludzie opowiadają sobie ciekawe kłamstwa i w ten sposób zgadzają się na następną randkę.
Martin, lat 10
Co zrobisz, jeśli twoja pierwsza randka się nie uda?
Wrócę do domu i będę udawał, że nie żyję. I zawołam dziennikarzy żeby wydrukowali, że zmarłem.
Craig, lat 9
Kiedy można kogoś pocałować?
Kiedy oboje są bogaci.
Pamela, lat 7
Jeśli kogoś całujesz, to musisz się z nią ożenić i mieć z nią dzieci. Tak to właśnie jest.
Henri, lat 8
Lepiej jest się ożenić (wyjść za mąż) czy zostać wolnym?
Nie wiem co jest lepsze, ale ja nigdy nie będę się kochał z moją żoną. Nie chcę, żeby się stała gruba.
Théodore, lat 8
Dla dziewczynek jest lepiej jak nie wychodzą za mąż. Ale chłopcy potrzebują kogoś do sprzątania.
Anita, lat 9
... i najlepsze:
Co trzeba robić, żeby małżeństwo było udane?
Trzeba mówić żonie, że jest piękna, nawet jeśli wygląda jak ciężarówka.
Richard, lat 10 |
_________________ Irek
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty
|
|
|
|
madzia.
|
Wysłany: 14-03-2006, 13:49
|
|
|
irekub napisał/a: | Trzeba mówić żonie, że jest piękna, nawet jeśli wygląda jak ciężarówka. |
pfff.... |
|
|
|
|
irekub
|
Wysłany: 14-03-2006, 14:09
|
|
|
:dance: :dance: |
_________________ Irek
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-03-2006, 22:30
|
|
|
|
|
|
madzia.
|
Wysłany: 15-03-2006, 17:41
|
|
|
o mężczyznach no to wklejam (aczkolwiek pewnie nie powinnam, bo daję panom broń do ręki w pewnych sytuacjach )
W życiu każdego mężczyzny zdarza się taki moment, że ktoś mu wulgarnie, wręcz podle zasugeruje: "jesteś pijany". Możesz oskarżyć go o oszczerstwo jeśli spełniasz jeden z poniższych punktów. A więc:
Nie jesteś PIJANY, gdy:
próbujesz zawzięcie naprawić pralkę/telewizor za pomocą widelca i noża, jesteś ZARADNY
zaczepiasz każdą napotkaną kobietę na ulicy próbując ją rozśmieszyć swoim ulubionym kawałem z cyklu "O Jasiu", jesteś TOWARZYSKI
mówisz teściowej, iż dziś wygląda wyjątkowo pięknie, o całe 60 lat młodziej, jesteś UPRZEJMY
przy 4 flaszce zwierzasz się najlepszemu kumplowi, że jego żona jest ekstra w łóżku, jesteś SZCZERY
próbując to udowodnić robisz nieśmiertelne jaskółki, trzepiąc twarzą w chodnik za każdym razem, jesteś KONSEKWENTNY
wracając do domu okrążasz znaki drogowe, każdy z innej strony ulicy, jesteś OBROTNY
nie kupujesz żonie obiecanych prezentów, bo nie starczyłoby na następną flaszkę, jesteś OSZCZĘDNY
od dobrej godziny stoisz pod nie swoją bramą, dzownisz domofonem i próbujesz wytłumaczyć gościowi spod 6, że właśnie u niego mieszkasz, a jest 3 nad ranem, jesteś ZAWZIĘTY
zamiast jednej osoby widzisz czworaczki, jesteś SPOSTRZEGAWCZY
zorientujesz się, że być może jest Ci zimno, gdyż jest 16 poniżej zera, a Ty zamiast w kurtce i czapce wyszedłeś z knajpy z etykietą od piwa na czole, jesteś BŁYSKOTLIWY
A teraz, drogie Panie, które narzekacie, tudzież czekacie z wałkiem na nasz powrót nad ranem. Zapamietajcie, że w stanie nietrzeźwości, politycznej pomroczności jasnej, jesteśmy dla Was NAJLEPSZĄ partią, oraz że wiemy, iż macie w tym momencie nieodpartą ochotę na sex z nami...
Bo któraż z Was, drogie Damy, nie miałaby ochoty na sex z ZARADNYM, TOWARZYSKIM, UPRZEJMYM, SZCZERYM, KONSEKWENTNYM, OBROTNYM, OSZCZĘDNYM, ZAWZIĘTYM, SPOSTRZEGAWCZYM i BŁYSKOTLIWYM mężczyzną... |
|
|
|
|
Sh4rKy
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 183 Skąd: EZG
|
|
|
|
|
irekub
|
Wysłany: 17-03-2006, 11:35
|
|
|
Co One o nas mysla???Bo podobno ciagle o nas myslą
Dlaczego mężczyźni nie mają biustu ?
Nie poradziliby sobie z podwójnym obciążeniem.
Dlaczego mężczyźni mają czyste sumienie?
Ponieważ jeszcze go nie używali.
Dlaczego mężczyźni jeżdżą chętnie VW?
Ponieważ jest to jedyne auto, którego nazwę mogą przeliterować.
Co robi kobieta kiedy jej mąż chce wyskoczyć przez okno?
Daje mu kosz ze śmieciami.
Co powinno się podarować mężczyźnie, który wszystko ma ?
Kobietę, która mu wytłumaczy jak to wszystko działa.
Jaki tytuł nosi najcieńsza książka świata ?
Co mężczyźni wiedzą o kobietach ?
Jaki byłby świat bez mężczyzn ?
Pełen szczęśliwych, grubych kobiet.
Dlaczego kobieta najchętniej wybiera mężczyznę z kolczykiem ?
Ponieważ potrafi on znieść ból i już kiedyś kupił biżuterię.
Co można powiedzieć widząc dobrze ubranego mężczyznę?
Jego żona ma gust w doborze jego ubrań.
Jaka jest najszybsza droga do męskiego serca?
Ostrym nożem przez klatkę piersiową.
Kiedy mężczyzna potrafi prosto stanąć?
Kiedy piwo stoi na górnej półce.
Co ma wspólnego mężczyzna z używanym samochodem?
Jest tani, łatwy do osiągnięcia i nie można mu ufać.
Dlaczego mężczyźni lubią inteligentne kobiety?
Ponieważ przeciwności się przyciągają.
Jak poznać, że mężczyzna robi plany na przyszłość?
Kupuje dwie skrzynki piwa.
Jaka jest różnica między mężczyzną a jogurtem?
Jogurt ma kulturę!
Jaka jest różnica między mężczyzną a białą bluzką?
W białej bluzce kobieta może się wszędzie pokazać!
Jak nazywa się mężczyzna, który stracił 90 % zdolności logicznego myślenia?
Wdowiec.
Co mężczyzna rozumie przez 7-io składnikowe menu?
Sześciopak piwa i gazeta.
Co mężczyzna ma wspólnego z butelką piwa?
Oboje są puści od szyjki w górę.
Jaka jest różnica pomiędzy żoną a kochanką?
40 Kilo.
Jaka jest różnica pomiędzy mężem a kochankiem?
40 Minut.
Kolumb jest najlepszym wzorem wszystkich mężczyzn. Nie wiedział dokąd płynął, gdzie był i to wszystko za pieniądze swojej żony.
Przyzwoity mężczyzna umiera ok. 40-stki, żeby żona miała jeszcze coś z życia
[ Dodano: 17-03-2006, 11:38 ]
Czy jest coś piękniejszego niż piękna kobieta?
- Chyba nie, ale piękne akwarium jest mniej kłopotliwe w utrzymaniu |
_________________ Irek
|
|
|
|
Sh4rKy
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 183 Skąd: EZG
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 20-03-2006, 22:20
|
|
|
sh4rky
jest w tym może coś z prawdy, ale ogólnie przesadzone i feministyczne fe |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|