Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
Wysłany: 13-04-2010, 22:12
Ciechu napisał/a:
nie chciej wiedzieć. Tych co się dowiedzieli do tej pory nie znaleziono
dokładnie
Emf napisał/a:
grabarz już wyjaśniał skąd wziął się jego nick
Dokładnie jasno i przejrzyście
Emf napisał/a:
Trzeba było wtedy czytać popierdółki jedne
a nie Majami czy innymi Nostradamusami głowę sobie zawracać
Cytat:
Emf, aaaa było coś takiego - już szukam :p
Nie znajdziesz czemu
Luczu napisał/a:
znalazłem ale nie pisze czemu tak a nie inaczej
Nie wiem coś znalazł ,ale nie wierze ze masz wejście tak głęboko w archiwum SB ,ale by ci odpowiedzieć to nie jest nick związany z tym zawodem że go wykonuje
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE
Nie żeby mnie to bawiło, chociaż lubię kabarety. Ale myślę, że ten skecz jest wyjątkowy w tych okolicznościach. Pokazuję, bo i tak krąży w necie. Więc nie oburzać mi się tu. Nostradamus to pikuś w porównaniu z Kabaretem Młodych Panów. Oni pokazali dokładniej co się ma wydarzyć.
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy, metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci.”
“A znakiem pierwszym będą chmury czarne dymu gryzącego i siarki, które pokryją połowę kontynentu. I słońca widać nie będzie, i ptaki w tych chmurach wymrą wszystkie.
Ziemia otworzy się od północy i ogniem pokryją się szczyty górskie.
Na naród w smutku pogrążony ogniste kule spadną w dniu, który smutek miał zakończyć.
I człowiek fałszywy, który bratem się mienił, swe zastępy rozpuści i zwierzę jak robak będzie, robak jak machina, ogień, choroba, wymiesza się”
trzeba kogoś kto by obadał czy to na prawdę tak pisze :p
SZKODA żE NIE PISALI O TYM TYDZIEN TEMU TYLKO JAK ZWYKLE PO FAKCIE !
Frodo89 napisał/a:
I słońca widać nie będzie, i ptaki w tych chmurach wymrą wszystkie.
no to coś się nie sprawdza bo widać słońce i ptaki latają
Frodo89 napisał/a:
Na naród w smutku pogrążony ogniste kule spadną w dniu, który smutek miał zakończyć.
mamy czas do jutra. Nic nie wskazuje na to chyba że zaraz walnie ten większy wulkan raz a porządnie. Jeżeli do jutro nic się nie stanie to o tyłek rozbić te całe " przepowiednie "
Słyszałem coś o pogróżkach że w tłum będą rzucane petardy - to chyba będzie jedyny ogień spadający na głowę
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
ja w te przepowiednie nie wierze . nagle dzien przed pogrzebem sie wzieła. W Gdyni niebo czyste prawie zero chmur było. Możliwe ze zamkniete niebo by nie było jakiegos ataku czy cis ?
_________________ było : tipo 1.4 AGT srebrna strzała
Jest: Marea 1.9 TD 100km krwawa Mery
Mnie się wydaje, że jutro przepowiednia N-musa urośnie o kolejnych kilka wersów. Dopisza pewnie o zagładzie związanej z podniesieniem cen paliwa albo fragment mówiący: "..a w dzień kiedy waluta kraju nękanego tragedią spadnie o cztery gracjary, zaprawdę ten dzień będzie ich dniem ostatnim!"
I jak było pisane wcześniej, też chyba ze 3 końca świata już za nami, a jakoś dalej chodzę do garażu walczyć z Tipkiem. Pewnie jestem wybrany by przeżyć, jak Will Smith w "Jestem legendą."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.