yyy może to dziwnie zabrzmi ale... po co ? google Ci nie działają ?
chciałbym uścisnąć Ci dłoń bo dawno nie widziałem kogoś kto KUPUJE płyty... czasem się zastanawiam jak tacy ludzie wyglądają, co jedzą, jak się ubierają... (NIE MIAŁEM NA MYŚLI NIC OBRAŹLIWEGO)
a kto powiedział że ściągam ? ściąganie jest nielegalne poprostu nie kupuję płyt jak ktoś kupuje płyty Norbiego to za 10 PLN kupi oryginał (nikt więcej za ten chłam nie zapłaci) poszukaj oryginałów płyt kapel metalowych, muzyki klasycznej, jazzowej, ciężko coś kupić poniżej 45 PLN, no chyba że jakąś polską kapelę jak Coma, Ametria, to sa tańnsze, ale kup SlipKnoTa za 40 PLN albo nieistniejącą już PANTERĘ nie da rady. trza se radzić
ps uważajcie co piszecie bo różni "ludzie" (i nie tylko, kudłaci czworonożni przyjaciele także) przeglądają to forum
to nie jest new metal, gwoli ścisłości pisze się nu metal, ale to taka bzdura, Limp Bizkit, jak i Linkin Park czy nawet Papa Roach to bardziej rapcore lub crossover, a płyty chocolate starfisz... i three dollar... są świetne rzeczywiście. Nu metal to bardziej SOAD, Deftones, KoRn(tu różnie ludzie mówią)
yyy może to dziwnie zabrzmi ale... po co ? google Ci nie działają ?
kupilam pierwszy raz od dluzszego czasu. moze dlatego ze plik mp3 jest skondensowana i okrojona wersja wave'a i musze przyznac ze gdy kupilam orginal i wlozylam do cd to z glosnikow plynie cos niesamowitego:) sprobuj, a uslyszysz wiecej w piosence audio niz w mp3;)
_________________ TIPO 1.4 DGT, LPG, '89, grafitowy
o jaaa...
nawet nie wiedziałem, że tak dużo tu "Metali" ;PP
Ja jestem zakochany w klasyce rocka: Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, King Crimson, Budgie...ogólnie te klimaty )
Czasem by odreagować włączam też coś naprawdę hardcorowego...
Uwielbiam też TOOL'a (ale w tym jestem osamotniony)
A ogólnie słucham wszystkiego. Nie zaszufladkowałem się i dobrym starym disco też nie pogardzę )
Pozdrawiam
_________________ Było Tipo 2.0 8v GT
Było Tipo Sedicivalvole
Jest Tipo Sedicivalvole Abarth
kupilam pierwszy raz od dluzszego czasu. moze dlatego ze plik mp3 jest skondensowana i okrojona wersja wave'a i musze przyznac ze gdy kupilam orginal i wlozylam do cd to z glosnikow plynie cos niesamowitego:) sprobuj, a uslyszysz wiecej w piosence audio niz w mp3;)
kiedyś jak byłem w wieku buntowniczym (15-17lat) to też miałem jazdę na oryginały, miałęm ich wiele min 1 płytkę Sepultury - Roots różnica jest ogromna, przyznaję, ale w necie krążą też pliki w formacie FLAC, jakość jest zaje...sta ale sam format ma niewielkie znaczenie, ogromne znaczenie ma sprzęt na jakim odtwarzamy (dźwiękówka) i oczywiście ustawienia odtwarzacza, np w foobarze dobrze ustawiony equalizer zdzała cuda a w samochodzie wystarczą mi 2 jakieś seryjne balasy fiatowskie na przodzie, 2 Xplody w półce i radio JVC
KONIEC OT!!
dzwonek w telefonie koleżanki z pracy:
http://www.youtube.com/watch?v=cwNVfNc1IQM
ogólnie to jest klasyk, zahipnotyzował mnie na amen, słucham tego na okrągło, najbardziej podoba mi się sam początek utworu
** Dodano: 03-04-2009, 18:30 **
Luczu napisał/a:
metalicznego dźwięku
to zależy jakiej jakośći mp3 posiadasz jeśli to są 128 (jak większość w necie) to jakość jest mizerna ale poszukaj sobie mp3 o jakości 320 oprócz formatu flac polecam też vob ale to raczej w necie trudno znaleźć
to zależy jakiej jakośći mp3 posiadasz jeśli to są 128 (jak większość w necie) to jakość jest mizerna ale poszukaj sobie mp3 o jakości 320 oprócz formatu flac polecam też vob ale to raczej w necie trudno znaleźć
wiem i taki totalny offtop :p nawet nie wiedziałem ale już wiem, że w zwykłym winampie 2.xx można w 3 sekundy przerobic wav na mp3 i odwrotnie Bez szukania jakiś zbędnych programów do przerabiania mp3
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
rob, hehe ace pierun dece to klasyka hardrocka bardzo lubie "stiff upper lip" ale zawsze miałem pompe z ich image'u tre krótkie gacie do gajera i te czapajki... no masakra
25 Lat Listy Przebojów Polskiego Radia Programu Trzeciego - De Su - Życie Cudem Jest
fajna muzyczka, przegląd 25 lat LPT, największe hity popowe i rockowe, Ira, Duran Duran, Depeche Mode, Edyta Bartosiewicz, The Cranberries, Marillion, Wilki, Perfect, Annie Lenox, Simply Red, Various Manx, Joe Cocker, The Prodigy i wiele wiele innych. Normalnie można odlecieć przy takiej muzyce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.