|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Koncert U2 |
Autor |
Wiadomość |
jo_ann
witamy nowego
Wiek: 38 Dołączyła: 06 Lut 2005 Posty: 1 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: 07-07-2005, 13:52 Koncert U2
|
|
|
Aż się pochwalę... że byłam i bawiłam się wspaniale. Niezapomniane widowisko i fanstatyczna zabawa przez prawie 2,5h, pod samą sceną... przy samej barierce ehhh
A tak z ciekawości... czy ktoś z forumowiczów również był na koncercie U2? |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-07-2005, 17:31
|
|
|
Cytat: | Aż się pochwalę... że byłam i bawiłam się wspaniale. Niezapomniane widowisko i fanstatyczna zabawa przez prawie 2,5h, pod samą sceną... przy samej barierce ehhh
A tak z ciekawości... czy ktoś z forumowiczów również był na koncercie U2? |
Ja....nie byłem, ale słyszałem i widziałem, tak to jest jak się mieszaka niedaleko stadionu koncerty ma się za darmo
A mówiąc poważnie, wieczorem widać było snopy światła i dochodził mnie szum muzyki, ale kumpela miała jeszcze lepiej nie miała jak zaparkować samochodu, wszystkie parkingi, uliczki na jej osiedlu były zastawione przybyszami.
Gratuluję wytrzymałości przy barierkach, jeden jedyny raz byłem na koncercie przy barierkach i powiedziałem, że nigdy więdzej, po prostu była to 3 godzinna walka o przeżycie. Chyba musiałaś mieć lepsze warunki. |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 07-07-2005, 18:53
|
|
|
jo_ann, gratuluje
Ale ja mam to samo "cos" jak kol. Romano. Tez bym nie wytrzymal tyle. Wole troche wieciej luzu.
Widzialem w TV urywki to luuuuddaa bylo duzoooo. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
jo_ann
witamy nowego
Wiek: 38 Dołączyła: 06 Lut 2005 Posty: 1 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: 07-07-2005, 19:27
|
|
|
romano napisał/a: |
Gratuluję wytrzymałości przy barierkach, jeden jedyny raz byłem na koncercie przy barierkach i powiedziałem, że nigdy więdzej, po prostu była to 3 godzinna walka o przeżycie. Chyba musiałaś mieć lepsze warunki. |
miszko napisał/a: | Ale ja mam to samo "cos" jak kol. Romano. Tez bym nie wytrzymal tyle. Wole troche wieciej luzu. |
A własnie, ze nie było źle. Płyta była podzielona na dwa sektory - bezpośrednio pod sceną... i niebezpośrednio pod sceną
Do tego pierwszego wpuszczali ograniczoną liczbe osób - kto pierwszy ten lepszy... - także nie było ścisku Co prawda wyczekiwałam pod bramą ładnych kilka godzin w słońcu, a następnie mokłam 2h w deszczu, ale było warto
Pozdrowiam |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 07-07-2005, 19:46
|
|
|
To widać pomyśleli też o fanach i bardzo dobrze, bo oglądanie koncertu przy napierającym tłumie nie należy do przyjemności.
jo_ann napisał/a: | Co prawda wyczekiwałam pod bramą ładnych kilka godzin w słońcu, a następnie mokłam 2h w deszczu |
Mogę potwierdzić, że czasami lało okropnie, ale czego się nie robi dla dobrej zabawy |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 07-07-2005, 19:53
|
|
|
:(:( A ja nie pojechalem :(:(
Ale moze jeszcze sie uda kiedys na jakis ich koncert skoczyc mam szczera nadzieje |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|