|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Lockerz |
Autor |
Wiadomość |
Guzik
Pomógł: 13 razy Wiek: 33 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 774 Skąd: Pińczów/Kraków
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 26-10-2009, 15:51 Lockerz
|
|
|
Witam. proszę tego nie traktować jako spam, bo stronka jest naprawdę ciekawa, a innej opcji niż zaproszenie i tak nie ma żeby się tam dostać ;P
I ja i Wy mozecie z tego czerpać korzyści
Kod: | łaścicielem tej stronki jest były właściciel Amazon.com - największego sklepu internetowego w Stanach, multimilioner - Kathy Savitt. Głównym celem jest reklama, także ta stronka TO NIE JEST ŻADEN SCAM! Nagrody są rozsyłane na cały świat, krążą w polskiej sieci potwierdzenia dostaw koszulek za status VIPowski.
Walutą Lockerz są tzw. PTZ (pointz). Wymienia się je na nagrody rzeczowe. I to nie są byle jakie pierdoły!
Za 100PTZ można kupić grę na PS3/xBox/PC (np. GTA IV, NFS:Shift, itp.), za 200PTZ konsolę PSP z grą, za 625PTZ konsolę PS3, za 3000PTZ 42" telewizor plazmowy Samsung, a za 7500PTZ nawet Skuter Piaggio Fly 150!
Zdobywanie punktów:
Punkty zdobywa się w następujący sposób:
-Zalogowanie się na stronę - raz dziennie 2 PTZ
-Odpowiedzenie na pytanie w codziennej ankiecie (zajmuje to na prawdę nie więcej niż 30 sekund) - 2PTZ, raz na miesiąc pytania warte 8-10PTZ
-Zaproszony przyjaciel - 2PTZ
-Gdy przyjaciel się zaloguje (raz na dzień) - 2PTZ
+ na początku gra, w której można zdobyć do 40PTZ.
Gdy posiada się status VIP (20 zaproszonych), dostaje się darmową koszulkę Lockerz i punkty X2 (czyli za zalogowanie 4PTZ itp.)
Wygląda to właściwie tak, że jeśli chcemy polować np. na PSP warte jakieś 600zł (200PTZ + 20PTZ wysyłka do Polski), rejestrujemy się, gramy w grę (powiedzmy, że zdobędziemy 25 punktów) i odpowiemy na Daily (pytanko). Da nam to w sumie 29 punktów pierwszego dnia. Jeżeli zaprosimy 3 znajomych, którzy będą wchodzić codziennie (3x2PTZ), oraz sami będziemy codziennie wchodzić i odpowiadać na pytania(2x2PTZ), w ciągu 20 dni mamy uzbierane 219 punktów, które jest nam potrzebne do zakupu PSP!
Chyba widać, że warto
Co trzeba zrobić, aby wziąć udział?
Aby założyć konto na Lockerz.com, trzeba zostać zaproszonym przez istniejącego już członka |
Nie naciagam nikogo! chcesz to spróbuj :grin: chetnie odpowiem na wszelkie pytania w temacie i na gg:2727685 Jesli sie ktos moze zdecyduje chetnie tez wysle zaproszenie poniewaz nie ma co ukrywac zbieram na nagrode :razz:
Abym wysłał zaproszenie potrzebny mi jest e-mail.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 26-10-2009, 15:55
|
|
|
Guzik, skoro to nie spam, to gdzie można dostać zaproszenie? i co z tego ma osoba która zaprasza? |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 26-10-2009, 16:01
|
|
|
Wszystko pisze wyżej ;P
Zaproszenie mogę wysłać ja i mam z tego punkty(werbowanie nowych userów). Jednak jeśli ktoś chce to wystarczy wyguglować "zaproszenia lockerz" i można równie dobrze nabijać punkty komuś zupełnie obcemu
Ja przedstawiam stronkę, a jeśli przy okazji trafią się punkty to jeszcze lepiej dla mnie
Pozdrawiam
** Dodano: 26-10-2009, 16:12 **
Zaproszenia dochodzą niekiedy od razu, a maksymalnie do 1 dnia. Ja swoje miałem zaliczone jako "spam", tam też proszę sprawdzać. |
_________________ Tempra 2.0 8V - pozostały miłe wspomnienia
BTW - może kupię ZADBANĄ(nie szrot!) Tempre.
|
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 26-10-2009, 18:52
|
|
|
Guzik, jak odbierzesz jakąś nagrodę daj znać Ja z reguły nie wierzę w takie happy strony. |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 30-10-2009, 12:19
|
|
|
generalnie można przewalcować tę stronę równo mo,żna sobie 20 maili założyć i sie po zapraszać 20 razy i 20 razy dziennie się logować na innym mailu...
właśnie się zaprosiłem na innego maila |
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 30-10-2009, 13:45
|
|
|
Świstak napisał/a: | generalnie można przewalcować tę stronę równo |
z głową można, ale jeśli zrobisz sobie 100 kont z tego samego kompa to będzie ban i po sprawie Na szczęście jest takie coś jak OperaTor |
|
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 30-10-2009, 14:15
|
|
|
Guzik napisał/a: | jest takie coś jak OperaTor |
to znaczy? też używam tej przeglądarki ale nie wiem co to takiego. ja mam internet w netii i mienne IP więc chyba takie cos wystarczy |
|
|
|
|
Guzik
|
Wysłany: 30-10-2009, 15:25
|
|
|
Świstak napisał/a: | ja mam internet w netii i mienne IP więc chyba takie cos wystarczy |
a ja mam neo i jednak nie wystarczy.
Świstak napisał/a: | to znaczy? też używam tej przeglądarki ale nie wiem co to takiego |
Ta przegladarka ukrywa przed światem nasze IP KOMPUTERA, system, przeglądarke, po prostu podszywa się pod kogoś innego niekoniecznie z Polski nawet.
Kolaga widzę używa opery, ale zwykłej, a OperaTor to coś nieco innego. Wpisz w google OperaTor i będziesz wiedział
Zwykła opera pozostawia ślady w postaci naszego IP KOMPUTERA(niezmienne), systemu operacyjnego, przeglądarki. |
|
|
|
|
|
Prezesddz
Wiek: 34 Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 52 Skąd: Dzierżoniów
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 30-10-2009, 17:08
|
|
|
A moj temat polecial Za fakowe konta idzie ban, jakbys nie kombinowal. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|