|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Małysz pierwszy i długo długo nic.... |
Autor |
Wiadomość |
andrzejdg
Wiek: 41 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 139 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-01-2005, 15:42 Małysz pierwszy i długo długo nic....
|
|
|
Witam.
Właśnie skończyły się skoki w Zakopcu i Adaś znowu na najwyższym miejscu podium Może zostane zjechany przez niektóre osoby ale uważam że Adaś zasługuje na to żeby poświęcić mu miejsce na naszym forum. Wiem że sporo z Was się interesuje skokami więc może ktoś za mną stanie A może sprawimy Adasiowi temperówke i wkręcimy go do klubu?? hehe
Szkoda że wszystkie konkursy Pucharu Świata nie odbywają się w Zakopcu. Atmosfera jest super.
Jestem pod wrażeniem. Naprawdę podziwiam tego człowieka. Oby tak dalej.
Pozdrawiam wszyskich |
_________________ FIAT TEMPRA 1.6 gaźnik. 1994, benzyna + inst LPG "BRC" |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
Jarek (SQ1EUO)
|
Wysłany: 30-01-2005, 17:02 Re: Małysz pierwszy i długo długo nic....
|
|
|
andrzejdg napisał/a: | Witam.
Właśnie skończyły się skoki w Zakopcu i Adaś znowu na najwyższym miejscu podium Może zostane zjechany przez niektóre osoby ale uważam że Adaś zasługuje na to żeby poświęcić mu miejsce na naszym forum. Wiem że sporo z Was się interesuje skokami więc może ktoś za mną stanie A może sprawimy Adasiowi temperówke i wkręcimy go do klubu?? hehe
Pozdrawiam wszyskich |
Czemu nie,...mozemy sie zrzucic na moja |
_________________ (.....była.....)
Tempra 1,6 (gaźnik) + GAZ
błękit metalic
1992 rok
(......była......)
(......jest......)
Volvo 740 GL K6 B230F + GAZ
garfit metalic
1988 rok
(......jest......) |
|
|
|
|
Piaskowy
|
Wysłany: 31-01-2005, 12:18
|
|
|
Dzisiaj w nocy wruciłem z Zakopanego. była to piękna impreza trudna do opisania. Gdyby nawet Adaś nie zwyciężył i tak była by to piękna impreza.Byłem 3 raz w Zakopcu na pucharach i nie mogę już doczekać się następnego roku. Kto nie był to niech żałuje a jest czego.
ADAM KRÓLEM SKOKÓW
|
_________________ TEMPERUNIA jAWOR |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|