|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
nie mogę już patrzeć na ten komis... |
Autor |
Wiadomość |
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 04-01-2010, 12:32 nie mogę już patrzeć na ten komis...
|
|
|
Mieszkam na zadupiu....mała miescina 20tyś typa w wygwizdowie... 8 supermarketów 2szpitale i kilka stacji benzynowych...choć chyba starczyła by jedna...i właśnie przy jednej z tych stacji na której już nie tankuje bo się wkur..iam,bo zawsze się za gapie i przeleje...stoi komis..w sumie 300m od mojej chałupy.... ludziekochanimilipaństwo dlaczego akurat tu...dlaczego co dzień po kilka razy muszę widywać te jego klamory w tym komisie...dlaczego gość musi parkować swoje samochody akurat tam pod marketem gdzie ja.....dlaczego ta cholera siedzi w kościele ławkę za mną....chyba przestane łazić do kościoła....
dobrze choć że czasem da usiąść i pogłaskać jakieś auto.....ale i tak się nie godzi żeby mi po wsi takim taborem jezdzić!!!
http://www.kimbex.pl/index.php?status=3&rodz=1 |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 04-01-2010, 12:53
|
|
|
Alan, na poczaku myślałem że chodzi i jakiegoś oszusta co sprowadza szroty i sprzedaje dobre auta ale jak zobaczyłem linka ... Przykre Możesz się tylko pocieszyć tym, że pieniądze to nie wszystko i 100% szczęścia nie dają
Alan napisał/a: | mała miescina 20tyś typa w wygwizdowie... 8 supermarketów 2szpitale |
u mnie jest coś koło 220 tys ludu i też mamy 2 szpitale :p no 3 :] Za to supermarketów mamy od groma i ciągle powstają nowe w odległości kilkuset metrów gdzie tu logika
** Dodano: 04-01-2010, 13:11 **
aha sorry ... zpomniałem że kilka lat temu zlikwidowali jeden szpital ... bo po co ma być. Czyli są 2 |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 04-01-2010, 19:46
|
|
|
Alan, dobre a kupuje tam ktoś? widze na stronie że sprzedane jest kilka aut znaczy ze chyba tak...
Luczu napisał/a: | że pieniądze to nie wszystko i 100% szczęścia nie dają |
starczyło by mi 50%... reszte bym sobie kupił
Luczu napisał/a: | coś koło 220 tys ludu i też mamy 2 szpitale (..) Za to supermarketów mamy od groma i ciągle powstają nowe w odległości kilkuset metrów |
na pewno mieszkasz w Sosnowcu? a nie w Radomiu? ja do tego wszystkiego doliczam jeszcze stacje LPG... jedna na drugiej rosną... a najlepsze jest to że stacje rosną też przy marketach ale wracając do tego komisu to ja nie widziałem w Radomiu komisu z takimi furami... na wylotówce na wawę jest parę komisów z dobrymi autami (nowe (k)Audi TT Hummer H2 lub H3, parę limuzyn) ale z takimi pociskami to nie ma chyba... no chyba że się mylę
ale jeśli się nie mylę to mnie to nie dziwi... po co komis za takimi potworami jak u nas najwięcej jest stacji gazowych... a najlepsze sa bilbordy na trasach wylotowych "RADOM - MIASTO TWOJEJ SZANSY", "RADOM - TU CHCĘ MIESZKAĆ"... największy odsetek bezrobocia w województwie, dziury w drogach, nie ma co zwiedzać mimo 700 letniej historii miasta, jedyne rozrywki to markety, kino i sztuczne lodowisko 10mx10m oraz muzeum wsi radomskiej... od pyty atrakcji itd... ale bilbordy zapraszają... żenułaaaa!
** Dodano: 04-01-2010, 19:49 **
|
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 04-01-2010, 20:10
|
|
|
i chyba najtańsze auto
eh......... |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
dziura
Pomógł: 19 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 960 Skąd: Chorzów/Katowice
|
Wysłany: 04-01-2010, 20:55
|
|
|
Alan napisał/a: | dlaczego ta cholera siedzi w kościele ławkę za mną....chyba przestane łazić do kościoła.... |
To przesiądź się do tyłu o dwie a przy okazji to wyspowiadaj się za sąsiada jak będziesz na mszy,bo pewnie jak ma Tyleee fajnych brum,brum to grzesznikiem jest |
_________________ TIPO 2.0 16V-sprzedany
Galant 2.5 V6 Sport Edition |
|
|
|
|
maidun
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 197 Skąd: Alwernia
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 04-01-2010, 22:12
|
|
|
Eeee Panowie... Tipo/Tempra czy Ferrari albo Viper, praktycznie żadna różnica |
_________________ Było:
Tipo 1.4 AGT
Tipo 2.0 16V Sedicivalvole
Tipo 1.4 S
Jest:
Lancia Kappa 2.0 20VT |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 05-01-2010, 00:36
|
|
|
Alan napisał/a: | dlaczego ta cholera siedzi w kościele ławkę za mną |
spójrz na to z innej strony - cały czas jesteś przed nim hehhe |
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-02-2010, 19:22
|
|
|
Alan, postępowanie tego jegomościa jest niehumanitarne
Na Twoim miejscu zainteresowałbym tą sytuacją Helsińską Fundacje Praw Człowieka
|
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Karpik
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 11 Paź 2008 Posty: 201 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 06-02-2010, 01:36
|
|
|
heh przytkało mnie trochę, ciekawe ile chce za NSX-a przytuliłbym takiego jak bym miał trochę pieniędzy:P |
_________________ Nie ważne co robisz, ważna jak to robisz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|