|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Niedawaj kobiecie swojego samochodu!!! |
Autor |
Wiadomość |
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-06-2006, 09:15
|
|
|
Zuzanna82 napisał/a: | Radke napisał/a: | Rozumiem, że na pasażera... |
No to juz przesada!!!!!!!! niech zrobi i jezdzi!
Kobieta za kierownica to poprostu .
A krawezniki no coz sa za wysokie i krzywe:)
Co do naklejki proponowanej przez Bronka odpowiedz jest jedna....patrz w moj podpis |
Nie ciskaj się, nie ma potrzeby
Osobiście znam wiele kobiet, które za kierownicą są dużo lepsze niż mężczyźni.:drive:
Jak choćby moja żona; żeby wielu facetów jeździło tak jak ona...
No, z jednym wyjątkiem - trochę wolniej
A na pasażera ma już od dawna prawo jazdy :dance: |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Zegmond
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 38 Skąd: Stara Miłosna
|
Wysłany: 08-06-2006, 01:09
|
|
|
Kobiecina to powinna się za korbę od wyżymaczki złapać i mocno trzymać a nie za samochodowe kierykie, ponieważ dlatego iż szkód może nawyczyniać niewspólmiernych do korzyści z tego faktu, iż prowadzą pojazd. Me babsko kieryki dotyka tylko wówczas kiedy sprząta w środku...i to każe jej wtedy klaskać, ażeby nieszczęścia nie narobiła... |
_________________ Już za 4 lata, już za 4 lata Polska znów odpadnie z mistrzostw świata!!! |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 08-06-2006, 07:18
|
|
|
Zegmond, dość radykalna opionia. :poison:
Moze jednak naucz zone prowadzic, a Ty bedziesz z tego czerpal korzysci - np odbierze Cie z imprezy itd. |
|
|
Jarek 5TT
Pomógł: 4 razy Wiek: 62 Dołączył: 20 Lis 2005 Posty: 297 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 14-06-2006, 21:37
|
|
|
Oj! Toż to nie tragedia , widziałem gorsze "wyczyny" kobiet , póki co (od 19 lat) moja żona jeszcze nic nie "stłukła" ale zawsze jej jazda kosztuje ok 1,5 l/100km więcej niż moja ,także to na jedno wychodzi . |
|
|
|
|
Stivi
Pomógł: 5 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Cze 2006 Posty: 812 Skąd: Sanok
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 14-06-2006, 22:03
|
|
|
oj z babami |
_________________ było Tipo 1.4 AGT 5D 160A1.046 LPG
Tipo 1.4ie 3D 160A1.046 LPG
Bravo 1.6 16v 182AB LPG
Stilo 1.6 16v LPG
jest.. Peugeot 106 s16 TU5J4 |
|
|
|
|
Zegmond
|
Wysłany: 14-06-2006, 23:23
|
|
|
Jazda Babsztyli zawsze kończy się sytuacją wypadkową: Jeszcze się taki nie narodził, ażeby nerwowo wytrzymał za takim pier....nym babolem który jadzie 32 km/h lewym pasem z zaczepką na prawy... Po kolejnej takiej sytuacji, pojadę za taką babą do samego domu i ją zabiję oraz jej wszystkie dzieci, które wiezie w aucie!!! |
_________________ Już za 4 lata, już za 4 lata Polska znów odpadnie z mistrzostw świata!!! |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-06-2006, 19:06
|
|
|
hmm... hehe... trochę drastyczna metoda nauki jazdy w ruchu miejskim...
choć może wtedy mniej by było tych , co na prawdę tamują ruch (co też grozi wypadkiem) i jadą dwoma pasami naraz |
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 15-06-2006, 21:07
|
|
|
Zegmond znam taką babę,chociaż nie znam Ciebie,ze objechała by Cie kilka razy na mieście |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
RaV
|
Wysłany: 15-06-2006, 21:20
|
|
|
Zegmond napisał/a: | i ją zabiję oraz jej wszystkie dzieci, które wiezie w aucie!!! |
Szczerze powiem, że takie wypowiedzi nawet nie brzmią jak żarty, ale jak teksty psychopaty, który wymaga natychmiastowego leczenia.
Ja rozumiem, że w drodze można się irytować gdy jedzie się za jakimś nieumiałkiem, ale takie reakcje to już przesada |
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-06-2006, 21:33
|
|
|
wg mnie też drastyczne i skrajne, ale potraktujmy jako taki czarny humor, może miał zły dzień i ktoś taki na dodatek mu dojazd skutecznie utrudnił, np spóźnienie do pracy |
|
|
kamin
Wiek: 40 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 121 Skąd: Kraków, Tomaszów
|
Wysłany: 15-06-2006, 23:48
|
|
|
Czarny humor? A może on pisze akurat o którejś z waszych kobiet (albo mojej) ?!!! I jeszcze dzieciom grozi. Następnym razem radze sie powstrzymać od wyrażania takich radykalnych opini o kobietach. |
_________________ Opel Omega BFL 2.5 V6, Ford Scorpio MK2 2.0 8V DOHC |
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 16-06-2006, 05:33
|
|
|
slusznie zarty zartami ale umiar trzeba zachowac |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
Zegmond
|
Wysłany: 16-06-2006, 10:36
|
|
|
Może się źle wyraziłem, trzeba zabić babsztyla i jej rodziców do 12-go pokolenia wstecz, a dzieciom dać bananka. Nerwowy się robię, bo miałem kilka sytuacji, na przykład ostatnio: Jadę sobie jakby nigdy nic al. KEN. a tu z bocznej dróżki wypada mnie pod koła nienormalna baba omegą, z tyłu dwójka dzieci. Na miejsce wypadku przyjeżdża policja, a ona zaznacza: Panie władzo ten pan wjechał mi w kufer!!! Policjant tylko się jej spytał czy kupiła prawo jazdy czy w ogóle nie posiada i nie stwierdza potrzeby posiadanie prawka... A coraz częściej zdaża się tak że jadę za jakimś samochodem, na sąsiednim pasie, doganiam go, a on mi przed samym nosem rzuca się pod koła, niepatrząc wcale w lustro...potem okazuje się że to jakaś kompletna idiotka. Mam pomysł: stwórzmy dział, w którym będziemy zamieszczać fotki kierowców i ich miny za sterami swoich pojazdów, czasami mijam takiego, który wygląda jakby dopiero z klopa wylazł i niebardzo rozumiał otaczającą go rzeczywistość, bo z drugiej strony to nie trzeba być BABSZTYLEM, ażeby hukowo kierowcować !!! |
|
|
|
|
irekub
Wiek: 54 Dołączył: 04 Sty 2006 Posty: 239 Skąd: Brzeźnica
|
Wysłany: 16-06-2006, 11:12
|
|
|
Jakiś pechowiec jesteś |
_________________ Irek
Tempra1 1,6+LPG 95r 287000km
Tempra2 1,6+LPG 95r 149000km
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty
http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg |
|
|
|
|
RaV
|
Wysłany: 16-06-2006, 13:28
|
|
|
Zegmond, fakt na naszych dorogach jest masa ludzi, którzy nie mają pojęcia o ruchu dorgowym.
Jednak Tobie radzę, wypicie sobie piwka lub jakieś ziółka uspokajające, a jak nie pomoże, to wizytę u specjalisty....
Bo poza ludźmi nie umiejącymi jeździć, drugie zagrożenia na naszych drogach stanowią furiaci... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|