|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
nowe samochody bez hamulcow... |
Autor |
Wiadomość |
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-01-2008, 17:39 nowe samochody bez hamulcow...
|
|
|
Zachecam do lektury:-) szukam nowego autka i przypadkiem wpadlem hehe
na 20 stronie jest link do filmiku pzdr
http://www.forum.vw-passa...ead.php?t=15852 |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 05-01-2008, 19:34
|
|
|
japitolę... nieze jaja... kolejny przykład zlewania klienta... tym razem niebezpiecznie...
tym bardziej wolałbym w razie ew wymiany kupić sobie stare autko ale sam przy nim dłubaći być pewnym, że nie ma czegoś niezwykłego, bonusowej elektorniki etc i siądzie podczas jazdy szybszej... niezły musiałbyć (jeden post) ten gościu co mu tempomat przez jakiś czas nie pozwalal zwolnić bo się zablokował |
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 05-01-2008, 20:15
|
|
|
Czyta się jak kiepski kryminał pięknie widać jak w kraju szanuje się klienta, dopóki nie kupi to bez wazeliny by do dupy wjechali a później po kupnie szybko się zamyka brame i ucieka do środka ... no i zapomina o zobowiązaniach wobec klienta. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
Jarek 5TT
Pomógł: 4 razy Wiek: 62 Dołączył: 20 Lis 2005 Posty: 297 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 05-01-2008, 21:56
|
|
|
MupiK,
Nie wyleczyłeś się z Passata ? Ja jeździłem dwa lata nowym (służbówka) 1998-1999 , dużo i szybko do Belgii (branża wykładzin) co prawda takich sensacji nie przeżyłem (zawsze dojechaliśmy) ale nie jest to auto tanie, niezawodne , komfortowe, oszczędne 1,6 benz. 100KM i łatwo się prowadzące choc' skłamał bym że nie ma żadnej zalety , bardzo podobało mi się zestopniowanie skrzyni biegów (ale to rzecz gustu) , no i to że jak zalałem mu 98 okt. to poszedł i 215km/h (nie z górki zaznaczam ale solo niestety) |
|
|
|
|
avenger85
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 571 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 06-01-2008, 14:26
|
|
|
a ja napisze tak historia ta mnie bardzo urzekła i oczywiście nie śmiem wątpić że jest nie prawdziwa czy coś ale ze względu na mój absolutny brak zaufania do "obcych ludzi" dziwią mnie pewne fakty np. 9:25 jakiś kolega marcek pisze do tamtego żeby zgłosił sprawę do adwokata itd.. po 9 minutach pan antypassat już odpisuje posta że jest umówiony z dealerem VW i że już skontaktował się ze swoim adwokatem i ma wszystkie papiery.... ( szybko reakcja szczególnie ze strony adwokata ) .... po upływie kolejnej 1:30 godziny pan antypassat jest już po wizycie u dealera i rozmowie ( z pewnością mieszka tuż obok salonu więc daleko nie miał ).... dealer VW każę mu odebrać auto gdyż wszystko jest już wymienione i naprawione ( expresowne naprawy i wymiany szczególnie że z tekstu wynika że auto trafiło pół rozbite do serwisu ,, a pomimo tego servis naprawił tylko hamulce )
czytając kolejne posty moje wątpliwości niestety ( lub stety ) narastają
btw przypomina mi się historia do której ninja kiedyś wrzucił linka o burakach z BMW którzy rzucali butelkami czy tam jogurtami z toyote z rodzinę i oczywiście tym samym prawie ich zabili |
_________________ Fiat Tipo 2.0 8V |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 06-01-2008, 17:32
|
|
|
Wyleczylem sie z Passata;-) mam inne cuda na oku teraz przesiaduje na forach i czytam czytam czytam...
Historia jest prawdziwa co potwierdza TVN i reportaz co do wypowiedzi na forum rozni ludzie pisza ;-) A prawda jest taka ze nowe auta maja coraz wiecej wad itd kiedys wypuszczali 1 model na 5-6 lat teraz nowy model wychodzi co 2-3 lata i odbija sie to na jakosci |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
|
|
|
|
saigon
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 26-01-2008, 13:52
|
|
|
Myślałem że to będzie za jakiś czas, ale to już jest tak że gdy będziemy hamować to na szybie pokaże się pytanie: Are you sure? |
_________________ Gdyby Tipo było takie gówniane jak SMART, to ludzie nie zostawiliby suchej nitki na nim... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|