|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Opinie na temat Rovera seria 200 |
Autor |
Wiadomość |
Wojtek
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 26-08-2007, 11:56 Opinie na temat Rovera seria 200
|
|
|
Panowie, mam do was pytanie, czy ktos może zetknął sie w swojej karierze z Roverami?? ( i nie mam na mysli dwukołowców ) Zamierzam kupic takie autko i poprostu nie wiem jak to wygląda z częsciami, czy są drogie i jak z ich dostępnością? Słyszałem ze zawieszenie jest hondowskie...znaczy się zę pasują części od japońca?? A części silnika...jak to jest, czy są jakieś zamienniki?? potrzebuję takich informacji, bo nie chce sie nadziać na minę Jak takie auta się sprawują?mówie o rocznikach 97'-99' Bo w cenie do 10.000 PLN to chyba nieźle wyposażone auta...ja chciałem kupić takiego 214, bo 1,4 chyba nie będzie palił duzo
Gdybyście mogli cos więcej na temat rovera powiedzieć to byłbym bardzo wdzięczny:) Wyposażenie i design w środku mają fajny |
_________________ "...o rany! przecież to "nieustraszony"!!!":) |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 26-08-2007, 12:18
|
|
|
No ja mogę powiedzieć ale odnośnie serii 400. Miałem Rovera 420 DTi przez jakiś czas i powiem szczerze że żałuję że sprzedałem...
Świetna (angielska) staranność wykonania wnętrza aż mnie zdziwiła, bardzo fajne zawieszenie - duży komfort (to prawda że dużo części podchodzi od Hondy) a z cenami to średnio... czasem są w normalnych cenach ale w większości są dość drogie (z tym że mój był diesel i to pewnie dlatego), większość części kupowałem przez allegro. Ogólnie mi się strasznie podoba i byłem zadowolony z niego. Zachciało mi się Audi... |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 26-08-2007, 19:11
|
|
|
Hmmm rover to chyba sie na hondzie bazowal w tych modelach tak mi sie wydaje :-) a jak wiadomo hondy z tego okresu prawie niezniszczalne szczegolnie silniki :-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 26-08-2007, 19:14
|
|
|
MupiK napisał/a: | Hmmm rover to chyba sie na hondzie bazowal w tych modelach tak mi sie wydaje :-) |
no seria 400 to przecie Civic... |
_________________ banda złego |
|
|
|
|
Wojtek
|
Wysłany: 26-08-2007, 19:44
|
|
|
No właśnie i takich informacji szukam poluje od dłuzszego czasu na mazde 323 od 95' ale wszystko jest tak przebrane, że zaczałem sie rozglądać za innymi markami...chciałem japończyka kupić bo oszczędne skubańce, no ale chyba sie na rovera jednak zdecyduje |
_________________ "...o rany! przecież to "nieustraszony"!!!":) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|