|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Podbij.pl Serwis bazujący na hazardzie i schemacie piramidka |
Autor |
Wiadomość |
Sucre79
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
Tipo-14000
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 197 Skąd: Bielsko-Biała
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 29-12-2008, 21:55
|
|
|
Taa,nie zapomne jak wszedłem na ten portal , pierwsze co zrobiłem to zacząłem czytać regulamin szukając gdzie jest haczyk
Jako ,że w Polsce głupich nie brakuje to aukcje narazie się kręcą , ale za kilka miesięcy portl umrze śmiercią naturalną .
Pozatym jaką mamy gwarancję ,że ten co wygrał to nie administrator , czy choćby nawet ten co podbija do konkretnej ceny to nie sprawka jakiegoś bota ... zwłaszcza , że produkty wystawiane przez portal są cały czas takie same
Jedno słowo dla twórców portalu - GENIALNE !! żałuje , że sam na to nie wpadłem Proste jak budowa cepa i skuteczne w naszym społeczeństwie ,a co najważniejsze - całkowicie LEGALNE
Dawid |
_________________ Black Alfa 146 2.0 16v TS '97 |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 29-12-2008, 23:01
|
|
|
Normalnie budowa cepa przy tym to technologia jutra....
Prościej się nie dało i co ciekawe ludzie tam licytują.
Poprawiłem temat, aby każdy wiedział o co biega. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
sivo
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 113 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 30-12-2008, 09:49
|
|
|
jeszcze na tej samej zasadzie działa www.fruli.pl oraz conajmniej jeszcze jeden serwis gdzie oferty składa się wysyłając bezpośrednio smsy, ale nazwy nie pomnę |
_________________ http://INDIANIE.net & http://MENELE.net |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 01-01-2009, 17:30
|
|
|
Siedze w temacie troche od zaplecza... najciekawsze jest to ze przy bardzo malej kampanii reklamowej wiadomosc rozniosla sie bardzo szybko nawet na TT zawitala jak widac:-)
Takie portale zaczely najpierw byt w USA a gdziez by indziej...
Nie ma wiekszych haczykow, liczy sie szczescie i wytrwalosc oraz troszeczke rozsadku i dobrze zaplanowane podbijanie a dzieki temu mozna kupic fakny sprzet za 1/3 ceny.
Jasne ze wiekszosci sie nie uda ale to ogol placi za szczescie tych wybranych
Jesli chodzi o przedmioty to sa wybrane na zasadzie tych najbardziej chodliwych i pozadanych niemniej to z reguly dobry sprzet.
Co do rychlego padniecia tego typu portali to raczej bedzie sie to rozwijac i powiekszac cos ala allegro |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Sucre79
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 12-01-2009, 07:26
|
|
|
kolejny portal tego typu www.za10groszy.pl |
_________________ Mój Chomik GSM
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 12-01-2009, 23:59
|
|
|
MupiK, raczej nie zgodzę się z Twoją opinią, że będzie się to rozwijać.
Wręcz przeciwnie już niedługo zakończy żywot jak większość "piramid".
Jelenie niedługo stwierdzą, że jedna g....o wygrali i nawet najpustszy łeb zrozumie, że szanse wygranej ma porównywalne do tej z lotto, a tam ma ten plus, że nie musi ślęczeć jak cymbał przed kompem i podbijać ceny, tylko siada z browarkiem przed tv i czeka na losowanie |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|