|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Qchnia |
Autor |
Wiadomość |
Matizz
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:09
|
|
|
grabarz napisał/a: | Matizz, ja ci powiem ,rozwiązać sprawę tych 2 kartofli jak w temacie |
Rozumiem że jak ‘rozwiąże”, to naród mi podziękuje kupując DB9-tke??
Ale będę potrzebował Ciebie, żeby zakopać te pyrki.
PS. ALe cicho bo sie zaraz BOR doczepi
Radke, az się miękko człowiekowi robi jak widzi takie cos Ach....
I nawet nie widać przy nim tłumów, pewnie dla nich to chleb powszedni oglądać takie furki. |
_________________ TIPO 1.4 i.e 1994r. przebieg 100tys (Podtlenek Butanu- LPG)
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:10
|
|
|
Matizz napisał/a: | VW Passat B6 TDI Oczywiście kombi, albo Toyota Avensis D4d |
VW fuj dla mnie
Avensis bezpłciowe autko.
Wolę AR,Lancia lub nowe Bravo |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Matizz
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:17
|
|
|
miszko napisał/a: | VW fuj dla mnie
Avensis bezpłciowe autko. |
Mi tam sie one podobaja i to bardzo, no i te silniki
miszko napisał/a: | nowe Bravo |
O tak, ostatnio je oglądałem stało na takich pieknych 17-tkach. Fajne młodzieżowe autko. Trzeba przyznać ze fiat w stylistyce obrał dobra drogę. Bo większość ludzi która kupuje auto kieruje się jego wyglądem, nie rzadko pomijając jego funkcjonalność. |
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:35
|
|
|
matiz, nie mam akurat fotek za bardzo żadnych, ale coś tam na szybko wyszperać mogę, coś może dobierzesz to dam Ci namiar i ceny
niestey unikatowych czy naprawdę fajnych modeli, czy jakichś wersji special-turbo nie mam fotek...c.d.n. |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:35
|
|
|
Gusta i guściki. Założę się, że D4D niczym zasadniczo nie odbiega od innych Diesli.
Komercja robi swoje BTW, w D4D bodajże, była jakaś wada, że kopcily mocno na biały dym, było coś to związane z wadą recylkulacji spalin i w efekcie się zapychał układ wydechowy Kazali raz po raz "wstawić" silnikowi na dłuższej trasie. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:38
|
|
|
c.d. |
|
|
Matizz
|
Wysłany: 05-06-2007, 22:43
|
|
|
unknown, zazdroszczę tobie ze możesz obcować z takimi furkami ehhh, to musi być coś niesamowitego. Jak kiedyś pojadę do ciotki do Cieszyna to chyba pokuśże się o odwiedzenie tej „twojej” jaskini przybytku |
|
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-06-2007, 23:13
|
|
|
Hmmm, Jaguar XJS. Miodzio... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
saigon
|
Wysłany: 06-06-2007, 10:42
|
|
|
To tak gwoli informacji... o kartofelkach dyskusja rozgorzała :toimonster: |
_________________ Gdyby Tipo było takie gówniane jak SMART, to ludzie nie zostawiliby suchej nitki na nim... |
|
|
|
|
unknown
|
Wysłany: 07-06-2007, 16:10
|
|
|
pooglądać chyba można, a to wcale nie "moja" jaskinia tylko znajomy ojca, w zasadzie jego były sąsiad z dawniejszych lat
a że póki co mamy jeszcze (choć niedługo już chyba) ulicę dalej garaż gdzie czasem z autem dłubałem , to do niego po 'profeszynal' narzędzia nieraz latałem których nie miałbym skąd wziąść jak sobie coś wymieniałem,naprawiałem; a że autka tam często stoją wyjątkowe, choćby na chwilę to pooglądać można... kupić pewno też by się dało |
|
|
saigon
|
Wysłany: 28-10-2007, 13:48
|
|
|
Kto mi moje posty usuwa??!! Temat jak najbardziej ten!!! Wara od moich postów w moim temacie!!! Już pisałem że internet zaczną cenzurować!!! Właśnie się to zdarzyło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy temat, który założyłem miał być o jakichś nędznych plastikowych furach? Miał być właśnie miejscem, gdzie sobie ponarzekamy na istniejącą sytuację w polsce!! A co z "mądry" moje posty usuwa??!! A to co było w usuniętym poście brzmiało: ZAGłOSOWAłEM I PO PTAKACH!!! ...A MóWILI żE IV RZEPę ZBUDUJą..."censored"...A MIAłEM NIE KLąć....
I żeby żaden nadgorliwy typek mi tego posta nie usuwał!!!
ZAKłADAJ SWOJE TEMATY I ICH PILNUJ, A OD CZAJEGOś TEMATU WARA !!! |
_________________ Gdyby Tipo było takie gówniane jak SMART, to ludzie nie zostawiliby suchej nitki na nim... |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 28-10-2007, 13:53
|
|
|
saigon, gdzie ci tego posta usuneli ,a jak ci ktoś wyczyścił to przecież wiesz kto ,bo info dostajesz |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
unknown
|
Wysłany: 28-10-2007, 17:03
|
|
|
właśnie... chcesz wyjaśnienia - dział reklamacje, tam bardzo chętnie jak opiszesz sytuację gdy coś zaszło nie tak; poczytaj info kto co jak i tam dochodź to w rzie problemów wszyscy posłuchamy... bez potrzeby nie klnij i nie rób bajzlu w tematach, bo tym tu postem dajesz zły przykad... tyle. |
|
|
saigon
|
Wysłany: 29-10-2007, 00:13
|
|
|
Dostałem mailem, że moderator mi posta usunął, bo nic nie wnosi do dyskusji w temacie, a przecież to ja założyłem ten temat i ja wiem co bym chciał w tym temacie usłyszeć, bądż napisać. A post który mi usunięto właśnie zacytowałem w poprzednim poście, którego jeszcze nie zdążył ktoś usunąć. Może niedługo to i tematy zaczną usuwać państwo moderatorstwo. A może ABW; CBŚ; i HGW mi do domu naślą, bo temacik niewygodny...jak za najgorszej komuny!!!!!!
POWTARZAM TO JEST MóJ TEMAT I TO JA BęDę DECYDOWAć JAKIE WYPOWIEDZI Są WłAśCIWE, A JA CHCę żEBY WSZYSCY PISALI CO CHCą I O KTóREJ GODZIENIE !!! |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 29-10-2007, 16:46
|
|
|
saigon napisał/a: | POWTARZAM TO JEST MóJ TEMAT I TO JA BęDę DECYDOWAć JAKIE WYPOWIEDZI Są WłAśCIWE, |
Zapewniam Cię, że Twój może być telewizor, expres do kawy albo szklanka w kuchni.
Własności praw do tematu nie wykupiłeś.
Jak będzie ktoś np. "rzucał mięsem" to sam osobiście ten temat wywalę.
Jak zacytowałeś dokładnie to co napisałeś w poprzednim poście to któryś z modów to usunął i dobrze zrobił.
Ja zmieniłem Ci tego "wuja" ale po raz ostatni.
Za "wuje" inne tego typu "miłe" zwroty będą warny bo to nie jest forum buraków. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 29-10-2007, 18:52
|
|
|
saigon napisał/a: | A OD CZAJEGOś TEMATU WARA !!! |
bo co? kolego ochłoń troche |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
unknown
|
Wysłany: 29-10-2007, 20:11
|
|
|
--------------------------- SAIGON -------------------------------------
widzisz saigon, nadal uparcie jak dziecko, pisząc Ci to bez złośliwości, idziesz w złym kierunku... takim językiem i wygłupami robisz z siebie buroka, a chyba nie chcesz by tak cię traktowano.. ja do tej pory Cię tak nie odbierałem, można czasem w piśmie sobie trochę luzu popuścić, ale w granicach, a to tu zalatuje buractwem... do tej pory Cię za buroka nie brałem, ale rób tak dalej a przestanę w to wierzyć...
rozumiem, mogło być nieporozumienie czy coś, mogłeś się nawet zdrowo wqrw... / mieć zły dzień... ale wcale nie oznacza to, że na żywioł trzeba bluzgać ukrywając to pod wiejskim słownictwem... przeciwnie, wypada albo w reklamacjach albo na siłę tutaj właśnie, jeśli Ci zależy w ramach kultury dojść do tego co się stało, do wyjaśnienia;
widzisz, bluzgasz, a nadal nie wiesz kto Ci i co skasował a przede wszystkim dlaczego; a jak byś normalnie zapytał jak kolega kolegę dlaczego jakiś twój post został usunięty, to podejrzewam dostabyś na życzenie _-normalnie sformułowane-_ pełną odpowiedź co się stało albo przeprosiny za ew. pomyłkę... jak chcesz dalej drążyć temat to ok, nie ma sprawy, ale proszę Cię zrób to 'normalnie' z głową, kulturalnie, to dowiesz się pewno co i czemu się stało i na przyszłość wszyscy z tego coś wyniosą... a jak chcesz tak po prostu robić dym bo miałeś zły dzień to w końcu ktoś się też wkurzy i Ci zrobi przykrość już naprawdę, a mnie wtedy już to nie będzie obchodziło... na razie mam co do Ciebie lepsze zdanie, więc nie rób z siebie kogoś kim mam nadzieję nie jesteś. tyle.
--------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
saigon
|
Wysłany: 30-10-2007, 01:21
|
|
|
Jeżeli uważacie że wywalanie czyichś postów jest cacy, a używanie słowa zamieszczonego w normalnym słowniku języka polskiego, będącym w powszechnym użyciu, za złe to, czym są mochery wszech obecnie nam panujące?? Bo po tych wypowiedziach wnioskuję że te zochydzone nam mochery są przy tego typu zachowaniach, oazami wyuzdania i luzu... Ale jak szanowni "moraliści" sobie życzą parle parle i po garle... Będę teraz pisał kulturalnie,a poza tym będę kulturalnie siedział podczas pisania i zacznę kulturalnie pić: Poncz z gwinta w piwnicy. |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 31-10-2007, 11:58
|
|
|
saigon, nikt Ci nie broni tego abyś się wypowiadał, cenzury na siłe nie stosujemy, jednak jesli jest koniecznie jakieś działanie aby zachować spokój na forum to się sięga po taki środek jak np usunięcie posta.
Zwróć uwagle tylko na to że autorstwo tematu nie daje Ci go na własność i nie zwalnia z obowiazku kulturalnej wypowiedzi. Przekładając na polskie - wcalnie nie możesz robić tu co Ci sie podoba. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
saigon
|
Wysłany: 31-10-2007, 23:24
|
|
|
Kulturalnie...przekładając na polskie !!! No tak, takich uwag się mogłem spodziewać...A ja o take polskie nie walczyłem... |
|
|
|
|
Hipo
|
Wysłany: 02-11-2007, 14:36
|
|
|
saigon napisał/a: | .A ja o take polskie nie walczyłem... |
a o jaką? anarchia Ci się marzy ? to niestety nie tutaj ... |
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
saigon
|
Wysłany: 02-11-2007, 16:07
|
|
|
Czy ty chociaż wiesz co oznacza słowo anarchia??!! |
|
|
|
|
polansky
Pomógł: 20 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1007 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 02-11-2007, 16:14
|
|
|
Tak obserwuję temat już od jakiegoś czasu i zaczynam się obawiać, że co poniektórzy nie rozumieją prostych spraw. Gdyby na tym forum panowała samowolka w każdej kwestii to już dawno byśmy przestali istnieć
I chyba o to właśnie mniej więcej chodziło koledze Hipo, używając określenia "anarchia" także zdaje mi się, że to nie on ma problem z rozumieniem słów |
_________________ Traktuj innych tak, jak byś chciał żeby Ciebie traktowano
|
|
|
|
|
saigon
|
Wysłany: 02-11-2007, 16:29
|
|
|
Dobra, temat można już zamknąć, bo widzę że tak jak wszędzie, polacy nie umieją rozmawiać. Tylko kłótnie, waśnie i chuzia na juzia . Jeden założy konkretny temat, a reszta mu go zaśmieca i jeszcze jedzie na niego, czemu się denerwuje? Będę szczęśliwy jak w następnym temacie dot. np. kto woli czekoladę gorzką od mlecznej? będą padać odpowiedzi: że na jesieni to sufit mam fioletowy w mojej drewutni...albo że mój pies sika przez prawe ramię. Takie przykłady można mnożyć, a na dodatek jak człowiek coś napisze z sensem, to wtedy już jest taki bajzel w temacie, że jeszcze można zjebki dostać za to... dlaczego szanowni panowie swoich tematów nie pozakładają? Tylko w temacie o kartoflach w mundurkach piszą mi o jakiś gejowskich plastikowych i tandetnych niby samochodach i o tym kto sobie taki sprawił, bądź planuje sprawić? Więcej do tematu nie wracam, bo nerw nie mam. Piszcie od tej pory co chcecie, ja nie uczestniczę w dyskusji, bo w końcu się rzucę w morskie fale |
|
|
|
|
Hipo
|
Wysłany: 03-11-2007, 07:35
|
|
|
saigon, wybacz ale Twoje nedzne wypociny to nawet nie budzą we mnie antypati czy wrogosci, nie wiem dlaczego ale jest to jakiś rodzaj współczucia, odnoszę wrażenie że jesteś typem człowieka który w jakiś sposób został skrzywdzony przez innych ( trudne dzieciństo czy ciezkie zabawki? ) i szuka w każdy możliwy sposób akceptacji, stara się zaistnieć itp.
Założyłeś temat, starasz się w nim być Panem i Władcą, sądze jednak że chcesz zrobić z tego tematu kawałek własnego świata gdzie będziesz wreszcie akceptowany i lubiany.
Myślisz że swoim indywidualnym językiem osiagniesz cel, niestety muszę Cię rozczarowacz lecz tak się nie stanie. |
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|